Si cilët ata?
Do të thuash se mashkulli duhet të sakrifikojë më shumë? Pse çfarë ka ai më shumë se ne femrat?
Në një dashuri të mirëfilltë mes një çifti, sakrifica është vetëm detyrë siç e thashë. Secili shpreh ndienjën dashuri në mënyrën e tij. Por edhe sikur ai të mos bënte gjë për mua, përsëri do të bëja gjithçka për të, për hir të dashurisë që kam për të.
Ndoshta tani do t`më quash edhe të çmendur... s`ka gjë...
Këtë e kupton veç ai që di të dashurojë!
Love has no limits
Po mua cme thoni qe e bera sakrificen per njeriun qe doja?
Une kisha nje pune ne Kosove,nje jete te mire(nuk isha e pasur po sa per te jetuar nje jete normale kisha). Burri nuk erdhi te jetoje atje. Mbase kishte te drejte se atje do ta kishim me veshtire te mbaheshim si cift. Ku ta di? Por nuk jam penduar sadoqe e kam veshtire sepse po me duhet te filloje nga e para. E pranoj qe ka momente qe e pyes veten cfare bej une ketu po kjo zgjat pak sekonda;e mendoj qe pas pak oresh ai do te jete me mua dhe kalon.
Dua te them kur ia vlen,sakrifica duhet bere.Ka te drejte Enii.
Anita,ne jetojme ne nje sistem qe eshte anti femi.Me dy femije quhesh a sociale.Per te jetuar mire dhe modern duhet te punojne te dy partneret.Ne Kosove ke pas nje pune te mire,por nuk e di a ke pas nje siguri sociale,sistemin e pensionit,te shendetesise e tjera.
Ndryshuar për herë të fundit nga alem_de : 10-03-2011 më 18:03
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Po me kujtohet nje fraze, qe kam hasur tek romani "njeriu qe qesh" i Viktor Hygo: "egoizmi eshte baza e lumturise; meshkujt iu shpetojne femrave kollaj nga duart"....Interpretimin po ua le sipas deshires...![]()
Yes,
jo qe nuk pajtohem me frazen qe na e solle po nuk jam tipi qe e gjen veten te ajo. Hahaha as burrin se le te me shpetoje nga duart ne asnje menyre.
Alem,
une kam bere njefare sakrifice hahahaha. Dhe burri e cmon shume kete fakt. Une kisha nje jete me te cilen isha e kenaqur. Dhe nuk ka qene e lehte te marr vendimin se,e paska thene dikund edhe Elonaa ,duhet filluar nga e para.
Nuk e them qe kam gabuar perkundrazi ia ka vlejte. Dhe jo se jetoj me mire tani,sepse nuk eshte dhe ndonje dallim i madh,po se jam me ate qe dua.
papapapa sa romantike doli. hahahah
Karrieren pa e ven ne dyshim asnjeher.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Jam i sigurte se do te jeshe e lumtur,cdo fillim eshte i veshtire.Mendoj se ne Kosove nuk ke filluar nga fillimi.Se dhe prinderit kan nderuar dicka.Po nga exsperienca qe kam mendo se do te jetosh gjate ne Gjermani se ne fund te del me mire.Po te kuptohesh me partnerin ekonomia vjen shpejte.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt