Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 83
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Edhe me te dyja ben.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    E zgjodha dashurinë para karrierës, aspak nuk jam penduar.
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    eh mor njerez... dashuria nuk mund te zgjidhet nga ne... ajo na ka zgjedhur ne, qe kur na krijoi...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    eh mor njerez... dashuria nuk mund te zgjidhet nga ne... ajo na ka zgjedhur ne, qe kur na krijoi...
    Mirë pra mirë, mos bërtit kaq shumë se e kuptuam.
    Love has no limits

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ka lidhje si s'ka!Jan ca i kan zgjedh te dyja. Te dyja kush si do??!!! Por problemi eshte se duhet te zgjdhesh njeren!!

psh nqs dashuron nje person larg dhe ti ne te njejten kohe ke nje pune te mire dhe je i sukseshem ne karier ke ndertuar gjithshka me nje fjal.A do i braktisje ti kto te gjitha per te vajtur te jetosh me te dashurin tend dhe ta fillosh nga e para prape??????
    po e ku qendron veshtiresia ketu? dicka qe ke bere njehere mund ta besh prape, e njejta gje vlen edhe per punen...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    po e ku qendron veshtiresia ketu? dicka qe ke bere njehere mund ta besh prape, e njejta gje vlen edhe per punen...

Degjo!!! edhe te nderrosh kompani eshte e veshtire te arrish atje ku ishe tek kompania e pare, qe ke punuar 6 vjet.JO me te nderrosh shtet!!.Eshte shume sakrifice dhe s'ja vlen them une!!.Arsyeja sepse ne ditet e sotme dashurit s'jan te perjetshme.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Degjo edhe te nderrosh kompani eshte e veshtire te arrish atje ku ishe tek kompania e pare qe ke punuar 6 vjet.JO me te nderrosh shtet.Eshte shume sakrifice dhe s'ja vlen them une.
    pak vullnet dhe optimizem dhe gjithcka eshte e mundur...

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    pak vullnet dhe optimizem dhe gjithcka eshte e mundur...

Jeta eshte llogari Olimbi!!Se di se kush teater shqiptar e ka kte .me duket karnavalet e korces

Jo jo sidomos per femrat s'ja vlen fare te besh ket lloj sakrifice.Meshkujt ndryshojn mendjen cdo pese vjecar.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Jeta eshte llogari Olimbi!!Se di se kush teater shqiptar e ka kte .me duket karnavalet e korces

Jo jo sidomos per femrat s'ja vlen fare te besh ket lloj sakrifice.Meshkujt ndryshojn mendjen cdo pese vjecar.
    per ate qe dua nuk do e quaja kurre sakrifice nje gje te tille... dhe sikur te nderronte mendje nje dite, e ca pastaj? ke bere ate qe ke dashur...

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    per ate qe dua nuk do e quaja kurre sakrifice nje gje te tille... dhe sikur te nderronte mendje nje dite, e ca pastaj? ke bere ate qe ke dashur...

Femra nga natyra eshte delikate dhe e ka te veshtire te amjentohet !Meshkujt jane te forte te afte atyre i takojne sakrificat.flm zotit qe jemi femra

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •