Pasha Kuranin nu marrt vesh kjo pune qe,si ke ky si nuk ke kryeminister per ne njejte,por te presim edhe pakez.
Rexhepi: Nėse gjerat nuk shkojnė siē duhet, unė jam gati tė jap dorėheqjen
PRISHTINE (26 Shkurt) - Kryeministri i Kosovės, Bajram Rexhepi, tha sot, se nė rast se vihet nė dyshim roli i tij si kryeministėr, apo nėse gjėrat nuk shkojnė nė drejtim tė duhur ai do tė jetė i gatshėm qė tė heqė dorė nga roli i tij i tanishėm. "Nuk e di sa ėshtė pritur nga roli im si kryeministėr dhe nga institucionet tona, por sigurisht qė nėse gjėrat shkojnė nė drejtimin jo tė duhur jam i gatshėm qė tė heq dorė nga roli im, por deri nė atė moment kur unė mund tė japė kontributin tim unė do ta jap dhe do tė kontribuoj me tėrė energjinė time, ndėrkaq kur tė mendoj se unė s'mund t'i kryej detyrimet e mia unė kėtė post nuk e kam marr me tapi",- kėshtu tha kryeministri Rexhepi, derisa ėshtė pyetur pėr mundėsinė e vėnies nė dyshim tė rolit tė tij si kryeministėr. Rexhepi shtoi se pėr momentin nuk ka pasur ndonjė arsye qė roli i tij tė vihet nė dyshim, ndėrkohė qė, sipas tij, gjėrat janė duke shkuar drejt stabilizimit tė institucioneve. dxh/ko (Kosovapress/BalkanWeb
mani
Krijoni Kontakt