Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 144
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    shiko o shoqe te thuash te rrisesh taksat eshte nje gje dhe te thuash te mbledhesh taksat te cilat nuk paguhen te ulesh korrupsionin etj eshte nje gje tjeter. nqs flasim per rritje taksash ateher kete e kam then me larte nuk jam dakort dhe ben mire qeverria qe nuk degjon FMN. ndersa per sa i takon mbledhjes se atyre te cilat ne menyra te ndryshme u shpetojm, uljen e korrupsionit etj ateher ke shume te drejt. keto jane gjera qe duheshin bere me kohe. por te thash qe as kemi dhe as kemi pasur ndonje shtet te pakorruptuar ne. mire eshte te flasim per ato qe kemi tani per tani dhe cfare te bejme se per ate tejren ta garantoj une se dhe nja 10 vite min keshtu do ta kesh. sa te kesh sali berisha e edi rama bashk me kulishat e tyre keshtu do te jete shqiperia.
    kete po them edhe une! nqs shteti yne do funksiononte ashtu sic duhej, atehere s'do ishte aspak e nevojshme rritja e taksave ne kete periudhe. Thjesht me lind pyetja se me c'a lekesh do mbaj fjalen e vet per rritje rrogash e pensionesh saliu.... kaq!
    Per ate fjalin ne bold, 100% dakord! Fatkeqsisht!

kemi te njejtin mendim, thjesht po e shprehim cik ndryshe!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    e ti ke hallin ku do gjej leket per te rritur rrogat. po ja sdo shtroj nja dy rruge kete vit sdo bej ndonej shpenzim ne arsim shendetesi etj dhe do ti kalojn nga rrogat. keshtu i bejn pune keta shkel e shko pse si kujton ti. por keto jane te zakonshme kshu i kemi pasur deri tani keto smund te sjellim me shume perkeqesim se kaq cfare kane pasu per te sjell keto e kane sjell vetem taksat mos te ngrihen se ato do na fundosin fare pastaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 01-07-2011 më 16:48

Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    e ti ke hallin ku d ogjej leket per te rritur rrogat. po ja sdo shtroj nja dy rruge kete vit sdo bej ndonej shpenzim ne arsim shendetesi etj dhe do ti kalojn nga rrogat. keshtu i bejn pune keta shkel e shko pse si kujton ti.
    hahaha, po s'do marrin ndonje lek per vete ato mo? 1milion per rrugen e 2 milion ne xhep!
    Nejse, te shohim c'do bejne....

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    nuk e kuptoj ku e shikojne rritjen ekonomike ne shqiperi ku dihet boterish qe shqiperia eshte vetem vend konsumatori e nuk prodhon asgje, mbahet vetem me borxhet qe merr dhe deri tani me leket e emigranteve
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    kete po them edhe une! nqs shteti yne do funksiononte ashtu sic duhej, atehere s'do ishte aspak e nevojshme rritja e taksave ne kete periudhe. Thjesht me lind pyetja se me c'a lekesh do mbaj fjalen e vet per rritje rrogash e pensionesh saliu.... kaq!
    Per ate fjalin ne bold, 100% dakord! Fatkeqsisht!

kemi te njejtin mendim, thjesht po e shprehim cik ndryshe!
    Po leje saliun.
    Ai tallet me popullin dhe cuditerisht ka plot budallenj qe e besojn.

Kur thote rritje rrogash e pensionesh ,te shto 1000 ose 2000 lek te reja rroge dhe nga krahu tjeter del ne konfererence shtypi dhe pa pike turpi si plak skicofren 70 vjecar te thote kemi rrit pensionet me 25% apo rrogat me 35% lol. Ka 6 vjet qe ben t'njejten gje. Nderkohe qe rroga mesatare ka ngel po ajo e nanos 250 mije lek te vjetra. Gjithe kemi njerez neper punera dhe e dime realitetin. Mund t'i besoje albo me co nga cepi tjeter i botes ,por dikush qe ka bo 8 klase shkolle ,spo ja kerkojme te mesmen ,e kupton qe ky njeri po mashtron per interesa te ngushta qe lidhen me pushtetin e tij. Te njejten gje beri dhe ne 97 ,para te pastra ,kjo eshte bota kapitalizmit e bla bla bla ,kur bam plasi dhe u shkaterru vendi per 3 dite. Po ky njeri nuk ze mend ,kujton se do ja hedhe gjithmone me mashtrime alla klani apo abc ,deri sa t'i vije popullit n'maje t'hundes dhe ta terheqin zvarre ashu sic terhoqem dullen.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Po leje saliun.
    Ai tallet me popullin dhe cuditerisht ka plot budallenj qe e besojn.

Kur thote rritje rrogash e pensionesh ,te shto 1000 ose 2000 lek te reja rroge dhe nga krahu tjeter del ne konfererence shtypi dhe pa pike turpi si plak skicofren 70 vjecar te thote kemi rrit pensionet me 25% apo rrogat me 35% lol. Ka 6 vjet qe ben t'njejten gje. Nderkohe qe rroga mesatare ka ngel po ajo e nanos 250 mije lek te vjetra. Gjithe kemi njerez neper punera dhe e dime realitetin. Mund t'i besoje albo me co nga cepi tjeter i botes ,por dikush qe ka bo 8 klase shkolle ,spo ja kerkojme te mesmen ,e kupton qe ky njeri po mashtron per interesa te ngushta qe lidhen me pushtetin e tij. Te njejten gje beri dhe ne 97 ,para te pastra ,kjo eshte bota kapitalizmit e bla bla bla ,kur bam plasi dhe u shkaterru vendi per 3 dite. Po ky njeri nuk ze mend ,kujton se do ja hedhe gjithmone me mashtrime alla klani apo abc ,deri sa t'i vije popullit n'maje t'hundes dhe ta terheqin zvarre ashu sic terhoqem dullen.
    Po ka shume njerez qe te ajo "co-ja" qe thua ti. Si s'po i vjen akoma ne maj te hundes popullit tone pas gjithe ketyre viteve skandaloze. Mire e the, edhe ato me 8 klase jane te afte t'a kuptojne qe ekonomia jone po shkon gjithmone e me poshte.... por vazhdojme prape se prape ti shkojme pas fijes atij debilit!

Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Po ka shume njerez qe te ajo "co-ja" qe thua ti. Si s'po i vjen akoma ne maj te hundes popullit tone pas gjithe ketyre viteve skandaloze. Mire e the, edhe ato me 8 klase jane te afte t'a kuptojne qe ekonomia jone po shkon gjithmone e me poshte.... por vazhdojme prape se prape ti shkojme pas fijes atij debilit!
    Po ti shif ,ska me shume se 2 jave qe qeveria miratoi dhe nje fond tjeter ,me duket edhe 100 milion $$ tjera shkonte shifra qe do i jepej asaj kompanise qe ka marre persiper rrugen e kombit. Dhe e lidhnin qe ne 4 vjet investime qe ka bere qeveria ne shqiperi ,45% te fondeve kane shku vetem per rrugen e kombit, 55% tjera pjesa tjeter e shqiperise? Tragjike apo jo , te harxhosh gjysmen e fondeve ne 4 vjet per nje rruge 60km eshte e pafalshme. Kalamojt e kalamojve dhe sjam i sigurt a do ta shlyjne dot borxhin e asaj rruge. Jo se jam kundra asaj rruge ,por eshte abuzu dhe vjedh me tonelata. Pranaj shqiperia ka ngel ne vend numero.

Tani shpresa e vetme qe ka ne dore saliu jane 700 mije familje qe pritet te marrin tapite e shpive te palegalizuara. Me ato ndoshta ka nje fije shprese qe te marre nje mandat tjeter ne 2013. Por deri atehere ishalla sna ka kap gremina ,se me cpo shof bankat po prekin fundin. Ska lek.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Po ti shif ,ska me shume se 2 jave qe qeveria miratoi dhe nje fond tjeter ,me duket edhe 100 milion $$ tjera shkonte shifra qe do i jepej asaj kompanise qe ka marre persiper rrugen e kombit. Dhe e lidhnin qe ne 4 vjet investime qe ka bere qeveria ne shqiperi ,45% te fondeve kane shku vetem per rrugen e kombit, 55% tjera pjesa tjeter e shqiperise? Tragjike apo jo , te harxhosh gjysmen e fondeve ne 4 vjet per nje rruge 60km eshte e pafalshme. Kalamojt e kalamojve dhe sjam i sigurt a do ta shlyjne dot borxhin e asaj rruge. Jo se jam kundra asaj rruge ,por eshte abuzu dhe vjedh me tonelata. Pranaj shqiperia ka ngel ne vend numero.

Tani shpresa e vetme qe ka ne dore saliu jane 700 mije familje qe pritet te marrin tapite e shpive te palegalizuara. Me ato ndoshta ka nje fije shprese qe te marre nje mandat tjeter ne 2013. Por deri atehere ishalla sna ka kap gremina ,se me cpo shof bankat po prekin fundin. Ska lek.
    keshtu te thote kryetari ty?
    S`ka leke?
    Sa kohe ke pa ngrene neper restorante?
    dil e shif njehere, por nese do hysh per te ngrene prenoto dy dite perpara se sdo gjesh vende
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    me duket se spo kuptoni nuk kemi vetem nje debil por kemi shume debila si sala. edhe ata te tejret kane qene ne pushtet tete vjet dhe keshtu ishte gjendja. nqs shan salen per te mbrojtur palen tjeter nuk ke bere asgje me shume se sa te njetin gabim qe bejne ata qe mbrojne salen dhe shajne ramen. me pak fjale ky popull do te behet kur te gjithe ta marin vesh se politika aktuale e majte dhe e djathte jane njelloj nuk kane ndryshim te dyja palet kane te vetmin qellim te marin apo e mbajn pushtetin dhe te pasurohen. ne na duhet nje politik e re kur them e re nuk e kam fjalen qe te jen cina te rinj por te ken parime te reja. kjo do te jete e veshtire ndoshta ndonej skenderbe me ndonej mrekulli mund te na i kthej gjetat sic duhen. sespe tani per tani skemi gje ne vije.

Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    keshtu te thote kryetari ty?
    S`ka leke?
    Sa kohe ke pa ngrene neper restorante?
    dil e shif njehere, por nese do hysh per te ngrene prenoto dy dite perpara se sdo gjesh vende
    M'je njit si m..jalti mas kpuces o doktor.
    Clidhje ka kyetari ktu o karrem? Ta kam thene qe t'majtet sjane me t'mire. Por ne kte rast po flasim per kto qe jane n'pushtet.

Pale m'trego dhe restorantet ti ,sikur une jetoj n'hene. Me mjaftoi 1 dite ke gjiri lalzit ku shifje plot cadra me buke me vete dhe lokalet ku pihej vetem machiato,qe para 3-4 vjetesh ose ne kohen e nanos s'bente vaki.

Mos u bej servil kot se as paguhesh dreqi ta mori .lol

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •