Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Femer eshte Luiza Hoxha, ish-deputetja e PS qe u erdhi ne Tirane pasi piu si kanibaleshe gjak shqiptari!

Me bere kurioze: Ta ka dhene Sala rrogen apo te ka akoma ato te Dhjetorit pa te dhene?

u bet edhe ju disa felebithshqyera te merrni neper goje zonjen coba-topalli...ikni ankonju tek ai skizoja i gjat,qe ju trajton aqe mire ju femrave,sic i'u ka trajtuar e respektuar perher.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Me ty POKO i**** nuk ishte kush duke fol keshtu ik the qafen me gjithe ate zonje te degjeneruar.
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me bere kurioze: Ta ka dhene Sala rrogen apo te ka akoma ato te Dhjetorit pa te dhene?
    Ate keni idhull ju, Luizen qe pi gjak! Rrace kanibalesh!

Citim Postuar mė parė nga *Babygirl* Lexo Postimin
    INFINITY© besoj se e ka seancen dhe nqs jo shikoje.
    Gjithmon jam munduar te ia gjej kesaj femer anen pozitive, por me sonte ia kam vu vizen.
    Ne momente qe po fliste Kryeministri qe shante me rop shpiet u cuan deputet ne kembe dhe kjo per ta ndez me shume situaten qeshte, dhe thoshte Bravo.
    Vetem femer nuk mund te quhet ajo.
    Pikerisht se e pashe, ndaj bera ate koment. E forta ishte se une i thosha tim ati: "Po si shpjegohet qe kjo nderhyn kur e ka fjalen nje deputet se nuk i lejohet jo per gje?" Keta prinderit e mi qe jane mesuar duke pare seanca te tilla me shikonin sikur kisha 4 koka. Megjithate nuk i ve faj asaj por ketij populli injorant qe pranon te udhehiqet nga mbeturina si kjo dhe ata shpellaret e tjere. Ku mesoi edukate e kulture kjo me qafsh?

Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ate keni idhull ju, Luizen qe pi gjak! Rrace kanibalesh!
    Te ka ngrit ndonje cik rrogen te pakten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2010
    Postime
    24

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    C'do njeri i sheh gjerat me kendveshtrimin e tije shoku keshtu qe nuk po pretendoj qe ato cka une mendoj jane absolute.....
    Me aq para sa ka Edvini rrezik se kur te vdesi do ta leje bashkine e Tiranes.
    Desha t'ju pershendes te gjithe lexuesve-seve te forumit, te gjitha qe lexohen me bejne te ndihem i deshperuar per figurat politike qe na udheheqin dhe duhet ti rrespektojm per postet qe kan. Per mendimin tim Shqiperia eshte e pushtuar,dhe shume nga politikanet jane marioneta te qarqeve te caktuara te <<miqeve tane>> . Nuk jam fanatik, por ngelem me shprese se ne politike do te dalin intelektual qe do mendojne per Shqiperine pare se te jene vone dhe nuk do te shofin interesin partiak ose ''xhepik'' .

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Pikerisht se e pashe, ndaj bera ate koment. E forta ishte se une i thosha tim ati: "Po si shpjegohet qe kjo nderhyn kur e ka fjalen nje deputet se nuk i lejohet jo per gje?" Keta prinderit e mi qe jane mesuar duke pare seanca te tilla me shikonin sikur kisha 4 koka. Megjithate nuk i ve faj asaj por ketij populli injorant qe pranon te udhehiqet nga mbeturina si kjo dhe ata shpellaret e tjere. Ku mesoi edukate e kulture kjo me qafsh?
    Edhe une me babain isha duke e pare, dhe me vinte per te vjedhje me ate fjalor.
    Po paralementi duhet te ishte i pavarur dhe kjo sa here qe fliste Meta apo Saliu u thoshte Bravo. Hajde parlament hajde.
    Po nuk ka faj e ka mesuar ate fjalor nga Saliu
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    SKRAPARI pse debat ishte ai? Atehere une nuk paskam shikua paralamentin e Shqiperise por te ndonje vendi tjeter. Une pash vetem fyerje dhe fjalor rrugacesh asgje me shume.
    kjo eshte natyra e shqiptarit. shqiptaret nuk respektojne njeri-tjetrin, jane popull frikacak, genjejne. kot nuk na urren e gjithe evropa.
    a nuk ke qene ndonjehere ne shqiperi ti? grate punojne, burrat lozin baste sportive.

Me ty POKO i**** nuk ishte kush duke fol keshtu ik the qafen me gjithe ate zonje te degjeneruar.
    beju gati zocka,se do ju fus padrinoja prap ke cadrat...ju ka mor malli per jet note ke cadrat,bej gati plackat se ju do shume xhaxhi edveri.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •