SKRAPAR kam qen kam qen dhe me shume sa ca duhet me shkua ne ate vend
Po s'kemi kriz me mo, pa viza, ne NATO ca duam me shume![]()
SKRAPAR kam qen kam qen dhe me shume sa ca duhet me shkua ne ate vend
Po s'kemi kriz me mo, pa viza, ne NATO ca duam me shume![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
hajde grusht bashkuar me mamat e tetat e juaja ju duam me 21...ia vdekje ia liri,rrofte luiza rrofte gjinushi rrofte ruci.
![]()
Me 8 maj Tirana ndahet njehere e pergjithmone nga mafja e betonim-shkaterrimit!
Me 8 maj PS ndahet njehere e pergjithmone nga e kaluara e saj e vjeter dhe re, per te hapur nje faqe te re te nje partie te vertete social-demokrate europiane!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 17-01-2011 mė 17:04
Na ku na doli dhe nje kanibalo-komunist tjeter. Me kryeministrin e kishe zotrote? Mune ti hani Sales ju larvat e bllokut kosoves. Se ai eshte nje dhe i vetem ne llojin e tij. Doje zotrote liberalizm vizash? E more. Doje rruge te shtruara ne mbare vendin? E ndricovi tej e tej, drite e beri. Tani ok, dakort, shiritin e ndonje rruge do e presim edhe na kater ose pese here ne. Po ama kur e presim per here te fundit e presim. llap topin qe po poston zotrote ketu ne forum, nga kush e ke? dhe mos me thuaj nga aftesite e tua, qe e ke blere duke punar dhe duke mbledhur lek , se te vdiqa fare te vdiqa. Degjove? Mos te nxjerr per zhelesh jashte nga forumi fare une. Ok? Doje brez interneti, ta solla. Pavaresisht se 80 % e njerezve vazhdojne te serfojne ne net akoma nga internet-cafet. Po mos harro se deri dje para 21 vjetesh zotrote do ma ngateroje desk topin, me ndonje sob druri moderne. Ah mor larva, mor larva, e di une ca doni ju. Po ka lezet more, kjo eshte demokraci. Te shane deputeti me liber shpie ne parlament, dhe nje dite burg s'bene. Po ja per kete fjale te lire jemi ropatur gjithe keto vite ne more te bunkerizuar. Per ju more, per ju po punojme nate e dite. Po ta dini ju.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
edhe xhaxhin namik e ka mar malli per pakez mishe te njome dhije mi zocka...bejuni gati ju beft nona kurban ishalla.
![]()
O poko (pak)
Shko dhe ti atje se ta lyn me gjalp culon dhe ske per ta ni.
Albania Uber Alles
Saliu me Ponen bėjnė lista tė sakta zgjedhore.
Ashtu si nė 2009_ėn do "votojnė" nė 8 Maj edhe plot 151 vjeēarė.
[B]1- Luke Tom Dukaj 08/08/1860 Komuna Kelmend
2- Zylo Hajredin Pashaj 20/08/1860 Bashkia Tiranė
3- Parashqevi Petro Miha 03/10/1860 Komuna Markat
4- Adil alil Sino 02/09/1870 Bashkia Vlorė
5- Nastas Pavllo Pavllo 04/09/1870 Komuna Miras
6- Trisklla Jorgaq Basho 10/09/1870 Komuna Drenovė
7- ................po pėrtoj tė shkruaj mė shumė emra.
Hajde jetėgjatėsi hajde.:D[/B]
Krijoni Kontakt