Me falni nese po flas ndoshta me pamaturi ,apo qe ndoshta fjalet e mia ngjajne ne fjale femijesh ,por sapo isha duke e ndjekur Seancen Plenare te Parlamentit te SHQIPERISE.Jam e "shokuar" me keto qe i pash dhe degjova, me shume me ngjante me nje drame komedi (ose thene me mire tragjedi) sesa parlament serioz.Nuk e di a ndodh kjo zakonisht sepse eshte hera e pare qe po percjelli diqka te tille.
Ne vend qe te diskutonin ne nje teme qe ka te beje me qeverisjen,me menyrat e planeve politike apo qkado tjeter ,diskutonin per privatesine e njeri-tjetrit.Shaheshin,bertitnin bile edhe u quan nga vendi duke u grumbulluar prane kryeministrit(mos te kishin qene truprojat,haj medet).Ne Kosove (mesa e di une) ngjarja me qesharake qe beri buje eshte fjala qe kryeparlamentari Krasniqi tha "Mos beheni si femija".Ne kete seance per te cilen po flas Berisha filloi te flase per Ramen ku thoshte se ky i fundit e kishte denoncuar babain e tij se ishte babai i djalit te vet (!!!).Kam nevoje per komente mbi kete teme,te di qka te mendoj!
Krijoni Kontakt