Close
Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 329
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    VOTIMI PER SHQIPERINE GJYSEM-FINALJA E PARE, EUROVIZION 2010

Finlanda - 4 Pike
    Serbia - 2 Pike
    Bosnja - Hercegovina - 7 Pike
    Poloni - 4 Pike
    Belgjike - 8 Pike
    Malta - 6 Pike
    Greqia - 12 Pike
    Maqedonia - 12 Pike
    Islanda - 10 Pike
    Franca - 2 Pike
    Gjermania - 5 Pike
    Spanja - 4 Pike

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovis...g_Contest_2010

JULIANA PASHA - SHQIPERIA grumbulluan 76 pike duke kaluar ne FINALE !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    Prova e Pare - Gjenerale sipas AKOE ( All Kinds of Everything )

ANDREW

The ones that were better than before were Poland, Finland,San Marino, Hungary and Greece.
    The ones that were worse than before were Armenia,Russia and Iceland(who actually got a faulty
    start with the backing track so may have been distracted).
    All others were as seen before. The biggest reaction was given to Finland followed by Greece.
    Also good reactions for Albania and San Marino and Switzerland.

The 10 countries that were drawn out of the envelopes were

Finland, Norway, Georgia, Albania, Armenia,Serbia, Poland, Switzerland, Turkey and Russia.

Those 10 could actually happen but I feel Georgia and Armenia to be less likely than the others.

http://akoe07.livejournal.com/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    ELAINE - AKOE

Albania next and the wings rising up on the backdrop looks stunning. Still not liking the frock but she sure is kicking the a**e out of this. The fire shooting from the stage is brilliant. I can feel the heat and the passion. In my opinion with all these effects, this is the best staging in the contest.
    ................

I now have to have a look back and see if my thoughts of my top 10 have changed since video blog 1.

Ok peeps on what I just witnessed tonight, taking into account that half the points will come from this performance this is who I think will make the final.

Norway, Albania, Turkey, Serbia, Russia, Finland, Iceland, Hungary, Azerbaijan and Greece.

http://akoe07.livejournal.com/

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    http://www.eurovision.de/news/albani...v-original.jpg

Aurela duket si shqiponje ne kete foto!

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Sonte eshte gjysemfinalja e pare ku merr pjese edhe Shqiperia, shpresojme qe te kualifikohemi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    http://www.eurovision.de/news/albani...v-original.jpg

Aurela duket si shqiponje ne kete foto!
    Sa bukur qe duket ne kete foto ! E di qe do na surprizoje & mrekulloje !

SHUME FAT & MBARESI PER DIVEN TONE ! GOOD LUCK AURELA & SHQIPERIA !!!

i/e regjistruar Maska e arjan03
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Postime
    969
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arjan03 : 10-05-2011 mė 12:26

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    Aurela: Europa do na mbajė mend kėtė vit

Aurela, si ndihesh gjatė kėtyre ditėve nė Dyseldorf dhe si ju duket Gjermania ?

Ndihem shumė mirė dhe e qetė. Tė them tė vėrtetėn dal shumė pak, pasi kam frikė se ndonjė korrent mund tė mė ftohė dhe nuk dua tė luaj me kėtė gjė tani, pasi kėtu jam pėr njė garė shumė tė madhe, dal vetėm kur duhet tė shkoj nė prova dhe kur jemi tė ftuar diku. Kohėn tjetėr mbyllem nė hotel, pak e ēuditshme por e vėrtetė.

Ē'farė ndjenje ke patur kur shkele pėr tė parėn herė skenėn e Eurovizionit?

Oh, mrekulli! Ajo arenė aq e madhe mė dha shumė forcė, e kisha ėndėrruar me vite tė tėra qė tė kisha mundėsinė tė kėndoja nė njė sallė dhe skenė aq gjigande. Kjo ėndėrr u bė realitet nėpėrmjet Eurovizionit. Nuk mė tremb, pėrkundrazi, adrenalina ime shkoi mė lart kur e pashė atė skenė.

Ndėrkohė i keni realizuar disa prova. Jeni tė kėnaqur me provat qė i keni bėrė deri tani?

Gjithēka ka shkuar mirė deri tani me provat qė i kemi bėrė nė skenė dhe jemi shumė tė kėnaqur.

Nuk jeni e vetmja nė skenė. Kush janė shoqėruesit e tjerė?

Nė kitarė eshtė Bledar Sejko, njė profesionist i madh nė kėtė instrument. Nė bateri ėshtė Emiljan Dhima. Nė skenė jam e shoqėruar dhe nga 3 kėngėtarė shoqėrues, pėr tė cilėt ėshtė pėrkujdesur Eda Zari. Kėta kėngėtarė jetojnė nė Gjermani por janė me prejardhje nga Amerika dhe Anglia.

Ju jeni 6 persona nė skenė, njėherazi ėshtė maksimumi i pėrsonave qė mund tė keni nė skenė. Kush pėrkujdeset pėr pėrformancėn nė skenė?

Kėnga nuk ka ndonjė koreografi por do tė ketė me shumė interpretim nė skenė. Regjizori i videoklipit tė kėngės 'Feel the Passion', Albert Malltezi, ėshtė dhe njeriu qė pėrgjigjet pėr vendosjen tonė nė skenė dhe efektet e pėrdorura, pra pėr gjithė regjinė skenike.

Shqiponja, simboli ynė kombėtar ėshte prezente nė videoklipin e kėngės dhe shfaqet nė sfond tė skenės. Ndėrkohė kemi parė edhe fustanin qė do tė vishni nė gjysėm finale tė Eurovizionit. Kush u kujdes pėr kėtė veshje?

Qysh nė festivalin e kėngės 49 nė RTSH pėr veshjen time ėshtė pėrkujdesur stilistja Mirela Nurēe. Ėshtė Mirela ajo qė ka krijuar edhe veshjet tona pėr Eurovizion. Grimi do tė realizohet nga Lili Ismaili, edhe kjo ėshtė pjesė e grupit realizues pėr pamjen time. Kėto zgjedhje i kam bėrė unė me bindjen se kam tė bėj me profesioniste tė vėrteta.

Kush tjetėr e shoqėron Aurelėn gjatė kėtyre ditėve nė Dyseldorf?

Sigurisht tė dy autorėt e kėngės, Shpėtim Saraēi dhe Sokol Marsi, delegacioni i TVSH-sė, prindėrit, vėllai, dhe me mua pėr ēdo moment ėshtė edhe i dashuri im.

Me siguri se i keni dėgjuar kėngėt tjera konkurruese. Cilat kėngė tė pėlqejnė ty nga ky edicion?

Ka kėngė shumė tė bukura, por unė besoj qė gjithėsecili konkurrent ka veēantinė e vet dhe sjell nė skenė diēka ndryshe. Mua mė pėlqejnė disa kėngė nga ky edicion i Eurovizionit, por ndoshta ngaqė jam vet nė konkurrim nuk arrij dot tė them diēka mė shumė.

Sa jeni e vlerėsuar nga gazetarėt, para dhe pas provave qė keni realizuar deri tani?

Mė duket sė kanė reaguar mirė, sidomos mbas provės sė parė. Kam marrė kritika pozitive nga gjithė shtypi.

Ēfarė po bėn Aurela gjatė ditėve kur nuk ka prova?

Ushtroj zėrin kohė pas kohe, pak edhe fizikun. Kam qenė edhe ftuar tė kėndojė nė mbrėmje, nė disa koncerte tė organizuara nga shtetet tjera.

Meqėnese 10 maji, gjysėm finalja e parė ėshtė afruar. Si e shihni suksesin e kėngės shqiptare kėtė vit?

Pavarėsisht se ku mund tė renditemi, kam njė bindje qė ne do tė mbahemi mend.

Cili ėshtė mesazhi juaj kryesor qė do tė shfaqeni gjatė 3 minutave nė skenė ?

Mesazhi im ėshtė shumė i thjeshtė dhe i fuqishėm. "E KAM SHPIRTIN PLOT ME NJĖ DASHURI QĖ QUHET MUZIKĖ, DHE KĖTĖ DUA TA NDAJ ME TĖ GJITHĖ"

Ēfarė plane keni pas Eurovizionit ?

Do tė udhėtoj drejt Amerikės pėr disa koncerte. Nga Amerika do tė udhėtoj direkt nė Bullgari ku do tė pėrfaqėsoj Shqiperinė nė Festivalin Ballkanik nė Sofje, me kėngėn 'Origjinale'. Pastaj kthehem nė Shqipėri ku menjėherė do tė promovoj njė kėngė tė re tė quajtur "CA$H", njė bashkėpunim me MC KRESHA. Pas kėtij promovimi do tė vazhdoj tė punoj me pak kėngė qė kanė ngelur pa pėrfunduar nga albumi im i ri.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    OGAE ALBANIA

•United Kingdom 12

•Poland 10

•Turkey 8

•Denmark 7

•Sweden 6

•Switzerland 5

•Finland 4

•Italy 3

•Israel 2

•Estonia 1

10 me te mirat per fansat shqiptare te Eurovizionit , pjsese e rrjetit OGAE.

http://www.esctoday.com/news/read/17372

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,150
    TOP TEN SIPAS OGAE INTERNATIONAL

1 Hungary 277
    2 France 270
    3 United Kingdom 253
    4 Sweden 238
    5 Estonia 183
    6 Bosnia & Herzegovina 119
    7 Azerbaijan 117
    8 Denmark 56
    9 Germany 50
    10 Norway 43

Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •