ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Thaēi, legjitim pėr Beogradin
LUS MODERATORĖT QĖ TĖ FSHIJNĖ POSTIMET NGA NJERĖZ PSIKOPAT SI KY lopa i deqanit!
ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Thaēi, legjitim pėr Beogradin
LUS MODERATORĖT QĖ TĖ FSHIJNĖ POSTIMET NGA NJERĖZ PSIKOPAT SI KY lopa i deqanit!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Besoj se ngjarjet e fundit tronditese per mbare kombin shqiptar implikojne sistemin e drejtesise si mbeshtetese e asaj bashkesie ,te ligesise ish komuniste, po ashtu dhe SHISH-in.Keshtu dhe njehere i rikthehem bindjes se institucionet paralele ne kete sistem do te ishin nje kontribut i mire per sigurine dhe stabilitetin e jetes ne vend.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
EULEX ne sistemin e drejtesise.
EULEXI KRIMINEL ne sistemin e drejtesise,kshtu duhet te emrohet kjo
Anest ,Kosova vet i ka fajet qe nuk eshte transparent ne drejtesi dhe nuk reflekton "sovranitet" shume te perfolura nga mediat, Eulexi eshte vetem nje kopje e Unimkut te cilet si organizate veprojne ne shtete qe pa status dhe qeverisje
Eshte per te ardhur keq qe vendi im eshte ne radhet e fundit i cili krahasohet me vendet afrikane te pa civilizuara per korupsion,liri...etj por sidocoft me rendesi te jetosh ne paqe.![]()
Mvaret se ke quan paqe ti.Ty te duket paqe fakti qe je cliruar nga serbet?Kjo eshte pavarsi, ndersa paqja eshte nje koncept me i zgjeruar.Nese ka korrupsion e ty te duhet te paguash kudo qe te trokasesh per te drejten tende , a nuk eshte humbje e lirise?Nese dikush te merr pronen dhe ta shet qofte dhe per 1/4 e cmimit dhe keto para i perdor ne gjykate per te fituar te drejten,pra ka fuqi ekonomike shume here me te madhe se tenden, atehere a nuk eshte kjo humbje e prones humbje e lirise, a nuk eshte dhunim i personalitetit, a nuk eshte demtim i sistemit nervor,a nuk je ne tendence qe nga nje njeri i ndershem e i sjellshem te kthehesh drejt moralit te pyllit?Kur dikush te vret, te dhunon, apo nje administratore te gjobit pa te drejte, nese sistemi i dretesise eshte kthyer ne nje institucion nepotik i nje grupi njerzish qe kane lidhje fisnore ose interesi dhe te gjithe sebashku drejtojne dhe politiken, a nuk eshte kjo humbje e lirise?Nese do te analizojme keto 70 vjet,asnje pushtues i huaj nuk do ti shkaktonte shqiptareve me shume padrejtesi e dhimbje, se sa vete shqiptaret i shkatuan njeri tejtrit.
Sistemi i drejtesise eshte thembra e Akilit ne shpirtin e nje shteti.Shqiperia dhe kosova jane shtete te vegjel dhe nepotizmi eshte ben te degjeneroje e drejta.Nese ne kosove EULEX, bastis shtepine e vellait te Thacit, kontrollon makinen e Kryeministrit, mer persiper te hetoje per akuzat kunder tij,merr persiper te kontrolloje kufirin do te thote se ato po bejne njefar pune.ceshtja eshte se populli i kosoves nuk i jep mbehtetje EULEXIT, por i kundervihet pasi ashtu i nderzen lideri i tyre.EULEX dhe nese nuk eshte ne nivelin e kerkuar, populli i Kosoves duhet te ngreje zerin per kete deri ne Bruksel dhe jo te ndjehet i fyer nga prezenca e tyre.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
"Paqe" e kisha fjalen qe te jetojme te gjalle apo me pak fjale "mbijetese".Postuar mė parė nga Anesti_55;2997033[B
por besoj qe Shqiperia eshte ne nje nivel pak me te larte per sa i perket arsimimit& nivelit edukativ
fatkeqsisht pas sundimit se serbeve ne kosove ne tani po sundohemi nga vet lideret tane dhe per mua pavaresia e shpallur nuk reflekton sovranitet por le te jete ceshtje kohe..
Ju riktheva temes jo per nga pyetja qe ben ti ,por per vete idene e shkrimit.Ndonese e kam permendun dhe here te tjera ceshtjen e dublimit te institucioneve te drejtesise me nderkombetare, per te vene ate ne rrugen e reformimit dhe me kete shkrim te dates 16/01, kam parashikuar se nje dite do te kishim dublim te ketij institucioni.Maxhoranca kerkoi ekspertise nderkombetare si dhe asistence per zbardhjen e 21 janarit.Por c'far ndodh?Qeveria kur ndjehet ne hall therret nderhyrjen nderkombetare, pra nuk e beson ne sistemin e drejtesise per zbardhjen e kesaj ngjarje, ndersa popullin per gjithe keto vite ,e la ne duart e tyre.Me mijra njerez humben pronen, humben te drejten, humben lirine, humben personalitetin, por si duket qeverise dhe maxhorances se sotme i paska interesuar kjo gjendje.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Krijoni Kontakt