Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Si na verteton qe ka qene Zot?, ti anen tjeter po ben njejten gje qe si ata qe besojne nga krijimi i alieneve.

Mbase vet Krishti ka qene alien, ku i dihet se ka edhe hipoteza per kete.
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    hahahahah

Epo nqs mendohet keshtu vetem ateistet ne fakt mendpojne keshtu dhe kjo sepse besojne tek Alienet. Dhe c'do gje ne fakt ua atriubojne alieneve.

Degjo pra fishtan

Une kam bere gjimnazin te plote. Dhe ne te gjitha librat e historise ku kam lexuar kam pare qe Jezusi eshte person historik. Kjo eshte e pakundershtueshme.

e dyta Jezusi eshte Zot per se ato qe beri ato qe tha dhe ajo qe ishte.

Jezusi beri vepra qe askush nuk i ben dot , pervecse nje Zot
    Jezusi tha vete qe ishte Zot, Ai nuk ka thene kurre se ka qene alien, madje Ai asnjehere nuk i ka permendur ata sepse nuk egzistojne.
    Jezusi ne natyren e Tij ishtre Zot sepse ashtu sic Ai mendonte dhe sillej nuk e ka bere kurre askush asnje qenie qe mund te kete egzistuar.
    Pasi qe nuk je ne gjendje te vertetosh se eshte Zot, atehere trego te pakten ndonje argument pse duhet te mendohet se Krishti eshte Zot dhe Siriusi, Zeusi apo Hera nuk jane Zotera.

Ky eshte problemi.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Edhe une jam kunder fese , madje kunder te gjitha feve perfshire fene ateiste .
    Por Krishti nuk eshte fe eshte ZOt
    Mund te jesh kunder fese, pa qene njeherit edhe kunder Krishtit?
    Si?

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    I pergjigjem temes.
    Pse mendon se ka lidhje teoria e ateizmit me alienet?
    Ne nje kontekst te till ti mundohesh te kundershtosh realitetin. Pa u zgjeruar se tepermi, shkruaj disa fjale te cilat jane mendimet e mia mbi kete ceshtje.
    Se pari ti ke nje fe sepse familja jote me pare e ka pasur ate ose ambjenti ku je rritur.
    Me siguri nese do ishe lindur ne New York ne nje familje kristiane nuk do ishe muslyman ose nese do kishe lindur ne arabi nga nje familje musylmane nuk do ishe kristian.
    cfare do te thote kjo?
    Kjo tregon se ne trashgojm kulturen traditen sic na eshte paraqitur.
    Me trego, personi yt i tanishem musylman do kishte lindur ne New york do te ishte e gabuar??????Pra nese i konfrontojm keta dy persona me njeri-tjetrin (musylmanin & kristianin) pse njeri apo tjetri duhet te kete te drejt?
    Ndersa ateizmi nuk ka origjin, ateizmi vjen nga New Yorku dhe nga Arabia, vjen nga nje familje kristiane dhe nga nje familje musylmane. Ketu eshte e drejta per te llogjikuar gjerat pa etiketen e te se trashguares por duke vene ne levizje ate qe shikon dhe prek.
    Ti tregove historin e alienve per te treguar se sa ose pse i besohet nje dickaje te pafaktuar nga nje grup njerzish. Por mos harro se kurani dhe bibla eshte e mbushur me kesoj prallash dhe ti i beson dmth ti je ne te njejtin kanal me ate historin e alienve qe ke shpikur ose kan shpikur.
    Shkenca eshte ajo qe te jep mundesin ti paraqesesh mendimet e tua ne kete faqe web dhe ti konfrontosh, shkenca eshte llogaritje ku edhe mund te gabohet por te pakten e prekim dhe e shohim punen e mjeshtrave, jo perrallat e paraziteve
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    PO Ufot dhe Alenet a nuk jane nocione abstrakte?!!?!!

A mund te dale macja nga qeni ? kete thashe une. Nuk thashe a mund te beje njeriu nderhyrje apo jo?
    Njeriu mund te beje nderhyrje edhe mbi natyren dhe mund ta shkaterroje ate ....
    Po tė pėrgjigjem shkurt. UFO- UnidentifiedFlyingObject qė do tė thotė Objekt i pa identifikuar fluturues. Kur kemi ndėrmend kuptimin e UFO atėher me plotė kuptimin e fjalės JO tė them se nuk ėshtė nocion abstrakt sepse nė kėtė kategori hynė shumė e shumė objekte pėrvec anijeve fluturuese tė jashtėtokėsorėve.
    Ndėrsa pėr jashtėtokėsorėt mundė tė them até se pėrderisa nuk vėrtetohet ekzistenca e tyre nė mėnyrė shkencore ky nocion ėshtė vetėm hypotezė qė nuk do tė thotė se ėshtė e vėrtet apo jo kur marrim parasyshė madhėsin e gjithėsis.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •