Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 129
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Postuar më parë nga ximi_abedini
    edhe serbishten nese deshirojn te mesojn nxensat une sdo ja ndaloj sepse eshte e drejt e qdo njeriu te mesoj qfar do gjuhe te deshiroj

edhe serbishtja nuk eshte me e keqe se anglishtja frangjishtja, italishtja dhe gjermanishtja qe i kan shkatrru trojet tona
    Ti nuk meriton te shkruajsh shqip. Ti je i sëmuar nga arabishtja dhe per hir dhe dashuri te arabishtes dhe talibanëve, je ne gjendje të lejosh të mësojnë ne shkolla shqipe edhe serbishten edhe dreqin!!!

Medet per ty dhe mendet qe i ke ti!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ti nuk meriton te shkruajsh shqip. Ti je i sëmuar nga arabishtja dhe per hir dhe dashuri te arabishtes dhe talibanëve, je ne gjendje të lejosh të mësojnë ne shkolla shqipe edhe serbishten edhe dreqin!!!
    se a e meritoj apo jo ate e di vetem zoti

i dua talebanve dhe e dua qdo njeri lufton per vend te vet, une urrej dhe sdua te ju perngjak kriminelve dhe injorantave si ju

une arabishten nuk e di por po te me ipet mundsia do e mesoj edhe arabishten mirpo edhe serbishten e greqishten sepse asgje te keqe skam kunder ketyre gjuuhve

Medet per ty dhe mendet qe i ke ti!
    mburrem me mend qe kam sepse sepaku ne mend te mia nuk egziston urrejtja siq ekziston ne mendet e tua

me me deshir deshiroj ti kem mendet e kafshes se sa mendet e tua
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    i dua talebanve dhe e dua qdo njeri lufton per vend te vet,
    Nuk u dasht ta thuajsh pasi qe kjo dihet. Ti per hir te dashurise qe ke per taliban, je ne gjendje te rerënojsh gjithçka shqipe.

une urrej dhe sdua te ju perngjak kriminelve dhe injorantave si ju
    Edhe këtë nuk u dasht ta thuajsh pasi qe dukesh, ti urrenë, por shpirti i urrejtjes nuk është i ushqyer nga Zoti, shpirti urrejtes buron nga i keqi - i mallkuari, ik nga urrejtja dhe mbushu me Shpirtin e Zotit paqedashes.

une arabishten nuk e di por po te me ipet mundsia do e mesoj edhe arabishten mirpo edhe serbishten e greqishten sepse asgje te keqe skam kunder ketyre gjuuhve
    Të mësosh nuk te pengon askush, por jo ne shkollat shqipe. Kjo kurr nuk do te ndodhë. Edhe sikurse të kishte pretendime, çdo shqiptar duhet ta kundershtoj atë.

mburrem me mend qe kam sepse sepaku ne mend te mia nuk egziston urrejtja siq ekziston ne mendet e tua
    Mburru sa te duash, askush nuk ka te drejt të pengoj tjetrin ne mbushmendje vetes. Por bazuar ne shkrimet tua ne kete forum, nuk rrezullton ashtu, gjithsesi, urrejta shihet jasht mase ne ty dhe ky fakt nuk me gëzon. Nuk me gëzon per arsye se jam i vetdieshem se nga kush buron ky shpirt urrejtje.

Ani pra merri ato "mendet e kafshes" pasi qe vet e thua. Te pakten ato nuk janë të ndikuara nga talibanizmi dhe nuk pretendojnë të obligojnë shkollat shqiper per gjuhë serbe dhe arabe.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    i dua talebanve dhe e dua qdo njeri lufton per vend te vet, une urrej dhe sdua te ju perngjak kriminelve dhe injorantave si ju

Kaif ha'lëk, habibi (arabisht me shkronja latine se ti nuk po din arabisht) që d.m.th. A je mirë se po duket se nuk qenke mirë. Po duket se ke simpati ndaj gjuhës arabe, serbe, dhe greke unë të kisha thënë që para se të bëhesh avokat i tyre mësoje m'a s'pari gjuhën e tyre dhe pastaj e di se kënd je duke mbrojtur. Gjithashtu e njëjta vlenë edhe për talibanët dhe pastaj flasim ne kur ke njohuri të plotë rrethë tyre.

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Dr. Agani ka thënë se ai ka përkrahjen e Thaçit për futjen e edukatës fetare në shkolla dhe lejimin e bartjes së shamive.

E enjte 13 Janar 2011 11:10

Dr. Ferid Agani, kryetar i Partisë së Drejtësisë, ka thënë se ai ka përkrahjen e kryeministrit dhe liderit të PDK-së, Hashim Thaçi për të çuar përpara dy çështje: futjen e edukatës fetare në shkolla dhe lejimin e bartjes së shamive në shkolla.

Duke folur për emisionin Interaktiv në KTV, Agani ka thënë se në shumë biseda që ka pasur me Thaçin ai ka marrë mirëkuptimin e plotë të tij për të dyja problemet.

Përkrahja e Thaçit do të thoshte përplasje me ministrin e Arsimit, Enver Hoxhaj që ka lëshuar udhëzimin administrativ për moslejim të bartjes së shamisë në shkolla, dhe që nuk planifikon të fusë edukatën fetare në shkolla.

Agani ka shprehur bindjen se në një koalicion ndërmjet PDK-së e koalicionit të AKR-së ai do të bëhet ministër i Shëndetësisë, duke thënë se PD ka dhënë kontribut të madh për përqindjen e AKR-së në këto zgjedhje. /indeksonline/
    Shqiptaret e mbrojne veten . Kete e kane bere me shekuj. Ka shume njerez si Ximi Abedini. Ka shume njerez me deshira te errta, ka shume armiq te kombit shqiptar, por nje mbetet;
    Shqiptaret qe mbijetuan me shekuj nuk do te gjunjezohen as para Ximit e as para armiqeve te tjere.
    Shqiptaret e meritojne te jetojne me traditat e tyre. Ka shume deshira te ndyta qe i planifikohen shqiptareve, bile bile edhe per shfarosje. E verteta eshte se ata po qendrojne se kete mbijetese ata e meritojne. Keshtu mos u lodh o Ximi Abedini me i dashuri i jone...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ylli_pr : 16-01-2011 më 04:21
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po e bete nje sondazh se kush eshte kunder me moton "feja e shqiptarit eshte shqiptaria" (qe pothuajse 130 vjet kane jetuar shqiptaret masovisht edhe pse me heret ishin me shume perqendruar mbas kanunit te lekes, laberise etj qe e perjashtonin rregullat strikte te feve) ke per pa pare minorancen e vertete dhe numri mund dal 4-5% perveq hoxhallareve/priftinjeve qe eshte e kuptueshme qe mund jene kunder por dalin edhe njerezit pa identitet dhe trushplare me ideologji te nenshtrimit si puna e disave ketu ne forum.

Keta me shume mendojne per vendet e huaja skllaveruese se sa per vendin ku jetojne, kjo eshte me shume se debilizem deri ne kulm.
    Pse bre po ja fut kot, ti n'tybe ne paqe lexuar vetem 1 here kanunin e Lek Dukagjinit !
    Lere krenarin, nostalgjin anash se kanunin per te cilin na flet, eshte i infektuar me vetvrasje, vetshfarosje qe sot e kesaj dite, me dhimben disa katolik te malesis sic thoshin ne disa raportazhe : Jemi rrit ne shtepin ton, e se dim se cfar ka 50 m me larg pragut te kesaj dere ! Kesi ligji primitiv, munden vetem injorantet te krenohen e ta aplikojn ate !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pse bre po ja fut kot, ti n'tybe ne paqe lexuar vetem 1 here kanunin e Lek Dukagjinit !
    Lere krenarin, nostalgjin anash se kanunin per te cilin na flet, eshte i infektuar me vetvrasje, vetshfarosje qe sot e kesaj dite, me dhimben disa katolik te malesis sic thoshin ne disa raportazhe : Jemi rrit ne shtepin ton, e se dim se cfar ka 50 m me larg pragut te kesaj dere ! Kesi ligji primitiv, munden vetem injorantet te krenohen e ta aplikojn ate !

Pak a shum si Sheriati i Muhamet Rusulit
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po cfare din ti per Kodin e Lekes, ti nuk je gjendje me perceptu fare boten qe jeton qe je mbrapa shume dhe kush te pyeti cfare ka qene kanuni?, une thash qe shqiptaret me keto rregulla kane jetuar me shume dhe ti ke ndonje fakt qe eshte genjeshter? sigurisht edhe Kanuni ka pas ligje te keqija por ka pas edhe shume te mira nqs i lexon do i kuptosh.

Sigurisht nuk na duhet as Kanuni por as feja islame hala ma hiq qe eshte me *** se gjithe tjerat, tash jemi kohe tjeter dhe nuk na duhen keto ligje e kohes mesjetare.

Mire ta tha Mafiawars, po sheriatin qe eshte sistemi me i keq dhe i dhunshem nga gjithe tjerat a mos te duket e drejte? sigurisht qe do thoje po sepse deshira ta thote te jetosh si skllav dhe i padrejte se ashtu je gatuar.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po cfare din ti per Kodin e Lekes, ti nuk je gjendje me perceptu fare boten qe jeton qe je mbrapa shume dhe kush te pyeti cfare ka qene kanuni?, une thash qe shqiptaret me keto rregulla kane jetuar me shume dhe ti ke ndonje fakt qe eshte genjeshter? sigurisht edhe Kanuni ka pas ligje te keqija por ka pas edhe shume te mira nqs i lexon do i kuptosh.

Sigurisht nuk na duhet as Kanuni por as feja islame hala ma hiq qe eshte me *** se gjithe tjerat, tash jemi kohe tjeter dhe nuk na duhen keto ligje e kohes mesjetare.

Mire ta tha Mafiawars, po sheriatin qe eshte sistemi me i keq dhe i dhunshem nga gjithe tjerat a mos te duket e drejte? sigurisht qe do thoje po sepse deshira ta thote te jetosh si skllav dhe i padrejte se ashtu je gatuar.
    Po cna duhen ligje fetare, eshte terror ndaj njerzimit, secili ka te drejte te mendoje dhe te besoje qfare deshiron...

FEJA DUHET TE JETE PERSONALE DHE PIKE. LIGJET E NJERZVE JANE ME TE DREJTAT DERI ME SOD DHE MERITOJNE TE APLIKOHEN NE QDO CEP TE BOTES.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Kaif ha'lëk, habibi (arabisht me shkronja latine se ti nuk po din arabisht) që d.m.th. A je mirë se po duket se nuk qenke mirë. Po duket se ke simpati ndaj gjuhës arabe, serbe, dhe greke unë të kisha thënë që para se të bëhesh avokat i tyre mësoje m'a s'pari gjuhën e tyre dhe pastaj e di se kënd je duke mbrojtur. Gjithashtu e njëjta vlenë edhe për talibanët dhe pastaj flasim ne kur ke njohuri të plotë rrethë tyre.
    Lere se e qau shqipen Ximi e tashi do t'i futet gjuheve te huaja.....ama jo atyre shkaterruese si gjermanishtja, anglishta, italishtja e frengjishtja, por atyre qe i ka zbrit vete zoti: turqishtes dhe harapçes!
    Jarigas

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •