Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 129
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    O kakalec !,.. apo ma mir po te thirri M***. Jeni que ju pesh si duket, se jo un.
    Sikur t'iu ndalonim femive te krishter shkollimin neper instuticione publike, si do ju kishte duk juve ? Skandal ah ??? Ne boll qe s'po bejm demonstrata te dhunshme, se kjo qe po ndodhe me muslimanet shqiptar, eshte thjesht e papranueshme !

Beni demonstrata te dhunshme, ashtu beni si ne Irak ku zdihet kush kend po e vran, e s'dihet kush kend po e lufton, futni gjithfare sekti e helmoni njerezit. Ta ringjallim Abu Musa Al Zarkavin, se kesi personash i nevojiten shqiptareve. Leje more cka je tu fol, Kosova eshte shtet i varfer, i duhet me forcu ekonomine e jo me dal ne demonstrata e me bo dhune e vandalizem neper rruge, sidomos jo per shami e xhamia nga ti dhe co. e juaj.

E din ku eshte Pavioni 57, se shpejti do te hapet, atje e ke vendin

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Beni demonstrata te dhunshme, ashtu beni si ne Irak ku zdihet kush kend po e vran, e s'dihet kush kend po e lufton, futni gjithfare sekti e helmoni njerezit. Ta ringjallim Abu Musa Al Zarkavin, se kesi personash i nevojiten shqiptareve. Leje more cka je tu fol, Kosova eshte shtet i varfer, i duhet me forcu ekonomine e jo me dal ne demonstrata e me bo dhune e vandalizem neper rruge, sidomos jo per shami e xhamia nga ti dhe co. e juaj.

E din ku eshte Pavioni 57, se shpejti do te hapet, atje e ke vendin
    Mos me shurdho bre shum, po ik lagja !
    Ti nese s'don te ringjallemi e te behemi te gjithe Al Zarka'win-a,.. rri anash e mos ha shum. S'po kerkoi asgje nga ti, thjesht trus bothen !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ilirian keta deshirojn te na debojn neve nga tokat tona dhe ti lem te bejn bashkim vllaznim me serb dhe grek

po te vendosin shqiptaret musliman te largohen nga shqiperia kush do e mbroj shqiperin dhe trojet shqiptare ?

Pse nuk ngreni zerin kunder bisedimeve me serbin qe po tentojn ta robrojn kosoven por po ju pengojn muslimanet qe asnje te keqe sju kan be?

Pse nuk e ngreni zerin kunder serbve qe ne shkollat e tyre japin mesim popat dhe qe i mbushin plot urrejtje nxensit serb apo ndoshta ata jan vellezerit tuaj ?

Pse nuk e ngreni zerin kunder ndarjes se mitrovices por ju pengon shamia ?

Pse ather kur kishte nevoj kosova per ju ju u fsheheshi neper vendet e ndryshme te botes ndersa sot kur ne ju sollem lirin keni qu kryt dhe po i diskriminoni shqiptaret vetem e vetem qe jan musliman a nuk eshte turp kjo per ju ?

Mosni se do ju mallkoj se do ju mallkoj gjdo gje edhe gjaku i atyre qe dhan jeten qe ne te jetojm te lir ata nuk dhan jeten qe ne te jetojm te diskriminuar

kjo eshte turp per ju

une falenderoj zotin tim qe ne shtepin time ne familjen time dhe ne vendin tim nuk kam njerz si ju qe jan plot urrejtje kunder shqiptarve vetem e vetem qe kan fe tjeter
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Me sa kam degju sgje nuk e ka Fehmi Aganin mirpo sjam i sigurt ndoshta mund te ket diqka
    Dr. Ferid Agani e ka (kishte) mixhë Fehmi Aganin
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Edhe sikur te mbeshtete Thaci idene e bartjes se shamise ne shkolla, prape se prape do ankohen nxenesit jobesimtare dhe shamia do zhduket.
    Cilët janë ata 'nxënës jobesimtar' ?!

Tek shqiptarët në Kosovë maksimumi që gjindet në mesin e nxënësve mund të jetë 1 ose 2 katolik (shqiptarë) në klasë, të tjerët nuk janë asgjë tjetër veç se musliman.
    Nxënësit i takojnë dy feve potenciale të permendura dhe nuk del jashtë këtyre. Ne e dimë mirë se edhe nga Ipeshkvia e Kosovës kemi përkrahjen për të dyja çështjen, çudia më e madhe mbetet se në Kosovë janë të regjistruara 5 konfesione fetare dhe asnjëra prej tyre nuk është ateiste.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Ilirian keta deshirojn te na debojn neve nga tokat tona dhe ti lem te bejn bashkim vllaznim me serb dhe grek

po te vendosin shqiptaret musliman te largohen nga shqiperia kush do e mbroj shqiperin dhe trojet shqiptare ?

Pse nuk ngreni zerin kunder bisedimeve me serbin qe po tentojn ta robrojn kosoven por po ju pengojn muslimanet qe asnje te keqe sju kan be?

Pse nuk e ngreni zerin kunder serbve qe ne shkollat e tyre japin mesim popat dhe qe i mbushin plot urrejtje nxensit serb apo ndoshta ata jan vellezerit tuaj ?

Pse nuk e ngreni zerin kunder ndarjes se mitrovices por ju pengon shamia ?

Pse ather kur kishte nevoj kosova per ju ju u fsheheshi neper vendet e ndryshme te botes ndersa sot kur ne ju sollem lirin keni qu kryt dhe po i diskriminoni shqiptaret vetem e vetem qe jan musliman a nuk eshte turp kjo per ju ?

Mosni se do ju mallkoj se do ju mallkoj gjdo gje edhe gjaku i atyre qe dhan jeten qe ne te jetojm te lir ata nuk dhan jeten qe ne te jetojm te diskriminuar

kjo eshte turp per ju

une falenderoj zotin tim qe ne shtepin time ne familjen time dhe ne vendin tim nuk kam njerz si ju qe jan plot urrejtje kunder shqiptarve vetem e vetem qe kan fe tjeter
    Po shihen te gjitha mor vella,

Keta e urrejn Turqin, por ne si shqiptar musliman nuk mund ta urrejm turqin !
    Sepse sikur te mos ishin Turqit, ne s'do te ishim musliman !
    …e s'do te ishim as shqiptar !

Tani keta me shum siduket preokupohen se cfar po mendon serbi e greku per ne, se sa te solidarizohen me ne si "patriota" qe jan, e qe ne shumicën e rastëve, flasin edhe n'emer tonin !

Ne te gjitha shtetet perendimore, kisha ka nje vend special ne shtetet laike ne krahasim me minoritetet, ne muslimanet, asnjehere se kem marr kete rol per hir te vllezeris kombtare ! Keta edhe minoritar, edhe e kerkojn kete rol. Nuk ben keshtu, se ja ku arrijme.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Grua ! Ik me ler rehat, se keto pun jan te udhes.
    Sigurisht qe do ta ri-islamizojm muslimanet !
    Sigurisht qe do ti bejm kondicionet e duhura qe te jetojm ne paqe me besimin ton !
    Cfar mendove ti ? Te mbajm besimin me nje sistem laik ku i shkel te gjitha t'drejtat tona, pos asaj te konvertuarit ne te krishter ?! Ti endrra po sheh ! Zgjimi do te jet i hidhur.
    Boll shite "trimeri" ketu o arabofon! Ani lerme rehat?!

Ti & co. jeni qeniet e fundit ne toke te cileve kisha pase deshire t'u drejtohem. Po ti ju drejtohesh tjereve.

Kondicionet shko krijoj ne Arabi, se cili eshte vullneti i shqiptareve e kane deshmuar ata vete. S'keni ngel ju disa qe as shqip s'dini te shkruani t'u tregoni se cfare besimi duhet te kene shqiptaret e Kosoves e cfare jo. S'kam cfare te shtoj e ke thene shume qarte edhe ne postimin tend se cfare linje ndiqni ju. Ik tash mos mu drejto kurre me!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Po e bete nje sondazh se kush eshte kunder me moton "feja e shqiptarit eshte shqiptaria" (qe pothuajse 130 vjet kane jetuar shqiptaret masovisht edhe pse me heret ishin me shume perqendruar mbas kanunit te lekes, laberise etj qe e perjashtonin rregullat strikte te feve) ke per pa pare minorancen e vertete dhe numri mund dal 4-5% perveq hoxhallareve/priftinjeve qe eshte e kuptueshme qe mund jene kunder por dalin edhe njerezit pa identitet dhe trushplare me ideologji te nenshtrimit si puna e disave ketu ne forum.

Keta me shume mendojne per vendet e huaja skllaveruese se sa per vendin ku jetojne, kjo eshte me shume se debilizem deri ne kulm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 15-01-2011 më 14:21

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ata qe e mbrojten kunder osmanllinjve??!!
    Kush na qenkeni ju qe sollet lirine mer jahu??!!E kush po i diskriminoka myslimanet??!
    A e din ti Ximo se ç'do te thote ajo fjale?

Ximo!! Deri tash, vetem ca fanatike wahabiste kam pare qe jane plot me urrejtje une.......fol per veten tende!

P.S. Po ti ç'mendon per futjen e mesimit te osmanishtes dhe arabishtes ne shkolla, i dashur Ximo?!
    Jarigas

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE=jarigas;2981550]
    Kush na qenkeni ju qe sollet lirine mer jahu??!!E kush po i diskriminoka myslimanet??!
    A e din ti Ximo se ç'do te thote ajo fjale?
    ne qe dham gjithqka vetem e vetem te mbrojm token kombin dhe gjuhen shqipe ndersa ju qe shiteni trima shetiteshi rrugve te evropes e tani kerkoni edhe fen te naj ndaloni

e di qka thot kjo fjal sepse qdo person qe ka qendru ne kosov ka kontribu per lirin qe e gezojm sot

ju qe ju pengon shamia , ju pengon feja jon ,ju pengon veshja e mjekrra jon ,

Ximo!! Deri tash, vetem ca fanatike wahabiste kam pare qe jane plot me urrejtje une.......fol per veten tende!
    qfar urrejtje kam shpreh une kunder te krishterve dhe te feve tjera asnje urrejtje dhe kurr sdo ti urrej ,por nese atyre ju behet e padrejt une do i perkrahi ,

une jam ai qe kurr sdo jem kunder te krishterve nese ata vendosin qe te ndertojn kish ,,kurr sdo lejoj qe tju ndalohet shkolla per shkak te kryqit dhe shamis por vetem do i ndihmoj

tregom ti qfar urrejtje kam kunder te krishterve , dhe si i kam ofendu une te krishteret apo te feve tjera ?

P.S. Po ti ç'mendon per futjen e mesimit te osmanishtes dhe arabishtes ne shkolla, i dashur Ximo?!
    edhe serbishten nese deshirojn te mesojn nxensat une sdo ja ndaloj sepse eshte e drejt e qdo njeriu te mesoj qfar do gjuhe te deshiroj

edhe serbishtja nuk eshte me e keqe se anglishtja frangjishtja, italishtja dhe gjermanishtja qe i kan shkatrru trojet tona
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •