Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 129
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Dr. Agani ka thënë se ai ka përkrahjen e Thaçit për
    futjen e edukatës fetare në shkolla
    dhe lejimin e bartjes së shamive.
    cfare lidhje ka me te famshmin FEHMI AGANI
    fjala edukate fetare ka kuptim te gjere ximi..a mund te na e shkoqisesh pak me shume ciles edukate fetare me sakte..nga sa di une ne kosove jane te pakten tre fe zyrtare ..ndoshta jam gabim..pra a do mesohen ne shkolla edukata e te trija ketyne feve apo e njeres...

Agani ka shprehur bindjen se në një koalicion ndërmjet PDK-së e koalicionit të AKR-së ai do të bëhet ministër i Shëndetësisë, duke thënë se PD ka dhënë kontribut të madh për përqindjen e AKR-së në këto zgjedhje
    shume i paska mprehur buzet ky agani o xim..kot me duket..hasha nuk mund te krijoje dot qeveri vetem me AKR-ne kurre..te pakten i duhet edhe nje parti tjeter SHQIPTARE..apo do e baje qeverine me zabit rrahmanin e ashkalive ..se ashkalite jane tregu shume aktive sidomos ne protestat per shamite ..dhe ketij aganit i duhet me jua shperbly..ne fakt cka nuk presim prej hashes dhe grupit kriminal te drenices..lum kosova me qeveri ashkalish...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 13-01-2011 më 15:45
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    futjen e edukatës fetare

Ximi ...........me edukate fetare cfare kupton ti studimin apo predikimin.....!!!!!!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    fjala edukate fetare ka kuptim te gjere ximi..a mund te na e shkoqisesh pak me shume ciles edukate fetare me sakte..nga sa di une ne kosove jane te pakten tre fe zyrtare ..ndoshta jam gabim..pra a do mesohen ne shkolla edukata e te trija ketyne feve apo e njeres...
    i nderuar ketu nuk thuhet edukaten fetare islame por edukaten fetare dhe kjo besoj qe eshte shum e qart per ty dhe per te gjith te tjeret

edhe pse jemi shumic ne kurr skemi kerku dhe kurr sdo kerkojm qe te rrespektohet vetem feja jon ne kemi kerku dhe kerkojm qe te futet edukata fetare ne shkolla dhe qdo nxenes te mesoj per fen e tij qe ai deshiron dmth te te gjitha feve

dmth muslimani te mesoj fen islame katoliku fen katolike etj sepse qdo fe te edukon te sillesh mir dhe te largohesh nga gjerat e kqija dhe feja eshte ajo qe me se shumti ndikon qe qdo shoqri te largohet nga droga prostiucioni vjedhja dhe veprave tjera kriminale
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    nuk e lexove krejt shkrimin.. faji imi qe me doli dy pjesesh...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    cfare lidhje ka me te famshmin FEHMI AGANI
    Me sa kam degju sgje nuk e ka Fehmi Aganin mirpo sjam i sigurt ndoshta mund te ket diqka

shume i paska mprehur buzet ky agani o xim..kot me duket..hasha nuk mund te krijoje dot qeveri vetem me AKR-ne kurre..te pakten i duhet edhe nje parti tjeter SHQIPTARE..apo do e baje qeverine me zabit rrahmanin e ashkalive ..se ashkalite jane tregu shume aktive sidomos ne protestat per shamite ..dhe ketij aganit i duhet me jua shperbly..ne fakt cka nuk presim prej hashes dhe grupit kriminal te drenices..lum kosova me qeveri ashkalish...
    Ferid Agani meriton te udhheq me kosoven sepse eshte njeri nder politikanet me te edukuar me te ndershum qe ka kosova dhe ne zgjedhjet e fundit thuhet qe kandidatet e pd kan fitu mbi 5%

mirpo une jam kunder qe ky te futet ne koalicion me hashim thaqin dhe do jem gjithmon sepse une nuk jam prej atyre qe nese mu mi plotson kerkesat e te tjeret ti shtyp

pa marr parasysh se kush do fitoj edukata fetare do futet ne shkolla dhe do ju mundsohet qe qdo njeri te praktikoj i lir fen e tij

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Angry

kjo sduhet te te befasoj ty dhe asnje njeri ne bot sepse ne nje vend ku jetojn njerzit joateist ne nje vend ku jan mbi 90 % musliman eshte e natyrshme te ndodh nje gje e till

pa marr parasysh se kush do e udhheq kosoven edukata fetare dhe lejimi i shamis sdo ndalohet sepse ky eshte vullneti i popullit te kosoves dhe qeveritaret tan jan te obliguar ta pranojn dhe te perkrahin qdo gje qe populli kerkon
    Nuk e kuptoj si mundesh të flasësh në emër të popullit te Kosovës ?!
    Unë nuk jam për futjen e edukates fetare ne shkolla si dhe jam kunder shamisë , dhe keshtu sikur unë mendojne të gjithë ata që i njof ! Ë shtë një pakicë e vogël pro dhe kjo nuk përfaqëson vullnetin e popullit. Leni këto dokrra fundamentale sepse nuk na qojnë drejt prosperitetit !!
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj si mundesh të flasësh në emër të popullit te Kosovës ?!
    Unë nuk jam për futjen e edukates fetare ne shkolla si dhe jam kunder shamisë , dhe keshtu sikur unë mendojne të gjithë ata që i njof ! Ë shtë një pakicë e vogël pro dhe kjo nuk përfaqëson vullnetin e popullit. Leni këto dokrra fundamentale sepse nuk na qojnë drejt prosperitetit !!
    une spo flas ne emer te popullit thjesht po e jap mendimin tim

ok le te mbahet referendum dhe do e shohim une mendoj se mbi 70 % do dal pro

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    kjo sduhet te te befasoj ty dhe asnje njeri ne bot sepse ne nje vend ku jetojn njerzit joateist ne nje vend ku jan mbi 90 % musliman eshte e natyrshme te ndodh nje gje e till
    Nuk eshte aspak e natyrshme. Shembull e kemi Turqine, e cila per 80 vjet ndaloi shamiat si ne shkolle, ashtu edhe ne cdo sfere shteterore. E kur ia mori mendja se u pastrua nga difteria islame, i lejoi perseri. Sikur te ekziston perseri nje rrezik per difteri, prape do i ndaloje.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    i nderuar ketu nuk thuhet edukaten fetare islame por edukaten fetare dhe kjo besoj qe eshte shum e qart per ty dhe per te gjith te tjeret

edhe pse jemi shumic ne kurr skemi kerku dhe kurr sdo kerkojm qe te rrespektohet vetem feja jon ne kemi kerku dhe kerkojm qe te futet edukata fetare ne shkolla dhe qdo nxenes te mesoj per fen e tij qe ai deshiron dmth te te gjitha feve

dmth muslimani te mesoj fen islame katoliku fen katolike etj sepse qdo fe te edukon te sillesh mir dhe te largohesh nga gjerat e kqija dhe feja eshte ajo qe me se shumti ndikon qe qdo shoqri te largohet nga droga prostiucioni vjedhja dhe veprave tjera kriminale
    faleminderit per sqarimin mbi lidhjen me fehmiun..ma mori mendja se nuk e ka gja pasi po ta kishte gja feritin nuk do hynte ne kualicion me ata qe e vrane legjenden e kosoves...

sa i perket edukates fetare qe besa lamsh paska me u ba..dikur perkrahesit e shamise protestuan pse ja kishin vene asaj shkolles ne ferizaj emrin e nje prifti katolik e sot kenkan ba qingja te urte dhe thone te hyje edukata kristiane neper shkolla..si e nderrojne ngjyren njerezit aman..po si i bahet o ximi nese ne nje klase ka 2 nxenes katolike , 3 bektashi,1 halveti,1 rufai ,1 vahabi,1 evangjelist,1 jehovaist etj...a per cdo nxenes do kete nje mesues e nje liber te veqante..a nuk e kuptoni se do behet lesh arapi..

nejse mos e vrisni koken se kjo gje nuk ka per te ndodhe..as edukate fetare nuk do kete e as shamia..shqiperia e ka dhene tashme shembullin..kosova ndjek shqiperine dhe nuk ben perjashtime..

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Thumbs down

une spo flas ne emer te popullit thjesht po e jap mendimin tim

ok le te mbahet referendum dhe do e shohim une mendoj se mbi 70 % do dal pro
    Ximi , unë e kan nënvizuar një fjali tënden , citoj"...ky është vullneti i popullit të Kosovës..", a nuk don te thotë kjo që ti flet për mbarë popullin ??!!
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •