Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 129
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Agani: Kam përkrahjen e Thaçit për lejimin e shamisë në shkolla

Dr. Agani ka thënë se ai ka përkrahjen e Thaçit për futjen e edukatës fetare në shkolla dhe lejimin e bartjes së shamive.

E enjte 13 Janar 2011 11:10

Dr. Ferid Agani, kryetar i Partisë së Drejtësisë, ka thënë se ai ka përkrahjen e kryeministrit dhe liderit të PDK-së, Hashim Thaçi për të çuar përpara dy çështje: futjen e edukatës fetare në shkolla dhe lejimin e bartjes së shamive në shkolla.

Duke folur për emisionin Interaktiv në KTV, Agani ka thënë se në shumë biseda që ka pasur me Thaçin ai ka marrë mirëkuptimin e plotë të tij për të dyja problemet.

Përkrahja e Thaçit do të thoshte përplasje me ministrin e Arsimit, Enver Hoxhaj që ka lëshuar udhëzimin administrativ për moslejim të bartjes së shamisë në shkolla, dhe që nuk planifikon të fusë edukatën fetare në shkolla.

Agani ka shprehur bindjen se në një koalicion ndërmjet PDK-së e koalicionit të AKR-së ai do të bëhet ministër i Shëndetësisë, duke thënë se PD ka dhënë kontribut të madh për përqindjen e AKR-së në këto zgjedhje. /indeksonline/
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Jam i befasuar nga kjo deklaratë e Ferid Aganit,pasi nuk e kisha menduar se Hashim Thaqi ishte pro për futjen e edukatës fetare në shkolla dhe lejimin e bartjes së shamive
    -Siç duket që nga vizita e kryeministri të Turiqise Tayyip Erdogan ka ndikuar që Hashim THaqi tëndryshojë qëndrime.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    kjo sduhet te te befasoj ty dhe asnje njeri ne bot sepse ne nje vend ku jetojn njerzit joateist ne nje vend ku jan mbi 90 % musliman eshte e natyrshme te ndodh nje gje e till

pa marr parasysh se kush do e udhheq kosoven edukata fetare dhe lejimi i shamis sdo ndalohet sepse ky eshte vullneti i popullit te kosoves dhe qeveritaret tan jan te obliguar ta pranojn dhe te perkrahin qdo gje qe populli kerkon

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Po druaj se ateistet kan me dal me naj propozim interesant.
    Edhe ata ,pra ateistet jon pjes e shoqris demokratike dhe duhet ti akomodojm siq esht ma siri.

Ne jemi shoqri pluraliste ,demokratike,dhe reciprociteti duhet te vij ne shprehje..pra respekti i ndersjell duhet te jet moto nese duam te jemi pjes e Evropes plak.

Duhet ti ftojm ne dasma e kanagjeqe te gjith pa perjashtim se ska kuptim ti ndajm shoqrin kosovare ne provinca ..madje se di se si do reagojn europjanet nese ua luajm linin qe na e kan vizatu ne odat e Brukselit e te Rambujes.

Nejse respekt per PD edhe per PDK me nji fjal per krejt ..Kosova po behet si Torba e magjupit me turli malli ne te.

Se pari per mendimin tim kta zortit lart ,kishin me ber mir ta forconin Kosoven., se shamia ,nji te dredhur te dores qitet ne koke.
    Nuk e dij se me shamija hyhet ne Evrop,apo e kom gabim.

Keni mendjen e beni llogarit me hangjiun se mose po na quajn rrjet te halles Fiz e mos po ma gezon GUANTANAMON halla Fiz.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 13-01-2011 më 11:51

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po se hashimi po vendoske,e kopuka o kopuka deri ku shkon injoranca e njeriut,shamiat qitni ne shpia te juve se ne institucione nuk keni me pa ate filum.
    Amerika na i rregullon edhe kete punen e shamiave

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Asgjë e re këtë gjë ne simpatizantët e PD-së e kemi ditur, për ju që nuk dini rreth lidhjes së Thaçit dhe Aganit ju tregojmë në vazhdim:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po se hashimi po vendoske,e kopuka o kopuka deri ku shkon injoranca e njeriut,shamiat qitni ne shpia te juve se ne institucione nuk keni me pa ate filum.
    Amerika na i rregullon edhe kete punen e shamiave
    nuk vendos hashimi po vendos populli ndersa ai vetem e perkrah vullnetin e popullit

do e shohim i nderuar .ne jemi te zotet e kesaj toke kete tok snaj ka dhen as amerika e as izreali dhe askush sdo mund te naj marr sepse kete gje se ka arrit askush deri me tani kur ska mund shkau te naj hek shamit sdo mund asnje fuqi botrore kete te premtoj ty dhe te gjith shokve tuaj

mos harro se ne vendosim per fatin ton jo amerika

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ska dyshim se Amerika është pro lejimit të shamisë, gjatë vizitës së sekretarës së shtetit Hillary Clinton ajo i bëri thirrje Kryeministrit Thaçi që të mos i provokoj muslimanët. Në Amerikë botërisht dihet se në shtepinë e bardhë janë dy femra me shamia kështu që kjo mjafton për t'a kuptuar vullnetit e Amerikës. Amerika është model për neve në demokraci e laicitet, e nuk jemi ne model për Amerikën andaj t'i marrim pak në konsideratë veprimet e tyre karshi ketyre çështjeve.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nuk vendos hashimi po vendos populli ndersa ai vetem e perkrah vullnetin e popullit

do e shohim i nderuar .ne jemi te zotet e kesaj toke kete tok snaj ka dhen as amerika e as izreali dhe askush sdo mund te naj marr sepse kete gje se ka arrit askush deri me tani kur ska mund shkau te naj hek shamit sdo mund asnje fuqi botrore kete te premtoj ty dhe te gjith shokve tuaj

mos harro se ne vendosim per fatin ton jo amerika

hashim thaci e ka mashtrue ferid aganin!
    hashim thaci me kete skenar provon ta beje nje qeveri jolegjitime!

thaci sa ta kete heberene me shume se keshilltar nuk ka shamija!
    kjo eshte vetem mashtrim sezonal dhe loje e radhes!

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •