Ja ku e ke nje,vetem se duhesh ti qosh trojet shqiptare deri ne Krete-ne jug dhe deri ne Beograd ne veri.
Harte e vitit 395.
http://i932.photobucket.com/albums/a...empire_395.jpg
Ja ku e ke nje,vetem se duhesh ti qosh trojet shqiptare deri ne Krete-ne jug dhe deri ne Beograd ne veri.
Harte e vitit 395.
http://i932.photobucket.com/albums/a...empire_395.jpg
futjani kote juve neve spo fusim dote kosoven ne ate harte qe e kemi te pavarur tani jo me ato te tjerat. pastaj harta etnike dmth harta ku jetojn popullsi etnikisht shqiptare ne ditet e sotme eshte tkurrur shume qe nga viti 1912. shqiptaret jane asimiluar kane emigruar jane kembyer me popullsi ortodokse turke dhe jane derguar myslimanet shqiptare ne turqi dhe normalisht edhe nje pjese jane vrare me spastrime.
Jo Liridon muqa bote nuk po them qe ta pushtojm por te na kthehet ajo qe naj kan vjedh.
Grekt jane nje popull artificial qe e ndertoj Otto me Rusin. Sepse ““Greci““ ka qen vetem nje fis Illir me pak i dobishem kshu qe Rusia gjeti at me te lishtin dhe murr per vete per te na shkatrruar. E per keta vqinj tjere dihet qe as nje nuk ka qen ketu kur kemi qen NA.
!!!! Kshu qe mos ke frig qe do te akuzon dikush se po e pushton Boten. !!!!
ne te vertete nuk kerkoj shume neper internet pasi nuk me duhen harta te internetit..shume me teper do te me duhej nje harte e formatit te madh..nga ato qe zene gjysmen e faqes se murit..dhe me duhen harta profesionale e jo harta qe i krijojme siq na e ka qejfi ne..une kam mbaruar per histori-gjeografi dhe e di cka eshte harta..megjithate ajo harte qe ke sjelle ti me pelqen dhe i thash liridonit te ma ruaje nje kopje nese do e printoje ne format te madh..gjithashtu e kam keshilluar qe te kerkoje ndihme nga dy fakultetet e gjeografise ne universitetin e tiranes dhe ate te prishtines..sepse deshiroj nje harte tamam shkencore e jo harte oreksi...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Po te duash ta zmadhoj edhe me shume, mjafton qe te interesoje
Revolution 1848
Krijoni Kontakt