Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Tirana,qyteti im ngjan me zhgarravinat e dikurshme te nje piktori qe i ishte mbushur mendja se do te behej artist si i babai i tij skulptor,ne fillim pkturoi pallatet e vjetra i mbushi me shigjeta e me figura gjeometrike te neveriteshme,pastaj me nje zhgarravine qe ishte kriminale e betonizoi qytetin dhe ja mori frymen .Une nuk e di se si do te vepronte dikush tjeter ne vend te tij ,por arroganca per rimelin e pallateve me ka bere pershtypje ,nje pjese e banoreve shanin ,te tjere nuk flisnin fare,kishte nga ata qe mundoheshin te gjenin te bukuren ne ate lloj mballosje,kurse ai ferkonte duart duke menduar qe ishte piktor i madh qe i beri njerezit te flasin me vete,e c ndryshim kane ekspozitat e pikturave moderne ne mes te Parisit?A nuk ka kundershtime dhe jo kundershtime per nje pikture ...................?Se i thone nje fjale ti shikon me syrin tend ,ai e shikon me syrin e dashit ,tjetri me ate te kalit, e piktori modern i Tiranes me syrin e trapit.............
    Dija eshte injorance e mesuar.....

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Tirana,qyteti im ngjan me zhgarravinat e dikurshme te nje piktori qe i ishte mbushur mendja se do te behej artist si i babai i tij skulptor,ne fillim pkturoi pallatet e vjetra i mbushi me shigjeta e me figura gjeometrike te neveriteshme,pastaj me nje zhgarravine qe ishte kriminale e betonizoi qytetin dhe ja mori frymen .Une nuk e di se si do te vepronte dikush tjeter ne vend te tij ,por arroganca per rimelin e pallateve me ka bere pershtypje ,nje pjese e banoreve shanin ,te tjere nuk flisnin fare,kishte nga ata qe mundoheshin te gjenin te bukuren ne ate lloj mballosje,kurse ai ferkonte duart duke menduar qe ishte piktor i madh qe i beri njerezit te flasin me vete,e c ndryshim kane ekspozitat e pikturave moderne ne mes te Parisit?A nuk ka kundershtime dhe jo kundershtime per nje pikture ...................?Se i thone nje fjale ti shikon me syrin tend ,ai e shikon me syrin e dashit ,tjetri me ate te kalit, e piktori modern i Tiranes me syrin e trapit.............
    hahahahahaha lol
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ne tiran tani shkoi per pushime.
    Eshte me te vertet e vajtueshme , per ndertimet pa system . Tirana eshte kthyer ne nje labyrinth . Duhet me marr ndonje dedektiv me gjet shtepin :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Po pra po ! Asgje nuk duhej bere me vendimmarrje personale . Ajo pjesa e Minstrive me resturim doli mire , por per pallatet jo te gjithe ishin dakort ! Prandaj nuk mendoj se ishte menyra e duhur ! Mu duk me shume si pjese e nje mashtrimi si me ato makinerite e vjetra kineze qe kinezet kur po sabotonin , i lyenin me boje per te na i shitur per te reja !

Ndersa Problemi i betonizimit eshte vertet i rende ! Jane ndertuar rruge pa trotuare ku debilet i ngasin makinat me shpejtesi idiote !

Te them te drejten Tirana u be e pabanueshme qe kur zbriten neandertalasit dhe kur morren bashkine , u be si nje grope e madhe jashteqitjesh . Vinte era jashteqitje ne qender lere pastaj neper cepat e saj . Kioskat dhe llamarinat e ndryshkura , nuk kishin lene hapsire dhe trotuar pa zene ! Dhe pas tyre WC-ja natyrore pa dere dhe pa grope !
    Ndertime me beton kudo , ne mes te lulishteve , parqeve , para hyrjeve te pallateve , te institucioneve etj.etj

qe kur e kujtoj me ngjethet mishi !
    Po kur prishen mikalimin , cfare skandali.....

Nuk di realisht cfare te them ! Nuk e di pse me le ate shijen e asaj fjales shkodrane "Per cfare kam ndi i lumi un , per cfare po shof ku ku per mu"

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •