Postuar më parë nga
Anesti_55
Mua mund te me urreni se ju a them te metat ne sy, por besoj se keush nuk me quan njeri genjeshtar.Pra ne kete rsat besomeni mua se Berisha nuk pyet aspak Argiten apo Shelzenin dhe aq me pak dhendrin apo krushqine e vajzes se tij.Falmija malltezi, jo vetem qe s'ka perfituar privilegje por eshte cenuar per shkak te lidhjeve me te.Absolutisht qe Berisha nuk perkrah njeri, ai pretendon se kontributi per popullin e vendin e tij eshte privilegj per te gjithe.Deri ketu eshte e vertete.Por a e drejton vendin ai ne menyren e duhur?A eshte ai cilesor ne politikat e tij?A eshte ai i suksesshem ne ceshtjet e zhvillimit social kulturore,a eshte i suksesshem ,ne procesin e demokratizimit te vendit, ne luften ndaj korupsionit, apo ne politiken e jashteme?Ne ceshtjen e prones, apo ne zhvillimin e bujqesise ne vend?Mund te them se len per te deshiruar.Une vej re se kur Berisha eshte ne pushtet, vendi ecen me shpejt, shihen ndryshime dhe per me teper te tilla qe duhet te vendosin ne banken e te akuzuarit Fatos Nanon.
Ps. Nese ai remtoi s do te sjell energjine elektrike sapo te vije ne pushtet dhe pa bere asnje investim ai e siguron ate, atehere paraardhesi i tij duhet te perballet me ligjin.te lesh nje popull te tere me 3 ore ne dite korrent, e kjo s'ka mendje ta pranoje.Po ju or popull e votuat kryehajdutin tuaj dhe per nje ligjislature per ta pase dhe per nja 4 vjet te tjera erresiren.Tashme nuk e kuptoj se ku e gjeni moralin per ta rrezuar ate.Zoterinj , nuk eshte aq e thjeshte te jesh K.M.i suksesshem, pasi dhe ne tavolinen tende ke nje hajdut qe te rrin prane, ne partine tende ke njerez qe jane ne kariere per perfitime vetiake,ke nje opozite me nje te kaluar te pergjakshme, ke nje opozite te organizuar dhe te lidhur fort shpirterisht, nje ligesi e konsoliduar qe vetem natyra mundet ta reduktoje e ta t'kurre. Berisha eshte dhe kapadehiu i veriut, por dhe njeri paqesor.Nese Nanon ai e denoi , e shau ,e diskretitoi , e mundi dhe se fundi i jep doren, do te thote se e ka mposhte ne te gjitha aspektet dhe ne ato moralet.Ai din te shfrytezoje dhe ligesine e armiqeve te tij.Une mendoj se politikani i diteve te sotme i tille duhet te jete.
Krijoni Kontakt