Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 91
    trance addict Maska e prizrentrance
    Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76

Pse femrat tona nuk bejne seks para martese?

A mundet dikush te me jape nje pergjigje te logjikshme ne kete pyetje?

Une i kam ne mend keto dy pergjigje:

1. femrat tona jane lezbike!

dhe

2. masturbojne shpesh dhe nuk kane nevoje per seks!

Tani, dikush mund te thote se ne i kemi traditat tona, moralin, etj. (blla blla blla)

Une them se ne koherat e sotshme eshte e pamundur per njeriun ne pergjithesi t'i frenoje epshet duke marre parasysh skenat qe na shfaqen cdo dite ne ekrane, por edhe drejtperdrejte.

Pra, edhe nese femrat tona nuk argetohen haptas mund ta bejne kete fshehtas, por ja qe nuk e bejne.

Edhe nje dukuri tjeter shume prezente ne klubet e Kosoves (sidomos ne Prizren) eshte se femrat nuk perdorin pije alkoholike sepse nuk kane deshire t'a humbin kontrollin.
    Trance is the best music!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-12-2010
    Vendndodhja
    Rennes- France
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga prizrentrance Lexo Postimin
    A mundet dikush te me jape nje pergjigje te logjikshme ne kete pyetje?

Une i kam ne mend keto dy pergjigje:

1. femrat tona jane lezbike!

dhe

2. masturbojne shpesh dhe nuk kane nevoje per seks!

Tani, dikush mund te thote se ne i kemi traditat tona, moralin, etj. (blla blla blla)

Une them se ne koherat e sotshme eshte e pamundur per njeriun ne pergjithesi t'i frenoje epshet duke marre parasysh skenat qe na shfaqen cdo dite ne ekrane, por edhe drejtperdrejte.

Pra, edhe nese femrat tona nuk argetohen haptas mund ta bejne kete fshehtas, por ja qe nuk e bejne.

Edhe nje dukuri tjeter shume prezente ne klubet e Kosoves (sidomos ne Prizren) eshte se femrat nuk perdorin pije alkoholike sepse nuk kane deshire t'a humbin kontrollin.

Phuuu ku e paske gjet ket teorii ti more burr i dheut, per alkol se di qka te tham se nuk e konsumojn fort ajo dihet, ah per seks gabim je shoku jem, se valla sot si ti mbush 16-17vjet 70% e femrav kan seks, keta mos e harro ama ku me dit qfar rrethi te koke qellu tii qe e paske vertetu ket teori,,,,
    dhe e dyta me masturbu gja normale eshte, ajo qdo femer i pa martu si e martune masturbon,,, ajo eshte shumm normale,,,

Kqyr pak ndrroje vendin dhe i sheh sa kan seks femrat !!!

Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga i_varferii Lexo Postimin
    Phuuu ku e paske gjet ket teorii ti more burr i dheut, per alkol se di qka te tham se nuk e konsumojn fort ajo dihet, ah per seks gabim je shoku jem, se valla sot si ti mbush 16-17vjet 70% e femrav kan seks, keta mos e harro ama ku me dit qfar rrethi te koke qellu tii qe e paske vertetu ket teori,,,,
    dhe e dyta me masturbu gja normale eshte, ajo qdo femer i pa martu si e martune masturbon,,, ajo eshte shumm normale,,,

Kqyr pak ndrroje vendin dhe i sheh sa kan seks femrat !!!
    njeri une jetoj ne prizren dhe po ta tregoj realitetin ktu.

ketu hala njerezit e kan mentalitetin e shekullit 15.

nuk i simpatizojne (imitojne) evropianet apo amerikanet por turqit e arabet!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Gjeka krize e modhe andej nga Prizreni...!!!!

Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76
    Dua te shtoj edhe dicka ne lidhje me seksin:

Eshte vertetuar edhe nga shkencetaret qe seksi e largon stresin, e qetson njeriun dhe ia kthjellon mendjen.

Une mendoj se kjo eshte njera nga arsyet pse Evropianet dhe Amerikanet kane perparuar, pra sepse ata bejne seks sa here te duan dhe ate qe ne moshe te re dhe pastaj jane te clodhur apo te kthjellet per te menduar gjera tjera e per te punuar e per tu zhvilluar.

Kurse ne trojet Shqiptare (sipas traditave) seksi lejohet vetem pas martese dhe per kete jemi fajtore vete ne qe i praktikojme apo i mbajme gjalle akoma traditat e te pareve tane injorante!

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Nje here do doja te di,sa vite ke ti??
    Mbase je ne moshen ku kerkon te besh me shume experienc dhe te duhet ndo nje goce per te bere sex...
    JAm e sigurt,qe ato goca nuk do ju jepje me shume rendesi se sa nje nate me te,,meqe jeton ne pz.dhe me qe njohe mentalitetin e juaj...(serish shpresoj qe jam gabim,me kete)
    Mbase kete mentalitet te juajin e kane kuptuar gocat dhe nuk lirohen para marteses...
    Ateher me mire masturbo edhe ti,lol

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga prizrentrance Lexo Postimin

Eshte vertetuar edhe nga shkencetaret qe seksi e largon stresin, e qetson njeriun dhe ia kthjellon mendjen.

Une mendoj se kjo eshte njera nga arsyet pse Evropianet dhe Amerikanet kane perparuar, pra sepse ata bejne seks sa here te duan dhe ate qe ne moshe te re dhe pastaj jane te clodhur apo te kthjellet per te menduar gjera tjera e per te punuar e per tu zhvilluar.

Kurse ne trojet Shqiptare (sipas traditave) seksi lejohet vetem pas martese dhe per kete jemi fajtore vete ne qe i praktikojme apo i mbajme gjalle akoma traditat e te pareve tane injorante!
    Shoku, ajo qe thua ti nuk perkon aspak me realitetitn ne Kosove. Ndoshta jeton ne ndonje fshat te thelle te Kosoves, por ne qytetin e Prizrenit ashtu si ne qytetet tjera te Kosoves realiteti eshte me ndryshe se ajo qe e paraqet ti.
    Perkundrazi. Une mendoj se eshte e veshtire qe ne moshen 18-19 vjeqare te gjendet nje vajze qe ka mbetur e virgjer.
    Njoh shume femra nga Prizreni por qe i kam takuar ne Prishtine dhe ne kete aspekt qe po flasim, nuk dallojne aspak nga femrat tjera nga qytetet tjera te Kosoves.
    Nuk kishin keso paragjykime, siq po i pershkruan ti.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

por kjo nuk ka te beje se ata nuk duan seks para martese apo zbatojne traditen por problemi qendron ne ate se veshtire eshte te kesh nje mardhenie me vajza te bukura ne prizren shpesh jane edhe mendjemedhenj duhet te kesh para dhe te posedosh gjitha karakteristikat qe ti pervetsosh.

pastaj ktu ne kosov ka edhe crregullime ndermjet moshave ,psh une shoh vajza te mitura te cilat lidhen me personat e moshes madhore ndoshta per arsyje te familjes apo per nje interes te caktuar...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    more djale po nuk ja lype nuk ta jep kush.

ose vish nai maice si kjo lart

DESTINY Maska e freiheit
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    po ejani ne tiron or trima, se ktej o liru fare.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •