Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-01-2011
    Postime
    90
    1_ ta han mendja ty se jane orvatur te kalojne afer 100 persona me pasaporte te skaduar ? shihe,shihe .... aman aman debilizem i llojit policor ,pastaj nuk kane pasur pasaporta te jugosllavise ,cfar jeni duke folur ore,po une qe kam pasaporte maqedone biometrike cfar do bejne
    2_kush te tha qe nuk ka?? ne anen e qafes thanes policet shqiptare kerkojne leje vozitje internacionale qe eshte e kaluar e maqedonise ,kurse te rejat jane te modelit te ri me 4 gjuhe te huaja plus edhe shqip teka te menvurit kerkojne ate te vjteren dhe po s epate te kalojne nga radha dhe te lene te mendohesh deri sa tu futish naj 5 euro bremnda ne pasaport dhe menjeher kalon para gjithve.

kurse andej nga hyrja e malit te zi per ne shqiperi nuk e kerkonin dhe kur i pyetem perse ata andje na kerkojne ,pergjigje ishte keshtu nga koleget e tyre MO LERI ATA SE JANE KATUNARRRR heheheheh.

jo o cun nuk me kane kthyer mua nje komshin tim i cili edhetonte per ne itali dhe paramaźndo keta te mencurit e malit i kerkonin atij leter se ku shkon,hehehe kjo ka ndodhur para 8 apo 9 muajsh kur policet dhe qytetaret shqiptare nuk dinin si eshte evropa

,paj une per se fundit here kam kaluar nga shqiperia me 2003 dhe qe atehere kam vendos qe mos shkeli ne ate toke vetem per kete shkak.

Citim Postuar mė parė nga amra27 Lexo Postimin
    jo o cun nuk me kane kthyer mua nje komshin tim i cili edhetonte per ne itali dhe paramaźndo keta te mencurit e malit i kerkonin atij leter se ku shkon,hehehe kjo ka ndodhur para 8 apo 9 muajsh kur policet dhe qytetaret shqiptare nuk dinin si eshte evropa

,paj une per se fundit here kam kaluar nga shqiperia me 2003 dhe qe atehere kam vendos qe mos shkeli ne ate toke vetem per kete shkak.
    Pa merak, nuk ndihet mungesa jote!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Pa merak, nuk ndihet mungesa jote!
    hahahahhahahahaha! i bashkohem mendimit tend!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •