Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    ti drenica 97 ndoshta nuk je nga drenica dote ishte mir nese nuk je nga drenica por ju keni dy flamuara njerin e ki te kontrabanduar qe haxhi mergja ta ka lakmi kurse tjetrin e ki mos helbete po lun puna
    sa e di un shqiptaret kan nje flamur aj eshte kuq e zi
    pra ju jeni aj qe shiteni patriot per hater te hashim shumarit
    dje keni qen me rugoven tash me hashimin cili te merr pushtein ju jeni me te edhe braim dinari e pat shpik nje lec kinse flamur ja dogjen mir boll po ket leck pse nuk e dogjet me thuaj kjo tregon anti shqiptarizem lokalizem qe nuk i ben nder as kujt
    Po ca ka rendesi a jame nga Drenica a nga Mitrovica,Gjakova a Gjilani,dy flamuj i mbaj se jemi dy shtete,kete "lecken"edhe ti e ke ne cdo dokument,nese ke dokumente te republikes se KOSOVES.

Une ne asnje shkrim nuk po shes patriotizem,Rugova ka qen kryetar i Kosoves,Thaci eshte kryeminister i Kosoves,normalisht qe une i pranoi dhe respektoi institucionet e KOSOVES.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    faliminderit per korigjim besoj qe nuk e keni pas per ofendim
    Mirė bėre qė shtrove kėtė pyetje, beni.
    Kurrėn e kurrės nuk e bėj pėr ofendim. Larg asaj. Nuk e kam natyrėn e tillė. Mos harro se unė kėshtu i nėnvizoj ( pa tė keq) edhe librat e kolegėve tė mi. Mė pėlqen drejtshkrimi.
    pėrshėndetje!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    xeni1,benyyy tu u gute se shkrun cka i vjen te goja per ate,mendone qe po i ikine mendimete e fjala fjalen se pret
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga xani1 Lexo Postimin
    Kurrėn e kurrės nuk e bėj pėr ofendim. Larg asaj. Nuk e kam natyrėn e tillė. Mos harro se unė kėshtu i nėnvizoj ( pa tė keq) edhe librat e kolegėve tė mi. Mė pėlqen drejtshkrimi.
    pėrshėndetje!
    Po tregoj djalit se je Arsimetar edhe si ke punuar gazetar ase une nuk mendoj se eshte ofendim perkundrazi eshte nje kshille qe mundesh te mesoshe nga ato gabimet
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ju jeni rrit ne kosove por keni lind gomar dhe dote vdisni po a shtu gomar
    se ajam shqiptar per ket un krenohem me shum se ju po te kenit pak shqiptarizem ne shpirt ju nuk dote benit ket ofendim dhe ju aq shum i favorizoni ket far minoriteti kjo tregon se ju jeni aj qe para lufte pa dyshim keni pi raki me shkie tash pas lufte jeni ber nje far patrioti i rrejshem

e sa i per ket partis un jam krenar qe ju nuk jeni ne LV.V se pse ju pershtateni ne PDK ju shkon per ftyre
    ...a ka magar te mir ne ket tok , qaq ka burra te mir ne Vv .

ato tuat neve smunesh me naj m'vesh....

minoritet je edhe qaq.

.....hajt qetash Qyppppppp....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

drenica97

Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Po ca ka rendesi a jame nga Drenica a nga Mitrovica,Gjakova a Gjilani,dy flamuj i mbaj se jemi dy shtete,kete "lecken"edhe ti e ke ne cdo dokument,nese ke dokumente te republikes se KOSOVES.

Une ne asnje shkrim nuk po shes patriotizem,Rugova ka qen kryetar i Kosoves,Thaci eshte kryeminister i Kosoves,normalisht qe une i pranoi dhe respektoi institucionet e KOSOVES.
    po drenic aty pajtohem ne gjdo dokument e kam ket simbol pa deshir por me knaqesi dote kiaha pranuar nje SHQIPONJE DY KRENARE DHE FLAMURIN SHQIPTAR
    te kujtoj diqka por ti qenke 97sh sa duket ne ish yugosllavi ne pasaportat yugosllave pa deshir te shqiptave te kosoves kemi pas simbole te ish nje shtei qe nuk e donim por ja qe dokumentet ne leternjoftime ikishim me simbole te ati shteti anti shqiptar kuptohet pa deahiren ton kurse un ne shi time nuk me inponon as kush kam simbolin qe krenohem me te flamurin kuq e zi
    dhe diqka poo mu dha mundsi qe ta heki ket nen shtetsi te kosoves dhe ta marr at shqiptare dota beja pa menduar fare ahter edhe ne se vdes pas 10 minutash dote jem njeriu me krenar nder shqiptar
    me respekt beni pr

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

xani1

Citim Postuar mė parė nga xani1 Lexo Postimin
    pėrshėndetje!
    xani jeni i rrespektuar nga ana ime kaq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    xani jeni i rrespektuar nga ana ime kaq
    ......
    Ju faleminderit pėr respektin. Edhe unė i ēmoj miqtė dhe jam pėr atė qė tė mos krijojmė ndasi, por tė afrohemi nė mes veti, ta duam e ta ndihmojmė njėri-tjetrin se ashtu bėhemi mė tė fortė. Gjithēka ēka ndahet ngelė mė pak pėrveē diturisė e cila kur ndahet me njerėzit, ajo nuk pakėsohet, por rritet.
    Kėto ditė mė doli nga shtypi libri im i gjashtė, i cili ka 175 mahi origjinale qė i kam krijuar vetė nga situatat e ndryshme kėtyre muajve tė fundit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Jo vella i motres tende(jo i jemi)une spo bej dallime.Ke si pergjigje per ate me lart edhe krejt ata si ai e si ti qe here po thoni populli i Drenices i mire po ata qe kane vjedhe vota tkqi, e here po thoni Drenica hajdute.
    Bile une hiq hiq sbej dallime. Perkundrazi.E kam thane edhe nihere tjeter qe smujme na me pase dallim tmadh se jetojme ne rreth 11000 meter katrore.As s'thashe une qe dikush eshte kunder Drenices.M'fal n'shprehje une po shoh qe ka ktu hajvane sa te dush po ata jane kunder vetes s'vet jo kunder Drenices. Ka edhe asi qe mendojne se drenicakte sdine se po votojne per PDK-ne. E komenti ke per ta.As s'thashe qe me urren dikush ose na urren dikush.

Ama nuk ehste e vertete qe ishim te gjithe si peshqit nfertere. Ne Drenice lufta ia pati nise 4 muj para se me ia nise n'Gllogjan e ne disa pjese tKosoves ia ka nise tek mas nje viti. Po flas per luften e fundit sa per me ilustru dallimin. As spo them qe shqiptaret ishin rehat ne te tjera pjese te Kosoves.

Pra, faleminderit per keshillen edhe pse sme duhej fare.
    Anit koke lodh me sa duket nga shkrimi jot me ahrije e pozllame po prap moter te kom .
    Edhe mose harro se te tillet si ti e kan humbur prej Ilirska Bistrice deri te reka e Ibrit.
    Luftes ja ka nis po edhe ne Shipol u pat kriju nji minoritet ashkali qe paten ik zaher prej Rezalle se kom degju se atje ka kumunitet egjiptas po na paten lodh me histori luftash.. se si halla Gjuvri e rrehte i shoj sa her e gjente ne pleme kur shkonte me i qit love kasht., se i thoshte ke ardh haku i kunatit meta zbut pak. Anita mos fol e mose u merr me prralla se je ne forum e ju njof si paren e kuqe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Anit koke lodh me sa duket nga shkrimi jot me ahrije e pozllame po prap moter te kom .
    Edhe mose harro se te tillet si ti e kan humbur prej Ilirska Bistrice deri te reka e Ibrit.
    Luftes ja ka nis po edhe ne Shipol u pat kriju nji minoritet ashkali qe paten ik zaher prej Rezalle se kom degju se atje ka kumunitet egjiptas po na paten lodh me histori luftash.. se si halla Gjuvri e rrehte i shoj sa her e gjente ne pleme kur shkonte me i qit love kasht., se i thoshte ke ardh haku i kunatit meta zbut pak. Anita mos fol e mose u merr me prralla se je ne forum e ju njof si paren e kuqe.

E thashe edhe njehere nuk me duhen keshillat e tua. E te ma ndalosh pjesemarrjen ne forum ske mundesi. Ti mund te replikosh ndaj postimeve tmia dhe kur ia vlejne une i lexoj e pergjigjem e sa per te tjerat ti mund te urdherosh vetem familjen tende se qfare duhet te bejne. Besoj me kuptove? Une ty ste njoh hiq veqse nga shkrimet te cilat ne te shumten e rasteve i kapercej pa i lexuar.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •