Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2010
    Postime
    378

Si mund te akuzohet nje popullsi e tere

Citim Postuar më parë nga Helikranon Lexo Postimin
    Per hir te se vertetes pyes:

-A kane bere krime camet ne popullsine greke?
    Per hir te se vertetes: Si mund te akuzohet e te ushtrohet genocid mbi nje popullsi te tere, duke u bazuar thjesht ne kombesine e besimin fetar te tyre dhe tani ne shekullin e 21-te te mbrohen kriminelet qe kane shkaktuar masakra kolektive!!!

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    cameri se shpejti shqiperi nuk ka kush me na mar gjakun e derdhem per kosoven per maqedonin tash e ka radhen cameria

Qameria duhet te pres derisa Kosova te behet antare e OKB,se e Pastaj te na ftoje ne darsem

Mos ke frik moj Qameri e`ter kosova esht me ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2010
    Postime
    378

Tani lufta nuk behet me pushke por me mendje

Duhet ta shpallim hapur qe kombi shqiptar nuk eshte ne paqe por ne lufte, por betejat nuk po behet me pushke por nè unitetin kombetar e konsolidimin e tolerances fetare, nè ekonomi dhe kulturè. Nè kèto fusha po na godasin ata qè nuk na duan dhe njè prej tyre èshtè edhe minimi i kishès ortodokse autoqefale shqiptare me injektimin e njè peshkopi grek i cili po ndèrton piramidèn e kontrolluar te kastes klerikale. Nuk èshtè thjesht cèshtja nè jemi kundèr njè peshkoppi tè huaj, ne jemi kundèr injektimit pikèrisht tè njè peshkopi grek, qèllimet e tè cilit janè tashmè tè mirènjohura.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga monikal Lexo Postimin
    Duhet ta shpallim hapur qe kombi shqiptar nuk eshte ne paqe por ne lufte, por betejat nuk po behet me pushke por nè unitetin kombetar e konsolidimin e tolerances fetare, nè ekonomi dhe kulturè. Nè kèto fusha po na godasin ata qè nuk na duan dhe njè prej tyre èshtè edhe minimi i kishès ortodokse autoqefale shqiptare me injektimin e njè peshkopi grek i cili po ndèrton piramidèn e kontrolluar te kastes klerikale. Nuk èshtè thjesht cèshtja nè jemi kundèr njè peshkoppi tè huaj, ne jemi kundèr injektimit pikèrisht tè njè peshkopi grek, qèllimet e tè cilit janè tashmè tè mirènjohura.

Kjo esht shum e bukur sikur ne te jetonim ne New York ose Evropen Qendrore mirpo fatkeqsisht ne jetojm ne Ballkan ku tash 2000 vite asnje qeshtje apo konflikt nuk esht zgjidhur ne menyr paqesore , Kjo esht e vetmja gjuh te cilen e kuptojn fqinjet tan dhe fatkeqsisht e vetmja gjuhe e cila i zgjidhe problemet ne Ballkan per ndryshe qeshtja Qame asnjeher nuk do te zgjidhet dhe do te perfundoj ne sirtar ndersa ne do ta kujtojm se Naishte dikur QAMERIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2010
    Postime
    378

Koha ecen per shqiptaret

Pas gati nje shekull perpjekjesh rrota e historise po ecen ne drejtimin e duhur per kombin shqiptar. Tashme kemi miq te fuqishem strategjike te cilet na kane programuar ne politikat e tyre afatgjata. Ne vetem nuk duhet ti prishim pune vetes me grindje te koha ndermjet nesh, duhet unitet mendimi e veprimi.

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anëtarësuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    monikal !

Pyetja eshte konkrete,prandaj jep pergjigje konkrete.

Pasojat e dime tani duam shkakun.

Lutem thjesht dhe pa teorizime.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Helikranon Lexo Postimin
    Per hir te se vertetes pyes:

-A kane bere krime camet ne popullsine greke?
    Kemi rastin e mire qe mund te na provosh krimet qe kane bere camet mbi popullsine greke. Qe domethene jo ate Turke!

Se harrova edhe nje pike te tjeter. Do duhet te sqarosh konceptin "popullate greke" ne se eshte popullate me shtetesi greke apo kombesi greke. Pasi popullate me shtetesi greke jane edhe arvanitet, e disa duan te thone Zerva po ashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 08-01-2011 më 21:31

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anëtarësuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    javan !

Kujdes me ekuilibrin.

Pergjigju pyetjes,pastaj vazhdojme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Kujdesi yt eshte i vleresuar.

Tani po presim faktet e tua te masakrave te cameve ndaj popullates me kombesi greke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Helikranon,
    Nga pervoja ime ne kete forum, per te mos debatuar kot, keshilloj te mos i individualizojme problemet madhore per interes thjesht vetiak dhe pyetjet e pergjigjet ti bejme konkrete. Ti nuk shtrove pyetje konkrete qe une te te jap te njejten pergjigje. Po deshe njohuri te pergjthshme referoju historise se kombit shqiptar ku ben fjale per tragjedine came. Po te jesh grek, si edhe e ke llagapin, lexoje edhe historine sipas versionit t etyre, krahasoje me ate shqiptare dhe po pate moskuptim hajde te diskutojme ne forum. Une per vete po i pergjigjem temes Enderra came, sipas pikepamjes sime si shqiptar, pa dallime fetare. Po ashtu i drejtohem te tere bashkekombasve te mi shqiptare ne Greqi , pa bere dallime fetare, sepse pikerisht, si e kam theksuar, ne rastin e problemit cam dasija fetare ishte edhe nje nga shkaqet qe tragjedia came morri ato permasa dhe u justifikua me aq poshtersi. Nuk po zgjatem me justifikimin politik qe te mos dal nga tema

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •