Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    e pra a pe sheh nese nafta lirohet vetem 10 c ather buka behet 20 cent dhe te gjitha gjerat ushqimore dhe kete po shihet se e ka ne dor shteti dhe ai vendos per qmime

une i nderuar te gjitha tatimet dhe borgjet ndaj shtetit kekut ujit etj i kam 00 edhe pse se du aspak thaqin une obligimin tim e kry dhe do ta kry gjithmon

sa i perket tatimet eshte iteresant se perkrahsit dhe votusit e thaqit jan ata qe me se paku kontribojn ne dhenien e tatimit pagurjen e rrymes etje dhe kjo verehet qart nuk po flas nga vetja ime po pert kete ka argumente mundesh me shku ne zyren komunale per tatim dhe e shef se ato vendbanime qe jetojn perkrahsit e thaqit jan njerzit qe me se paku japin tatim
    Ku je ka bazohesh ti qe perkrahsit e Thaqit spo paguajn tatimin shtetit? Apo vec je ka ja fut kot prej se rrafshit keshtu. Mos e merr obligim me shkru sene palidhje.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    e pra a pe sheh nese nafta lirohet vetem 10 c ather buka behet 20 cent dhe te gjitha gjerat ushqimore dhe kete po shihet se e ka ne dor shteti dhe ai vendos per qmime

une i nderuar te gjitha tatimet dhe borgjet ndaj shtetit kekut ujit etj i kam 00 edhe pse se du aspak thaqin une obligimin tim e kry dhe do ta kry gjithmon

sa i perket tatimet eshte iteresant se perkrahsit dhe votusit e thaqit jan ata qe me se paku kontribojn ne dhenien e tatimit pagurjen e rrymes etje dhe kjo verehet qart nuk po flas nga vetja ime po pert kete ka argumente mundesh me shku ne zyren komunale per tatim dhe e shef se ato vendbanime qe jetojn perkrahsit e thaqit jan njerzit qe me se paku japin tatim
    ju kundershtaret e Thacit me duket jeni tranu!po qa ka lidhje cmimi i bukes me cmimin e naftes,shumica e grurit ne Kosove importohet nga serbia dhe vendet tjera,prej kurshit cmimi i naftes po marrka pjese ne cmimin e bukes me 30% si po i llogaritni cmimet ju ?

Une fola per tatimet dhe komtributet e te punesuarve,nuk eshte e vertet qe perkrahesit e Thacit qenkan ata qe paguajn me se paku tatimet,rrymen,ngrohjen etj,pas lufte komunat si Skenderai,Drenasi,Decani se kan pagu rrymen se kan qen te shkaterruara,sot pagesa e rrymes ne keto komuna eshte e njejt si ne tere Kosoven,mos jane perkrahes te Thacit qytetaret e Prishtines te cilet nuk e paguajn ngrohjen.

Ne Kosove pjesa me e madhe e tatimeve mblidhen ne rajonin e PRISHTINES dhe PEJES sepse ne keto dy rajone jane te perqendruara kompanite me te medha,qe tri vite edhe FERONIKELI eshte nje nga kontribuesit e mdhej te buxhetit.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    drenicaku,e paske shkru nje roman e kurgja nuk paske thane,qeveria eshte legjitime deri ne zgjedhjen e qeverise se re,qeveria me ligjin per financat pulike.buxhetin ka te drejt kur nuk miratohet buxheti ne kuvend te shpenzoi nje te dymbdhjeten e buxhetit te vitit paraprak,per cdo muaj kjo vlen tre muaje,pas kesaj periudhe nese muk konstituohet kuvendi i ri dhe nuk miratohet buxheti Kosova hyn ne krize buxhetore.financiare sepse qeveria nuk guxon te shpenzoi asnje cent,keshtu thote LIGJI.

Po te ishte antikushtetues dhe antiligjor vendimi i qeverise per rritjen e pagave opozitaret zhurmagji do te ankoheshin ne gjykaten kushtetuese,ata e din qe vendimi eshte i bazuar ne ligj dhe nuk ankohen ne gjykate po bajn zhurme shume zhurme.

Eshte ceshtje tjeter se a ka mundesi financiare Kosove te beje rritje kaq te madhe te pagave dhe sa eshte kjo e qendrueshme ne periudhen afatmesme,per ket nuk kam degjuar ndonje analize te mirfillt ,perveq zhurmes te "ekspertve" te riinvestit .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kjo knaqesi dote jet jet shkurt dote behen disa ngritje te cmimeve te artikujve pas 2 |3 muajsh dhe dote kthehemi prap ne piken zero

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Qeveria nuk i kontrollon cmimet,pasi po e dishe qe do te shtrenjtohen artikujt ushqimor dhe energjia pas tre muajve investo ne berze do te fitosh miliona!

HAHAHA,ifiton njemiljon qime(kime).
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    te gjith gezohen per nje mirqenie te shqiptarve te kosoves edhe me rritje te pagave por jo ne ket mnyr sepse kjo esht diqka e dyshuar si shum dhe per ket tegjitha partit shqiptare kan rezerva pa perjashtim jo vetem levizjavetvendsje ju per gjdo kundershtim te qeveris aguzoni levizjen vetvendosje
    edhe LDK AAK AKR PRA te gjitha e kundershtojn rritjen ne ket menyr pa mbules dhe dote bindeni se pas nja 6 muash te te jemi njejt si sot me rritje te qmimeve te te gjitha artikujve per pos atyre qe vin nga serbia
    oo beni Vetëvendosje! shkruhet...Ti qe je sipatizusi i saj per ate tregova.

Dicka tjeter...Vetevendosja e tregoj veten shume te poshter,e kshtu nuk ka me i shku hiq,kta ta kishe parasyshe ti e krejt tjerte
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Te gjithe ata qe perfituan nga kjo rritje ne menyre qe jeta e tyre dhe e femijeve dhe familjareve te tyre te permirsohet ,le ti gezojne se po shihet se kush i don te miren ketij populli e kush ka vetem propagand e fjale te thata.
    Popull e gezofshi rritjen e pagave.

Disave ketu qe po bejne menjeher llogari financiare dhe nxjerrin formula te ndryshme tani pasi qe rritja e rrogave u be realitet.
    Ju them vetem qe le te flejne rehat ashtu siq kan flejte edhe ne zgjedhjet e kaluara ,dhe nese munden te llogarisin shpenzimet e familjeve te tyre do te ishte nga ata nje arritje e madhe,sepse jan shume large ketyre puneve,mos u shitni ketu te menqur sepse nuk jeni....

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    drenicaku,e paske shkru nje roman e kurgja nuk paske thane,qeveria eshte legjitime deri ne zgjedhjen e qeverise se re,qeveria me ligjin per financat pulike.buxhetin ka te drejt kur nuk miratohet buxheti ne kuvend te shpenzoi nje te dymbdhjeten e buxhetit te vitit paraprak,per cdo muaj kjo vlen tre muaje,pas kesaj periudhe nese muk konstituohet kuvendi i ri dhe nuk miratohet buxheti Kosova hyn ne krize buxhetore.financiare sepse qeveria nuk guxon te shpenzoi asnje cent,keshtu thote LIGJI.

Po te ishte antikushtetues dhe antiligjor vendimi i qeverise per rritjen e pagave opozitaret zhurmagji do te ankoheshin ne gjykaten kushtetuese,ata e din qe vendimi eshte i bazuar ne ligj dhe nuk ankohen ne gjykate po bajn zhurme shume zhurme.

Eshte ceshtje tjeter se a ka mundesi financiare Kosove te beje rritje kaq te madhe te pagave dhe sa eshte kjo e qendrueshme ne periudhen afatmesme,per ket nuk kam degjuar ndonje analize te mirfillt ,perveq zhurmes te "ekspertve" te riinvestit .
    Do ti shofim pasojat me von,sepse une me sa di nje kryeminister qe nuk ka me shume se gjysmen e ministrave ne fuksion del dhe merret me bugjetin e shtetit,kete nuk mund ta gjesh perveq tek llukashenko.
    Tani ti je ne dijeni se FMN veq ka dergu sinjalet e para kunder kesaj rritje,ne nuk kemi kaqik te shtyhemi me institucione qe per neve jan jetike,por nje kryeministri te pa pergjegjeshem vetem per te fitu vota ne kohen e votimeve me te vertet do te duhej te shqetesonte qdo shqipetar.
    Analistet parashohin se qeveri nuk do mund te formohet te pakten jo para pranveres,dhe ta zem qe edhe formohet nje qeveri kolicionesh e qe gjen e par mund te jau qesin si kusht qe bugjeti te mos preket,si do te zgjidhet kjo pastaj.Asnje parti ne kosove nuk eshte kunder mirqenjes por duhet shtri kembet deri aty ku perfundon jorgani,ne te kundert rrezikon te ftohesh apo nuk eshte keshtu.
    ne qeftse kjo qeveri ka mendu se ka pervetsu te gjith ata qe kan ngritje pagash,une besoi qe nuk ja ka dal,sepse keta neser do gjykoin se si eshte e mundur qe pagat te rriten ne kete menyre dhe ne kete sasi.
    Keto mjete hashimi dikah duhet ti siguroi,pra ngrit qmime diku e jep para diku tjeter dhe kjo nuk eshte rritje kjo eshte dredhi qe per fat te mir populli e ka kuptu mir.
    Standardi nuk ngritet duke rrit rrogat e ne te njejten koh duke i rrit edhe qmimet e te mirave materiale,prandaj perfundimi ka per te qen shume negativ pik se pari per bugjetin e pastaj edhe per vet akteret qe kan ber nje loj te ketill.
    Nuk mund te krenohet kryeministri kur populli i tij jeton me 90 cent ne dit,ku 70% jemi te pa pune,ku na mungon qdo gje duke fillua nga rryma,nxemja uji mjeku drejtesia shkollimi e deri te ndalimi i fjales se lir,pa llogaritur anen politike karshi nderkombetarve qe eshte katastrofale
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 08-01-2011 më 11:21

se pari kosova me PDK per ta vjedhur

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •