Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    munden ti kontrollojn sepse qeveria po i ben rritjet e qmimeve HIB petrol nese ja ke ni zanin ka pas then se ne jemi te gatshum edhe 45 cent me shit litren e naftes por mbi 50 cent i merr qeveria e kosoves ndersa tani qmimet kan me fluturu dhe nje buk ka mu ba ndoshta edhe nje euro sespe diqysh duhet me nxjerr atte bugjet

dhe nuk duhet te na krahasosh me gjermanin e shban sepse atje qdo njeri i papun merr rrog ndersa ne kosov familjeve qe smund ta sigurojn as buken nuk ju takon sociali pa pas femij

gjermania dhe shba kujdeset dhe i rrespekton popullin e vet ndersa kosova i shkel i shkel fukarat i shkel te moshuarit i shkel jetimat i shkel edhe puntort duke ja mohu qdo te drejt

ketu do pesojn fukarat e shkret
    Ne tere europen mbi 50% e cmimit te derivateve te naftes,alkoholit,duhanit jane akciza dhe tatimet qe i vendos shteti ,ne duhet te krahasohemi dhe synoim standardet europiane e jo te krahasohemi me shtete bolshevike .
    Ato tjerat qe i ke then jane propagande,Kosova me mundesit e saje kujdeset per te moshuarit,femijet etj Gjermanet marrin page nga arbaitcamti kur mbesin pa pune sepse te punesuarit paguajn kontribute ne arbaicamt,ne nuk duam te paguajm tatime,kontribute e as rrymen ,ngrohjen sherbimet komunale e kerkoim qe shteti te na jape para thuase eurot pikun nga qielli.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ju shprej ngushllimet me te sinqerta te gjithe atyre qe dyshuan ne deklaraten e Thaqit ( te mehershme) per rrritje te pagave, mirepo ja qe ndodhi...!! Cka me bo, ka edhe me keq, tashme duhet te pritni para bankave qe te merrni pagat ne rritje me vendimin e Kryeministrit tuaj qe aq shume e "doni".

Mund te hapni edhe te pamen, mirepo e pamja nuk zgjat me shume se deri me 31. jan. 2011. Atehere dalin rrogat :d

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Pse bre po ban propagand,qeveria eshte legjitime deri ne zgjedhjen e qeverise tjeter,qeveria ka te drejte te shpenzoi,investoi,rris pagat ne vleren e nje te dymbdhjetes se buxhetit te vitit te kaluar brenda nje muaji.
    Parit politike jane te detyruara te bejn koalicion me te gjitha partit parlamentare,vendosja e vijave te kuqe e te zeza eshte idiotizem i ketyre politikuajve.Neser me u perserit zgjedhjet rezultati do te jete perafersisht i njejt,e cka po dojn keto parti qe vendosin vija te kuqe ta ndrroin popullin a cka dreqin jan ka dojn,populli ka votu e deputetet e kan detyr ta zgjedhin kryetarin e Kosoves dhe qeverin,nese nuk mund ta bejn kete le te shkoin te shpia e kurre mos te merren me politike.
    Qeveria nuk guxon ta prek bugjetin e vjeter e sidomos nje qeveri ne ikje,bugjetin mund ta ndryshoj vetem komisioni bugjetor dhe ate vetem per nje shum te vogel e sa nuk e di por keshtu thot ligji,ndersa sa eshte legjitime edhe ketu ka interpretime,ti e din qe qeveria te ciles ti i referohesh nuk ka me shum se 30% te elktoratit ku po mbetet 70% pra ti e din se gjysma e ministrive nuk funkcionoin ose funkcionoin ne stilin alla hashimqe,por te thuash se nuk kemi kriz te thell institucionale kjo nuk eshte serioze.
    Sa u perket zgjedhjeve ata urgjentisht do te duhej te anulohen,te pakten keshtu veprohet aty ku pretendohet te ngritet nje shtet i se drejtes,te thuash apriori se do te kemi te njejtin rezultat kjo po i bie sikur thenja e famshme e hashimit qe po te dilet edhe 100 her ne votime une fitoi,pra kjo eshte mjerimi i politikajve,e mos te flasim per deklarata femirore se ka vija te kuqe per partit shqipetare,dhe jam i bindur se po te mvarej krijimi i qeveris ne votat e vv hashimi kishte kriju koalicion edhe me kete parti.
    Ju kujtohet te njejten gje e kan ber edhe me ldk jo tradhetar e jo armiq vraj e shaj e qka jo tjeter dhe me ne fund krijuan partneritet ne mes vet,dhe prp do bej koalicion me ldk nese kjo e fundit deshiron.
    Mua me vjen keq pse eshte kaq amater ne politik,me deklarata te tija po bie ne kundershtim,perse ngutet,ja drenicen e beri hajdute te votave,a mendon ti qe vetem drenica ka vjedh,une nuk mendoi keto zgjedhje duhet te anulohen.
    Kam dron se ky mandat do te shkoi duke u akuzua njeri me tjetrin pikrisht ashtu siq po bejn edhe ne shqiperi ketu e tri vite,ne vend qe te mirren me qeshtje madhore.
    Pastaj bisedat me serbin nuk guxoin te na gjejn keshtu te perqar,te akuzuar me akuza prej me te rendave ,dhe ne vend qe te luftoim per shtet ne po luftoim per pushtet.
    Ca njerz ketu mua me akuzoin si anti drenic,por te jesh i bindur se ta duash drenicen nuk do te thot qe te zez ti thuash bardh dhe anasjeltas,ata qe e duan drenicen duhet te paret ta ngrisin zerin kunder dukurive ne gative sidomos ne institucione,dhe te zeza per fat te keq kemi aq shum sa dikuj ja ka verbu edhe syt e nuk po shef.
    Sot nuk kemi institucion shtetror qe nuk eshte i korruptuar,te pakten keshtu thot raporti i komisionit anti korrupcion dhe te thuash se eshte kjo ok ,kjo eshte qmenduri
    Te mos keqkuptohemi se une jam per rritje pagave jo vetem ketyre qe hashimi ka ngrit por te gjith shqiptarve ua kisha ber rrogen sa e kan edhe zvicrranet,por shteti ka rend dhe ligj,paramendoje nese ta bej te njejten menyr edhe nje kryeminister tjeter,pastaj mund te lindin telashe edhe me banken botrore e shume gjera tjera qe pa nevoi i ka komplikua,keto rritje dikush duhet ti aprovoi neser kur kuvendi te formohet,mandej nuk eshte e sigurt se kjo kalon,ne kemi edhe rastin e privatizimit te postes ku njeher kaloi,pastaj prap u kethy kjo eshte loj me shtetin me fjal tjera
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 07-01-2011 më 10:59

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Ne tere europen mbi 50% e cmimit te derivateve te naftes,alkoholit,duhanit jane akciza dhe tatimet qe i vendos shteti ,ne duhet te krahasohemi dhe synoim standardet europiane e jo te krahasohemi me shtete bolshevike .
    Ato tjerat qe i ke then jane propagande,Kosova me mundesit e saje kujdeset per te moshuarit,femijet etj Gjermanet marrin page nga arbaitcamti kur mbesin pa pune sepse te punesuarit paguajn kontribute ne arbaicamt,ne nuk duam te paguajm tatime,kontribute e as rrymen ,ngrohjen sherbimet komunale e kerkoim qe shteti te na jape para thuase eurot pikun nga qielli.
    e pra a pe sheh nese nafta lirohet vetem 10 c ather buka behet 20 cent dhe te gjitha gjerat ushqimore dhe kete po shihet se e ka ne dor shteti dhe ai vendos per qmime

une i nderuar te gjitha tatimet dhe borgjet ndaj shtetit kekut ujit etj i kam 00 edhe pse se du aspak thaqin une obligimin tim e kry dhe do ta kry gjithmon

sa i perket tatimet eshte iteresant se perkrahsit dhe votusit e thaqit jan ata qe me se paku kontribojn ne dhenien e tatimit pagurjen e rrymes etje dhe kjo verehet qart nuk po flas nga vetja ime po pert kete ka argumente mundesh me shku ne zyren komunale per tatim dhe e shef se ato vendbanime qe jetojn perkrahsit e thaqit jan njerzit qe me se paku japin tatim
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Te gjithe ata qe perfituan nga kjo rritje ne menyre qe jeta e tyre dhe e femijeve dhe familjareve te tyre te permirsohet ,le ti gezojne se po shihet se kush i don te miren ketij populli e kush ka vetem propagand e fjale te thata.
    Popull e gezofshi rritjen e pagave.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    Te gjithe ata qe perfituan nga kjo rritje ne menyre qe jeta e tyre dhe e femijeve dhe familjareve te tyre te permirsohet ,le ti gezojne se po shihet se kush i don te miren ketij populli e kush ka vetem propagand e fjale te thata.
    Popull e gezofshi rritjen e pagave.
    O firak kosovari
    Akush nuk eshte kunder rritjeve te mirqenjes se popullit,por kjo duhet te behet siq behet ne shtetet e civilizuara,se ne kub fidel kastro ban qysh ti teket,e per mos me ba si ne kub po munohemi.
    ne akoma nuk e dijm se si do te perfundoi krejt kjo.
    Nje pyetje ,ne qoftse FMN kerkon qe keto rritje te mos zbatohen qfar do thuash ti,ose neser kur te konstituohet parlamenti nuk do te kete marrveshje per bugjetin si do te ja bejm,ose nese neser qohen ne kemb penzionera mjeket te pa punet dhe shtresat tjera dhe duan te njejten gje si do te rregullohet,te gjith ata qe marrin er pak ne ekonomi kjo rritje eshte kunder produktive per bugjetin.
    Une jam i sigurt qe qeveria per ti siguru keto para do ta rris akcizen e derivateve,te duhani te ushqimit e gjera te tilla dhe kush po perfiton nga kjo askush perveq hashimi per ti mashtru qytetare me ja dhen voten ketu qendron e ter historia.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    E para nuk eshte kryeminister , dhe nuk ka te drejte te merr asi vendime deri sa eshte kryeminister ne shkarkim
    ...kush nuk ka te drejt ? Baba Thaq a?.....o more klysh i vogel je ....Baba e rrutllon krejt , Bab Thaq o Kryeminister i Kosoves apet edhe per 4 vjet tjera , edhe qysh osh ka punon edhe per njo 40 vjet Kryeminister do te jet.

.ps....kesaj pune nuk ju kan gezuar as serbet , por as vetfundosja nuk ju ka gezuar , ju jeni nji ,,,,

Vetvendosja= vetserbia.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    Qeveria e Kosovës ka marrë sot vendim që të rris pagat për mësimdhënësit, familjet e dëshmorëve dhe invalidëve të luftës Policinë e Kosovës, shërbyesit civil, zyrtarët doganorë, punëtorët shëndetësorë dhe zjarrfikësit 30 për qind. Kryeministri në detyrë Hashim Thaçi tha se do të ketë rritje pagash edhe për disa sektorë tjerë....
    Postuar: 01:14:57 / 06.01.2011

Qeveria e Kosovës mori vendim për rritjen e pagave. Duke filluar nga 1 janari mësimdhënësit parauniversitar dhe familjet e dëshmorëve dhe invalidëve të luftës do të marrin pagë në ngritje prej 50 për qind, Policia e Kosovës 40 për qind, shërbyesit civil 30 për qind, zyrtarët doganorë 30 për qind, punëtorët shëndetësorë 30 për qind dhe zjarrfikësit 30 për qind. Kryeministri në detyrë Hashim Thaçi tha se edhe minatorët do të kanë ngritje pagash në bazë të një memorandumi të nënshkruar më herët në mes tyre.

Kryeministri në detyrë Thaçi po ashtu ka premtuar se do të ketë rritje pagash edhe për sektorin e drejtësisë dhe rritje pensionesh menjëherë pasi të miratohet ligji për këtë sektor. Kreu i qeverisë Thaçi tha se këto asnjëherë nuk kishin qenë premtime elektorale.

Kryeministri Thaçi gjithashtu në mbledhjen e parë të qeverisë për këtë vit tha se gjatë mandatit të tij të ardhshëm katërvjeçar do të ketë angazhim për një jetë më të mirë për të gjithë por edhe angazhimi për një Kosovë evropiane.

(Shaip Mustafa)
    o Luja Hashim Thaq breeeee...
    o ti ki mu kan Kryeminister per sa te marrsh frym .
    keshtu punohet , keshtu mbahen premtimet.
    suksese Kryeminister , veq perpara pun te pa lodhshme .
    i lum populli i Kosoves qe te ka.
    Thaqi Nr 1
    Vv - Palaço+LISBA :D

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Perpara Kosove Perpara Populle....Sebashku me PDK-en,sebashku me Hashim Thaqine
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    te gjith gezohen per nje mirqenie te shqiptarve te kosoves edhe me rritje te pagave por jo ne ket mnyr sepse kjo esht diqka e dyshuar si shum dhe per ket tegjitha partit shqiptare kan rezerva pa perjashtim jo vetem levizjavetvendsje ju per gjdo kundershtim te qeveris aguzoni levizjen vetvendosje
    edhe LDK AAK AKR PRA te gjitha e kundershtojn rritjen ne ket menyr pa mbules dhe dote bindeni se pas nja 6 muash te te jemi njejt si sot me rritje te qmimeve te te gjitha artikujve per pos atyre qe vin nga serbia

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •