Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    si arrin ti mbash mend te gjitha broken????????????

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    si arrin ti mbash mend te gjitha broken????????????
    magari te kisha nje kujtese kaq te forte por jo, e lexova edhe njehere hegelin edhe une e pastaj bera ate permbledhjen e shkurter...

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    te falenderoj nga zemra per ndihmen tende !))))))))))

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    kur un lexoj filozofin humb, me duhet ta lexoj 4/5 here qe ti kuptoj ndonje fjali!
    por te them te drejten jan gjera qe sme terheqin! ja persh un lexova librin e Weber(l'etica protestante e lo spirito del capitalismo) qe ishte shum i veshtire se edhe vet zysha e tha arrita te bej nje riassunto te mire ashtu sic duhet!
    libri qe ne udhezojm ne klase eshte:
    itinerari di filosofia7edizione di Giovanni Fornero -Paravia( eshte nje liber me kopertine te bardhe ).
    theksoj faktin se un filozofin e kam filluar per here te pare vjet( se ashtu erdhi puna), dhe ishte zysha qe na bonte riassunto . un i kisha gati vetem sa per ti mesuar!por kte vit eshte krejt ndryshe ((((((((
    Ah sa interesant, bravo italianet qe e kane futur Weberin ne gjimnaz. Une e kam bere ne college ketu ne usa dhe me ka pelqyer aq shume saqe edhe ketu ne forum e kam thene qe ne 2003 qe Etika protestante e Weberit duhet te futet e detyrueshme ne gjimnazet shqiptare.
    Cudi si s'te ka pelqyer. Perqendrohu qe t'i kuptosh ato qe thote, vetem kaq do.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Ah sa interesant, bravo italianet qe e kane futur Weberin ne gjimnaz. Une e kam bere ne college ketu ne usa dhe me ka pelqyer aq shume saqe edhe ketu ne forum e kam thene qe ne 2003 qe Etika protestante e Weberit duhet te futet e detyrueshme ne gjimnazet shqiptare.
    Cudi si s'te ka pelqyer. Perqendrohu qe t'i kuptosh ato qe thote, vetem kaq do.
    weber me pelqen mu , eshte shum interesant edhe me thon te drejten nese shkoj ne universitet per te bo ekonomi&commercio , me siguri qe e bojn e dhe kte filozof!
    po jan ca filozof qe sipas mendimit tim , si persh hegel , sia vlen ti mesosh sepse un ke ky sgjej asnje gje reale kurse weber te pakten flet per problemet e ekonomis , ku,si dhe pse u zhvillua !

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    te falenderoj nga zemra per ndihmen tende !))))))))))
    s ka perse. shpresoj te te ndihmoje sadopak.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    un jam ne vit te 5 liceo socio psico-pedagogico ne itali! filozofia hyn ke nje nga lendat kryesore te kesaj dege ! problemi im qendron ketuu filozofia nuk me pelqen si lende ,asnjehere se kam dash dhe sa here qe duhet te studioj e mar me shum pertim ne dore dhe me shum veshtiresi! ka raste qe rri nete me radhe zgjuar vetem qe ta mesoj por eshte kot sepse nuk me hyn asnje gje ne tru! un kete lend jam e detyruar ta mesoj permendesh se skam alternativa te tjera por nuk arrij te memorizoj shum gjera ,sepse normal po nuk e kuptove eshte e kote qe e meson permendesh. po kjo gje me ndodh vetem me kte lend sepse un mesoj biologjin, diritto , italiano permendesh dhe arrij te mbaj mend cdo gje ! problemi eshte se duhet te kesh te pakten gjashte tek te gjitha lendet qe te bosh provimet e vitit te peste( kto jan rregullat ktu)... un ke lendet e tjera shkoi shum mire po ne filozofi nuk arrij dot...
    mund te me jepni nje keshille se si ta mesoj ,cfare metodash duhet te ndjek????????
    ju falenderoj shum Fashion_girl!!!!!!!!!

Mendo sikur je duke lexuar nje gje qe te pelqen dhe mere sikur po kalon kohen jo sikur duhet ta mesosh, perqendrohu..sic tha dhe broken, kujto thelbin pastaj nderto nej discorso au-iu perreth.. ..funksionon per zotin..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •