Close
Faqja 0 prej 35 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 348
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

Tifozët serbë djegin flamurin shqiptar në Itali

Ne itali sapo u dogj flamuri shqiptar nga serbet. Ndeshja itali-serbi ka nje nisje te jashtzakonshme.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Edhe cka me bo na tash? Pse spe nxjerr snajperin mi liru njo ka njo?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Nxirr flamurin rezerve nga xhepi!
    Kush po fiton?
    Cdo gje eshte relative...

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Edhe cka me bo na tash? Pse spe nxjerr snajperin mi liru njo ka njo?
    Ca me bo ti mo shoku pervec se ta mbash me dore. Ketu ceshtja eshte me e madhe se ty. Eshte nje urrejtje qe shpallen ne haren internacionale, e kjo te bezdis pak. Te shikosh dicka te till cdo patriot e quan negativitet.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Ndeshja u anullua, dhe tifozet serb jane duke treguar kulturen e tyre. Ata dogjen flamurin shqiptar dhe dolen me parullen, "Kosova eshte Serbi", dhe eshte hera e pare qe une ndihem me te vertete krenar qe jam shqiptar. Inferioriteti i tyre eshte para syve te te gjithe Europes.
    Edhe Italia, eshte duke bere nje figure jo te mire, e paafte te neutralizoje pak mijera tofoze serb. Serbet jane duke dimostruar edhe nje here se jane mbeturinat e Europes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gerrard73 : 12-10-2010 më 15:35

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    loja e futbollit Itali -Serbi u nderpre loool

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Ndeshja nderpritet pas episodeve te organizuara te serbeve.
    Ky eshte nje turp thote komentatori italian i Rai1 ..........nacionalistet serbe moren ate qe deshen dhe ky eshte nje turp.
    Midis grupit te tifozeve serb kishte edhe flamur Grek

Po kishte edhe nje flamur grek, nje aleance mes te deshperuarve te ballkanit.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ndeshja u anullua, dhe tifozet serb jane treguar kulturen e tyre. Ata dogjen flamurin shqiptar dhe dolen me parullen, "Kosova eshte Serbi", dhe eshte hera e pare qe une ndihem me vertete krenar qe jam shqiptar. Inferioriteti i tyre eshte para syve te te gjithe Europes.
    Edhe Italia, eshte duke bere nje figure jo te mire, e paafte te neutralizoje pak mijera tofoze serb. Serbet jane duke dimostruar edhe nje here se jane mbeturinat e Europes.
    [I]Italia nuk eshte nje shtet i paafte te garantoj sigurin, sepse ne ceshtje te tilla duhet perdorur dhune, por si nje shtet i vertet demokrat beri nje zgjedhje te cmuara. Nuk ka pse te lendohet askush per nje ndeshje futbolli, sepse sporti eshte art dhe si i till duhet vlersuar.
    ITALI 3-0 SERBI.[/I

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ishalla i denojn.3 pikshi ne tavoline per italine

Faqja 0 prej 35 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •