Ne itali sapo u dogj flamuri shqiptar nga serbet. Ndeshja itali-serbi ka nje nisje te jashtzakonshme.
Ne itali sapo u dogj flamuri shqiptar nga serbet. Ndeshja itali-serbi ka nje nisje te jashtzakonshme.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Edhe cka me bo na tash? Pse spe nxjerr snajperin mi liru njo ka njo?
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Nxirr flamurin rezerve nga xhepi!
Kush po fiton?
Cdo gje eshte relative...
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Ndeshja u anullua, dhe tifozet serb jane duke treguar kulturen e tyre. Ata dogjen flamurin shqiptar dhe dolen me parullen, "Kosova eshte Serbi", dhe eshte hera e pare qe une ndihem me te vertete krenar qe jam shqiptar. Inferioriteti i tyre eshte para syve te te gjithe Europes.
Edhe Italia, eshte duke bere nje figure jo te mire, e paafte te neutralizoje pak mijera tofoze serb. Serbet jane duke dimostruar edhe nje here se jane mbeturinat e Europes.
Ndryshuar për herë të fundit nga gerrard73 : 12-10-2010 më 15:35
loja e futbollit Itali -Serbi u nderpre loool
Ndeshja nderpritet pas episodeve te organizuara te serbeve.
Ky eshte nje turp thote komentatori italian i Rai1 ..........nacionalistet serbe moren ate qe deshen dhe ky eshte nje turp.
Midis grupit te tifozeve serb kishte edhe flamur Grek
Po kishte edhe nje flamur grek, nje aleance mes te deshperuarve te ballkanit.
[I]Italia nuk eshte nje shtet i paafte te garantoj sigurin, sepse ne ceshtje te tilla duhet perdorur dhune, por si nje shtet i vertet demokrat beri nje zgjedhje te cmuara. Nuk ka pse te lendohet askush per nje ndeshje futbolli, sepse sporti eshte art dhe si i till duhet vlersuar.
ITALI 3-0 SERBI.[/I
ishalla i denojn.3 pikshi ne tavoline per italine
Krijoni Kontakt