Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Me falni per injorancen time, por une nje pyetje do t'a beje.

Ka apo nuk ka Shqiperia gjykate?!!!!

Se dikur atje ka patur marmalate! Mba mend si sot kur ika ne belgjik me not....
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    edvin..

na duhet te dime kush e shkrepi... gerdecin..

pa keto muhabete jan kot me devirola..
    se as deviroli e as delijorgji nuku ja vun shkrepsen municionit..

prapa fushates me devirola jan ndezesit e bombes gerdec..

dhe merua qe duket aq i urte..kam bindje se e di punen..
    pra qe eshte ne grupin qe ka organizuar ndezjen..

do dali nje dit ajo pune..
    Mua ky me duket teper i zgjuar, por nuk e kuptoj pse ato qe thot jane endrra ne diell.
    Cudi me kete njeri... ka dhe emer te bukur!!!!!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Shumë të rëndësishme do thoja unë.

Ne nje afere 300 milion dollareshe, ne te cilen ishin perfshire gjeneral, senator, ambasador ( çoko-biskota e yndyrshme e rruges Elbasanit, me e pelqyera e Ed Rames ), agjent te CIA-s, etj. etj. , u denua vetem nje karabush 20-vjeçar.

katër vjet heqje lirie, por per sjellje te mire ne burg do të lirohet pas dy vjetesh.

pasi e ke bere "cope e therrime" dhe perfundove me mafien qeveritare ne Shqiperi, po i kthehesh derrmimit te mafise ne Amerike ...

literatura e rekomanduar perfshin rezikun anglo-amerikan, ashtu edhe artikuj te te perditshmeve shqiptare per luften "heroike" te shokit enver kunder revizionizme-imperializmes ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    ...literatura e rekomanduar perfshin rezikun anglo-amerikan, ashtu edhe artikuj te te perditshmeve shqiptare per luften "heroike" te shokit enver kunder revizionizme-imperializmes ...
    Literatura qe ti rekomandon, me sa duket e vetmja qe ti ke lexuar , eshte shume e vjeter dhe nuk na ndihmon ne rastin konkret.

Per çeshtjen "Diverol" eshte i rekomandueshem raporti dhe transkriptimi i seancave, qe komisioni hetimor i Kongresit të SHBA ka publikuar.

Për dembelët e leximit, ofrohet ky informacion ne menyre me te permbledhur, ne letren qe kryetari i komisionit Henry A. Waxman i dergon me date 23 Qershor 2008 ish-ministres se jashtme Condoleezza Rice.

Letra e Waxman për Condoleezza Rice:

http://etleboro.com/documents/letteraWaxman.pdf

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Literatura qe ti rekomandon, me sa duket e vetmja qe ti ke lexuar , eshte shume e vjeter dhe nuk na ndihmon ne rastin konkret.

Per çeshtjen "Diverol" eshte i rekomandueshem raporti dhe transkriptimi i seancave, qe komisioni hetimor i Kongresit të SHBA ka publikuar.

Për dembelët e leximit, ofrohet ky informacion ne menyre me te permbledhur, ne letren qe kryetari i komisionit Henry A. Waxman i dergon me date 23 Qershor 2008 ish-ministres se jashtme Condoleezza Rice.

Letra e Waxman për Condoleezza Rice:

http://etleboro.com/documents/letteraWaxman.pdf

ia ke mare doren shtremberimit te se vertetes dhe mashtrimit ... gjithashtu nuk dallon dot ligjevenesin nga gjykatesi ... ka nje vendim gjykate, thuhet ne kete teme, sipas te ciles Diveroli eshte fajesuar ...

Diveroli eshte denuar per krimet qe ka bere ne lidhje me Ameriken. Ka furnizuar aleatet e amerikaneve me plumba kinez, duke i maskuar si te prodhuar ne Shqiperi. Dhe kjo konsiderohet si venie ne rrezik e ushtareve amerikane dhe shkelje e kontrates qe kishte me pentagonin.

Shqiperia duhet ti zgjidh vet problemet e veta se ky denim nuk ka lidhje fare me cfare eshte bere ne Shqiperi. Lrimet dhe shkeljet e ligjeve ne Shqiperi duhet ti denoje Shqiperia.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •