Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po varet ne c'ore e ke postuar ti kete teme, sepse ndoshta e ke postuar me vone,dmth pasi ekzistonte si teme... prandaj ta kane fshire!
    Jo,nuk egzistonte si teme ,postimi im ishte bere s,paku nje ore para se e postoj THe
    Admiral,jo per nje gje ,por me habit fakti se si disa moderatore,dalin kaq qeshak per te mos thene tragji-komik,kur nje lajme i tille eshte lanēuar nga te gjitha mediat e botes!Por nejse le ti kthehemi temes....

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Qeveria duhet te japi dorheqjen.
    Ky eshte krim ndaj fjales se lire
    hahaha, me e mira eshte qe te injorohet ky forum fare........

Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Jo,nuk egzistonte si teme ,postimi im ishte bere s,paku nje ore para se e postoj THe
    Admiral,jo per nje gje ,por me habit fakti se si disa moderatore,dalin kaq qeshak per te mos thene tragji-komik,kur nje lajme i tille eshte lanēuar nga te gjitha mediat e botes!Por nejse le ti kthehemi temes....
    Po e shkruaj dhe njer meqe bere sikur nuk e lexove. Amerika eshte shume e poshter dhe armiku yne numer nje, por te pakten keta moderatoret e shitur te amerikani mos i shaj kot ne kete rast

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=131870

Une madje i akuzoj moderatoret per anti-amerikanizem, pasi temat anti-amerikane i lene t ehapen nga dy here dhe nuk i fshijne

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Kjo puna e pareve eshte si ajo "Jepini nje dekorate pas vdekjes qe t`ia gezoje femija".
    Atij i ka ik jeta per lesh, t`i japin dollare sa te kene qejf.

Kam bindjen qe nqs Amerika do ndahej Veri-Jug per jo me shume se 5 vjet Konfederata Jugore nuk do kishte pike ndryshimi nga Afganistani. Ndoshta ekonomikisht me mire, po si mentalitet njesoj jane. Tamam "dru me pre".
    -

Admiral....
    ah ok! atehere presim pergj nga moderatoret

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Kjo puna e pareve eshte si ajo "Jepini nje dekorate pas vdekjes qe t`ia gezoje femija".
    Atij i ka ik jeta per lesh, t`i japin dollare sa te kene qejf.

Kam bindjen qe nqs Amerika do ndahej Veri-Jug per jo me shume se 5 vjet Konfederata Jugore nuk do kishte pike ndryshimi nga Afganistani. Ndoshta ekonomikisht me mire, po si mentalitet njesoj jane. Tamam "dru me pre".
    Nuk e njohim ne fakt se ca njeriu ka qene para 30 vjetesh kur eshte arrestuar. Burgu edhe mund ti kete shpetuar jeten.

Le njer qe i kishte gjetur dhe nuse burgu. Kishte 20 vjet me dashnore dhe ishte martuar menjeher sa doli.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Do ja themi bindit qe ky nuk eshte rasti i pare po ka pasur qindra te tjere me pare? Apo ta lem te mendoje qe kjo eshte hera e pare dhe e vetme qe jurisprudenca amerikane ka gabuar?
    Po jurisprudencat e shteteve te tjera thua se gabojne apo vetem Amerika i ben vetem keto skandale. lol

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    do ia dedikoja kete lajm atyre partizaneve te flakte te denimit me vdekje.
    kush e di sa te pafajshem si ky i shkreti jane denuar me vdekje...
    une prandaj kam qene gjithmone i pavendosur rreth kesaj qeshtjeje.

sdq rasti ne fjale me kujtoi pak fimin "the shawshank redemption".
    sistemi i drejtesise nuk eshte askund perfekt.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Nuk e di pse ,por dy here e postova Teme mbi kete lajme me heret,por si duket dikush nga moderatoret e fshine,vertet eshte per tu ēuditur me moderatoret e ketij forumi,Pikrishte lajmin e kane botuar te gjithe mediat e botes,qe perben nje skandal sa i perket jurispondences Amerikane,ndersa moderatoret tone ,mundohen qe ta mbajne te fshehur ,keto jane me skandal se vete skandali ne fjale!
    te kuptoj mire ore i nderuar. me ka ndodhur edhe mua disa here.

madje para pak ditesh ne nje teme qe thoshte "cfare mendoni per hitlerin dhe nazizmin?", une dhashe mendiet e mia krejtesisht brenda normave, por normalisht nuk hyjnizova figuren e hitlerit per arsye te krimeve te tij.
    nje nga moderatoret e fshiu.
    e shkruajta perseri duke kerkuar edhe arsyen e fshirjes se ketij shkrimi, por ky moderator simpatik e fshiu perseri duke u fshehur pas monitorit dhe duke mos denjuar as te pergjigjej...
    s'ke c'te besh.
    rrofte liria e fjales
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    hahaha, me e mira eshte qe te injorohet ky forum fare........
    Forumi perfaqeson ate c`ka ne jemi.
    Ne te gjithe e bejme kete forum.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •