Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ec more qelbesire shko shih ben ndonje gje me te mire,se sa te meresh me guvernatoret

Edhe halli yt ka mbet te na flet se cka eshte me rendesi cka jo,po ku me rruhet mua per ty dhe per nje guvernator preshi...ec mos me shurdho tarin shum
    Pse more zoteri e shane shqipetarin per bindje fetare ,apo nuk je fare shqiptar ?
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Nuk shaj une shqiptarin per bindje fetare.....ti mos i dil ne krah atij qe shan profetin tim pa e share un ate....dhe nuk dij pse futesh keshtu kot ne mes? me mir do ishte ti drejtohesh atij qe mos sjell tema qe sna interesojn fare sesa te me citosh mua...u kry ky muhabet wllaj jone....mos me cito me teper se sjam ketu
    Naten e mire!
    Jetė e rėndė.......!!!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Nuk shaj une shqiptarin per bindje fetare.....ti mos i dil ne krah atij qe shan profetin tim pa e share un ate....dhe nuk dij pse futesh keshtu kot ne mes? me mir do ishte ti drejtohesh atij qe mos sjell tema qe sna interesojn fare sesa te me citosh mua...u kry ky muhabet wllaj jone....mos me cito me teper se sjam ketu
    Naten e mire!

Ik bre o leshkoqe , ik mso shkrim

Masi nuk pot intereson qka leshin tem po hin ktu????

Qdo tem ku ngjariet bazohen ne ligjet e SHERIATIT ti vjen e pall si magar, dhe pastaj thua qe nuk te intereson.

Moderator barteni temen tek Terrorizmi, problem serioz ndėrkombėtar, sa ma shpejte se me bombarduan talibanet qe po bej publike ngjarje qe bazohen ne sheriatin(ligjin) islamik ku mendja dhe ligjet njerzore denoin ato.

Apo nderroni titullin e temes, vendoseni SHERIATI PROBLEM SERIOZ BOTEROR , le te flasim pak per te keqijat dhe krimet qe ka sjell dhe vazhdon ti sjelle ne boten ku jetojme.

ps: une nuk e shaj profetin tend vetem hajt pa marr ofendime nga ana juaj, prandaj kerkoj falje prej disa antarve Mysliman qe kam respekt per ta ne kete forum, qe ndoshta mund te ndihen te fyer nga fjalet e mia, por ato i adresoj vetem te personi qe me fyen jo te te gjithe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 04-01-2011 mė 21:21
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin

ps: une nuk e shaj profetin tend vetem hajt pa marr ofendime nga ana juaj, prandaj kerkoj falje prej disa antarve Mysliman qe kam respekt per ta ne kete forum, qe ndoshta mund te ndihen te fyer nga fjalet e mia, por ato i adresoj vetem te personi qe me fyen jo te te gjithe.
    hahahaha!!! po ti shaj sa te duash se vehten tregon, por thjeshte me beri te qesh ky post scriptum.
    cfare arsyetimi spektakel

njelloj sikur te kesh perballe dy vellezer e t'i thuash njerit: te ***** motren,
    e pastaj t'i thuash tjetrit: mos u fyej ti se po i adresohem vetem ketij tjetrit...

hahahahahahahaha.

p.s. ne nje shtet ne shba nese gruaja deshiron te vendose dhembet, duhet te marre nje leje te shkruar nga burri. cfare mendon per kete ligj? lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 04-01-2011 mė 22:25
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [QUOTE=the admiral;2970559]hahahaha!!! po ti shaj sa te duash se vehten tregon, por thjeshte me beri te qesh ky post scriptum.
    cfare arsyetimi spektakel

njelloj sikur te kesh perballe dy vellezer e t'i thuash njerit: te ***** motren,
    e pastaj t'i thuash tjetrit: mos u fyej ti se po i adresohem vetem ketij tjetrit...

hahahahahahahaha.

p.s. ne nje shtet ne shba nese gruaja deshiron te vendose dhembet, duhet te marre nje leje te shkruar nga burri. cfare mendon per kete ligj? lol[/QUOTE]

Qfar te mendoj ky nuk ka te beje me HEQJE TE KOKES.

Ti o taliban i fshehur mbas europes qfare mendon? na jep ndonje koment te hajrit ndonjehere!!!!

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    te me thoje mua "taleban" nje ekstremist si puna jote eshte kulmi i hipokrizise...
    e po aq tru ke ti. te falet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    te me thoje mua "taleban" nje ekstremist si puna jote eshte kulmi i hipokrizise...
    e po aq tru ke ti. te falet.
    Jam i vetmi qe te them ?????

Pa pyt njehere antaret e forumit ( JO TALIBANAT ) qfare mendojne per ty

E po aq sa kam une kam, po ti ske fare

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Jam i vetmi qe te them ?????

Pa pyt njehere antaret e forumit ( JO TALIBANAT ) qfare mendojne per ty

E po aq sa kam une kam, po ti ske fare
    po ti edhe nja dy kokrra si ti qe nuk kane jete private dhe rrine gjithe diten neper web per te ushqyer islamofobine e tyre...
    i shoh neper reputacione se cfare mendojne te tjeret per mua. reputacionet e talebaneve e kam fjalen.

shiko shkrimet e mia she shiko te tuat.
    do shikosh dallimin me tolerances, objektivitetit dhe ekstremizmit dhe subjektivitetit.

ti nuk ke llogjike. je totalisht i njeanshem.
    une kam debatuar me muslimane fetare sepse nuk kam qene dakord me ta per shume gjera.
    per festimin e vitit te ri. per lirine e besimit ne vende islamike, per ndalimin e martesave te femrave muslimane me te krishtere ne shume shtete, per legalizimin e prostitucionit, per eutanazine etj etj.
    dhe ti hipokrit i shkalles se pare me quan mua taleban.

ti je vite drite larg objektivitetit.
    ai qe nuk eshte objektiv i ka thene llogjikes bye bye.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    the admiral- nuk dije nese ske gje me te mencur ku do harxhoje kohen....a vertet me nje shizofren me nje kali mendon se do ia dalish mban??lere more le te shkon n300 mij mother....se ska cka t vyn nje pjell e tille per bisede.
    Jetė e rėndė.......!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •