Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 93

Ju shqetëson nqs partneri/partnerja juaj kujdesen për pamjen e jashtme të tyre?

Pas nje debati me nje shoqen time vendosa te hap kete teme pasi jam shume kurioze te di mendimet tuaja.

Para se te fejohej kujdesej per pamjen e jashtme, bente pak tualet, i vinte rendesi kombinimit te rrobave etj. Kohet e fundit e ka lene vene teresisht pas dore. Disa here ja kisha bere te ditur nje gje te tille por justifikohej duke thene qe : s'kam shume kohe, aty ku punoj nuk me lejohet te bej tualet etj..... por sot, me se fundi, pas insistimit tim, me tha te verteten : i fejuari im nuk do qe une te mbaj veten ?!

Tani dua te di, sidomos nga djemt, si e mendoni nje gje te tille? Ju jep bezdi nese e dashura /gruaja juaj ben tualet, vishet elegante, perdor bizhuteri etj etj apo eshte e kunderta, dmth jeni te kenaqur nese femra qe keni ne krah kujdeset per pamjen e jashtme te saj?

Personalisht kam qene gjithmone e idese qe nje femer qe kujdeset per veten e saj do jete e afte te kudjeset dhe per te dashurin/ burrin e saj... por ja qe jo te gjithe e mendojne ne gje te tille.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sic duket, kjo shoqja jote, qenka me e mire ne paraqitje se i fejuari. E c'ben ky, qe mos ndjehet keq, i thote mos e mbaj veten.Medemek, te balancohen. Eshte i pasigurte ai. Truri eshte gje e madhe. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin

Tani dua te di, sidomos nga djemt, si e mendoni nje gje te tille? Ju jep bezdi nese e dashura /gruaja juaj ben tualet, vishet elegante, perdor bizhuteri etj etj apo eshte e kunderta, dmth jeni te kenaqur nese femra qe keni ne krah kujdeset per pamjen e jashtme te saj?
    Tip i pasigurte i fejuari i saj...ne vend qe te krenohet me gruan qe ka ne krah, te kete besim ne veten e tij dhe lidhjen midis tyre....i thote shpifu edhe pak se kam frike nga cunat e botes edhe pse ti me ke dhene besen mua ne fejese.
    Si tip frikacak e shoh une te fejuarin e saj.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    puna nuk eshte vend ku te vishesh sikur ke dale ne xhiro

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sa ka prapa ec bota... Pasi ke marr shembull shoqen tënde po e komentoj edhe unë këtë rast.

Normale mua më duket që gruaja të rregullohet për burrin e saj që ai të kënaqet kur e sheh, e jo të ndreqet e të rregullohet vetëm kur shkon në punë që koleget e saj të kënaqen kur shikojnë atë....

Sa për vete, skam grua dhe se di si do të reagoj. Në ditë të sodit asgjë nuk është e parashikueshme.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Filloi i fejuari me imponime qe ne fejese..... u pa puna e tij. Me Mire ti japi duart qe ne fillim kjo shoqja.
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ndoshta mund t'iu bezdisi oret e teperta para pasqyres , por jo veshja dhe make up i nje femre.
    Se fundi fundit ketu dallon femra nga mashkulli (marr rastet normale ) .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    puna nuk eshte vend ku te vishesh sikur ke dale ne xhiro
    nuk behet fjale per punen por kur dalim xhiro ose per ndonje aperitiv, nuk i intereson fare,xhinse - atlete ne cdo vend qe shkojme...

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sic duket, kjo shoqja jote, qenka me e mire ne paraqitje se i fejuari. E c'ben ky, qe mos ndjehet keq, i thote mos e mbaj veten.Medemek, te balancohen. Eshte i pasigurte ai. Truri eshte gje e madhe. lol
    si pamje eshte me e mire, por ama ai i fejuari saj i ve shume rendesi pamjes se jashtme se tij, gjithmone e kam pare te rregullt, nderkohe qe nuk e bezdis fakti qe e fejuara e tij nuk e mban veten fare...

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Tip i pasigurte i fejuari i saj...ne vend qe te krenohet me gruan qe ka ne krah, te kete besim ne veten e tij dhe lidhjen midis tyre....i thote shpifu edhe pak se kam frike nga cunat e botes edhe pse ti me ke dhene besen mua ne fejese.
    Si tip frikacak e shoh une te fejuarin e saj.
    kete gje mendova edhe une ne fillim por s'me bind nje gje e tille pasi ai nuk e ka penguar asnjehere per asgje, thjesht per tualetin e veshjen

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Sa ka prapa ec bota... Pasi ke marr shembull shoqen tënde po e komentoj edhe unë këtë rast.

Normale mua më duket që gruaja të rregullohet për burrin e saj që ai të kënaqet kur e sheh, e jo të ndreqet e të rregullohet vetëm kur shkon në punë që koleget e saj të kënaqen kur shikojnë atë....

Sa për vete, skam grua dhe se di si do të reagoj. Në ditë të sodit asgjë nuk është e parashikueshme.
    Ne oune as qe rregullohet fare ajo, por as kur del me te nuk rregullohet...

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ndoshta mund t'iu bezdisi oret e teperta para pasqyres , por jo veshja dhe make up i nje femre.
    Se fundi fundit ketu dallon femra nga mashkulli (marr rastet normale ) .
    plotesisht dakord... por ja qe kjo i jep bezdi|

Burri ska pse te jete i bukur, gruja po se ka lezet. Per mua te vishet e te rregullohet sa te kete qef, ama pa u dukur si kuçke ne rruge.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •