Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    E urrej nganjehere veten,sepse shpesh here vleresoj njerezit e gabuar,dhe ma marrin per dobesi kete.
    Urrejtja dėmton rėndė shėndetin.
    Nga pėsimi vjen mėsimi, por kurrsesi tė urrejmė, pamarrė parasysh veten apo tė tjerėt.

Larg urrejtje nga Nete!
    Love has no limits

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Aty ku dominon urrejtja nuk ka vend per dashurine.Une kam shpirtin te mbushur me dashur prandaj nuk mund te urrej te tjeret dhe aq me pak veten.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Urrejtja eshte ēik jane e madhe, e rende dhe jo shume e pershtatshme per nje qortim te vetes Kesaj i thone " te kerkosh depresionin me qiri"
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jam kureshtare te di nga e kuptoni qe ndjeni urrejtje, e jo merzi, apo keqardhje per veten tuaj?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Aty ku dominon urrejtja nuk ka vend per dashurine.Une kam shpirtin te mbushur me dashur prandaj nuk mund te urrej te tjeret dhe aq me pak veten.
    po ty kush ta mbush shpirtin me dashuri? apo eshte sekret?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    po ty kush ta mbush shpirtin me dashuri? apo eshte sekret?
    Jo nuk eshte sekret.Me mbushin zemren perplot dashuri familjaret dhe njeriu i jetes, qe me fal dashuri te pafund Keshtu qe nuk mbetet as hapsira me e vogel per urrejtje.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Shpesh na ndodh qe te merzitemi per nje arsye apo nje tjeter, dhe te bejme fajtore veten kur nuk marrim nje rezultat qe presmin nga jeta. Per njeriun, "e mira" nuk merr fund, dhe gjithmone jemi ne kerkim te dickaje me te mire...kur nuk arrijme ta kemi, i hedhim fajin vetes...
    Kerkojme gjithmone perfekten, ose me mire duam te kemi dicka me teper se te tjeret, dhe kur nuk e realizojme krejtesisht, prap fajesojme veten. Kjo akt-akuze ndaj vetes, nuk na sjell ate perfeksinonin qe kerkojme, perkundrazi fillojme te humbasim vetevleresimin....

Cfaredo e papelqyeshme qe te na ndodhe ne jete, nuk ka asnje arsye qe ne te urrejme veten tone, edhe nese kerkojme perfekten ne cdo gje. Duhet kuptuar qe perfektja nuk eshte njerezore; po te ishte njerezore atehere ne njerezit do ta kishim vendin ne nje muzeum.
    Duhet kuptuar gjithashtu, qe kot nuk thone se "te duash Veten eshte nje Romance qe zgjat gjithe jeten"...atehere le ta ushqejme kete Romance...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •