Aty ku dominon urrejtja nuk ka vend per dashurine.Une kam shpirtin te mbushur me dashur prandaj nuk mund te urrej te tjeret dhe aq me pak veten.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Urrejtja eshte ēik jane e madhe, e rende dhe jo shume e pershtatshme per nje qortim te vetesKesaj i thone " te kerkosh depresionin me qiri"
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Jam kureshtare te di nga e kuptoni qe ndjeni urrejtje, e jo merzi, apo keqardhje per veten tuaj?
Feelings change - memories don't.
Shpesh na ndodh qe te merzitemi per nje arsye apo nje tjeter, dhe te bejme fajtore veten kur nuk marrim nje rezultat qe presmin nga jeta. Per njeriun, "e mira" nuk merr fund, dhe gjithmone jemi ne kerkim te dickaje me te mire...kur nuk arrijme ta kemi, i hedhim fajin vetes...
Kerkojme gjithmone perfekten, ose me mire duam te kemi dicka me teper se te tjeret, dhe kur nuk e realizojme krejtesisht, prap fajesojme veten. Kjo akt-akuze ndaj vetes, nuk na sjell ate perfeksinonin qe kerkojme, perkundrazi fillojme te humbasim vetevleresimin....
Cfaredo e papelqyeshme qe te na ndodhe ne jete, nuk ka asnje arsye qe ne te urrejme veten tone, edhe nese kerkojme perfekten ne cdo gje. Duhet kuptuar qe perfektja nuk eshte njerezore; po te ishte njerezore atehere ne njerezit do ta kishim vendin ne nje muzeum.
Duhet kuptuar gjithashtu, qe kot nuk thone se "te duash Veten eshte nje Romance qe zgjat gjithe jeten"...atehere le ta ushqejme kete Romance...
Krijoni Kontakt