Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    [/B]

Ke te drejte njoni_sh se po urrejte dhe nuk deshe vetveten nuk te don asnje njeri tjeter.

Une psh kam nje gabim qe se ndreq kurr qe e shoh qe tjetri ma ka me hile dhe une kurre smundem ti them qe ketu ose keshtu eshte e drejta ose e verteta ky guxim me mungon por dhe skam perse te urrej veten.

Julia urime per temen
    mu per vete lisa sme bo syu drit kam ckam e them , normal qe varet edhe nga situat edhe pozicioni prandaj duhet me bo kujdes edhe per tonin qe udhezohet(por kjo eshte nje gje teter) sepse nqs nuk e boj rri duke mendu,po shum ama dhe them pse sja thash?!prandaj me mire mar guximin dhe e them se sa te torturoj veten time me mbrapa! por kjo gjo varet edhe nga karakteri njeriut, menyra se si eshte edukuar dhe nga cili ambient eshte i rrethuar !
    tema shum interesante! mund te them vetem kte qe asnjehere nuk kam arritur deri kaq,pra qe te urrej veten ,por tejmase e deshperuar per gjerat qe nuk vinin ashtu si doja un ose ndodh qe eshte nje periudh ,sic the edhe ti vete, ku mblidhen te gjitha te keqijat dhe asnje gje s'shkon ashtu sic duhet
    deshperohesha jasht mase qe ndoshta ne fun edhe mund te qaja! por kjo gje eshte normale sepse qenie njerzore jemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    urrejtja eshte teresisht e padobishme... e mira eshte te mos e perjetosh hic...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

_Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    E urrej sa her qe dal ngq dyqani pa blere ate qe dua , por nuk zgjat shum se sa shkel jasht deres se dyqanit i them serish vetes , ik mi bleje pa ta mor ndonje ate qe deshe se ateher do e vrasesh veten fare se urrejtja sdo te bej lazem .
    its sad po true ja keshtu fillon urrejtja ...
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Urime per temen julianna.

Po me ndodh nganjeher te urej veten,e kjo me ndodh kur nuk mundem ti perballoj problemet,nje vendim qe e le pas dore,dhe kur gaboj apo i bej nje te padrejt dikujt tjeter.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Varet se per c'arsye e urren, sidomos kur ishte pikerisht kjo vetvete e cila (dukshem) ndjen pakenaqesi (deri ne vetmohim) nga "veprimet" e po se njejtes vetvete! E kujt do i mbetej "faji" ne fund; "ciles" vetvete do i jepnim te drejte?!

Nje lloj instikti mbetet, si shume te tjere, ne rastin e te cilit "vetmbrojtja na therret!" Haha, s'me kish shkuar ndermend deri tani se hipokrite qenkemi, edhe me vetveten!

p.s tek nenforumi i filozofise do ishte me e pershtatshme si teme.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Urime per temen julianna.
    .
    faleminderit,Sueda
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    nuk kam kohe te urrej vetveten,qe keshtu ajo fjale nuk ekziston ne jeten time reale..
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    edhe ndodh por eshte thjesht per nje kohe te shkurter then i love my self again
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    E urrej veten nė disa situata kurr domosdoshmėrisht duhet tė pohoj!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E urrej nganjehere veten,sepse shpesh here vleresoj njerezit e gabuar,dhe ma marrin per dobesi kete.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •