Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Bota Po Ndryshon - Faktori Demografik dhe Përhapja e Islamit nëpër Botë!

Ështe ky nje dokumentar shkencore i cili permes disa statistikave demografike profetizon nje te ardhme nje ndryshim drastik ne popullsin boterore.

Evropa eshte ne plakje e siper, mesatarisht normen e lindshmeris ne evrop sipas vitit 2007 e kemi 1.3

http://<a href="http://www.youtube.c..._embedded#</a>

Sipas ketij dokumentari eshte emigracioni qe e zbut kete kriz te natalitetit ne evrop, ky emigracion konsiderohet ai musliman dhe i cili me hapa gjigand permes natalitetit kontstant ne rritje, parashikohet qe disa shtete te evropes si Franca, Anglia, Belgjika, Holanda, Italia, Gjermania brenda nje periudhe shekujsh te nderrojn kulture dhe identitet dhe te marrin primatin e nje identiteti islam.

Ju ftoj ta shikoni kete dokumentar i cili eshte i titruar ne shqip.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 17-07-2010 më 04:45
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Kemi diskutuar te pakten per nje vit per kete dokumentar, tani u zgjove ti.
    Eshte nje dokumentar i kishes protestante amerikane qe u ben thirrje besimtareve te ngrihen kundr islamikeve. Natyrisht qe problemi ne thelb qendron, edhe se shifrat nuk jane reale.
    Nuk besoj se Amerika do te prese qe Europa te pushtohet nga askush , ashtu si nuk priti te pushtohej nga nazizmi(homologu i perkryer i islamizmit).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Eshte nje dokumentar i kishes protestante amerikane qe u ben thirrje besimtareve te ngrihen kundr islamikeve. Natyrisht qe problemi ne thelb qendron, edhe se shifrat nuk jane reale.
    Nuk besoj se Amerika do te prese qe Europa te pushtohet nga askush , ashtu si nuk priti te pushtohej nga nazizmi(homologu i perkryer i islamizmit).
    Edhe une shpresoj qe intelegjenca do bej dicka ,se mos vet nese planet e islamikeve realizohen,vajza apo mbesa ime do detyrohen te vishen me ferexhe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2010
    Postime
    92
    eshte e parashikushme qe deri ne vitin 2050 evropa te jet e mbushur me musliman..
    ole ole ole ole ole oleeeeeeee oooooo ooo ooooo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2010
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Edhe une shpresoj qe intelegjenca do bej dicka ,se mos vet nese planet e islamikeve realizohen,vajza apo mbesa ime do detyrohen te vishen me ferexhe
    jojo askush nuk e detyron mos ki dert vetem nqs ka deshir vet ta vnon shamin apo ferexhen..

nese mendon se ja imponon dikush ateher dihet se imponimi nuk zgat shumee..

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Realisht kete dert mos e ke, sepse nje mas e madhe e popullsis do zhduket nga vetetja, pasi qe vendosin te mos lindin dhe te merren me homoseksualizem

Keshtu qe kjo eshte me e mundshmja per ty

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Djalo ne keso zhvillime demografike nuk vendos as amerika e as arabia, por vendos Dikush qe pa vullnetin e Tij nuk behet asgjë dhe Ai eshte Krijuesi i ketyre krijesave qe bejne keto ndryshime.

Amerika dhe te gjithe ata qe i perlyejn te mbrendshmet nga derti i kesaj qeshtje, le ta kuptojn se nje ndryshim i till vjen nga degjenerimi i tyre dhe jo nga morali i dikujt tjeter.

Do te vije dita shume shpejt, qe anijet amerikane do te mbushen me musliman nga e gjithe Europa dhe me ane te forces do te riatdhesohen ne vendet arabe. Kjo do te vleje edhe per ata qe kane lindur ne Europe.
    Une do te isha shume i prokupuar nese nuk do te flitej per kete problem, nga momenti qe Bota e Cilivizuar vazhdon te flase, do te thote se jane te vetedishem per rrezikun qe na kanoset. Gjerat kane filluar te ndryshojne bile ne menyre mjaft radikale. Me vjen jashtezakonisht keq per viktimat e 11 shtatorit, por sakrifica e tyre vlejti per te na hapur syte te gjithe neve per rrezikun qe na kanoset.
    Miriam me lart, shqetesohet per faktin se neser femijet tane do te jene te detyruar te mbulojne koken, apo nuk do te jene te lire. Kjo do te ndodhte sikur islamiket te ishin maxhorance, ashtu si ndodh ne te gjitha ato vende ku jane maxhorance. Forcat demokratike kane fituar kunder te gjitha ideologjive shkaterruse, dhe do te fitojne edhe kunder islamizmit. Bile po t'a shikojme nga nje kendveshtrim tjeter, fitorja do te jete me e lehte se kunder nazizmit, per faktin se nazizmi ishte pjelle autoktone. Me islamizmin eshte fare e lehte, mjafton t'a godisesh rende dhe t'a riatdhesosh ne shkretetire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Realisht kete dert mos e ke, sepse nje mas e madhe e popullsis do zhduket nga vetetja, pasi qe vendosin te mos lindin dhe te merren me homoseksualizem

Keshtu qe kjo eshte me e mundshmja per ty
    Specifikohu,cka te bej homoseksualizmi me ate qe thashe me larte??!!
    Ose cka te bej homoseksualizmi me mua?!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Do te vije dita shume shpejt, qe anijet amerikane do te mbushen me musliman nga e gjithe Europa dhe me ane te forces do te riatdhesohen ne vendet arabe. Kjo do te vleje edhe per ata qe kane lindur ne Europe.
    Une do te isha shume i prokupuar nese nuk do te flitej per kete problem, nga momenti qe Bota e Cilivizuar vazhdon te flase, do te thote se jane te vetedishem per rrezikun qe na kanoset. Gjerat kane filluar te ndryshojne bile ne menyre mjaft radikale. Me vjen jashtezakonisht keq per viktimat e 11 shtatorit, por sakrifica e tyre vlejti per te na hapur syte te gjithe neve per rrezikun qe na kanoset.
    Miriam me lart, shqetesohet per faktin se neser femijet tane do te jene te detyruar te mbulojne koken, apo nuk do te jene te lire. Kjo do te ndodhte sikur islamiket te ishin maxhorance, ashtu si ndodh ne te gjitha ato vende ku jane maxhorance. Forcat demokratike kane fituar kunder te gjitha ideologjive shkaterruse, dhe do te fitojne edhe kunder islamizmit. Bile po t'a shikojme nga nje kendveshtrim tjeter, fitorja do te jete me e lehte se kunder nazizmit, per faktin se nazizmi ishte pjelle autoktone. Me islamizmin eshte fare e lehte, mjafton t'a godisesh rende dhe t'a riatdhesosh ne shkretetire.
    Po ,por eshte momenti i fundit kur duhet te veprojne .

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •