Close
Faqja 14 prej 34 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 333
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Jetojme ne shoqerine e brylave,sejcili kerkon te shkoj perpara.Shume vyrtyte lihen pas dore.Ti mire mendon por realiteti eshte ndryshe.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Jetojme ne shoqerine e brylave,sejcili kerkon te shkoj perpara.Shume vyrtyte lihen pas dore.Ti mire mendon por realiteti eshte ndryshe.
    epo nuk jane te gjithe njelloj,e di shume mire qe shumica shikojn portofolin sot per mos folur per makinat luksoze.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Ti juliana, ke pare shume filma serial me duket

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga i/regjistruar Lexo Postimin
    Ti juliana, ke pare shume filma serial me duket
    Juliana shikon vetem realitetin,nese per ty pasuria dhe bukuria jane gjerat me kryesore eshte gje tjeter,cdo njeri nga ne ka nje llogjike
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Forma jote e te menduarit Juliana eshte flori.Po ka shume pak qe mendojne si ti.Kompliment.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Forma jote e te menduarit Juliana eshte flori.Po ka shume pak qe mendojne si ti.Kompliment.
    e shikon qe kemi te njejtin mendim

Une e dua si keta te mencurit e forumit
    as me pak as me shume njerez me shume kapacitet te larte
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Nje i zgjuar mund te arrij gjithshka.Ai mund te behet i pasur edhe simpatik/e Mjeksia dhe kozmetika po ben cudira.bukuria s'eshte me problem....Une te zgjuarin e kam ne plan te pare.Gjithe te tjeret vijne nga pas.As qe diskutohet I zgjuar.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Mire e ke Elona,se nje burre i mencur nuk i ben te gjitha gabimret vete,ju a len ti bejne te tjeret.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    une parterin time (ej po pse e keni bere temen vetem "partneren" e jo edhe "partnerin"
    nejse sic isha duke thene: nuk e dua me te bukur se une,sepse po te jete me i bukur se une,une gjithnje do te jem e mposhtur nga ai,po te jete i bukur,pastaj kush rrin e meret me te dashurat e tij,ne te zeze haha...

sido qe te jete e dua jo shum te bukur dhe shume te mencur...

por sote meshkujt te mencur nuk ka,sepse:

"kur Zoti shperndau mend,meshkujt nuk ishin prezent" shaka

mendja,sjelljsa e keqe,mos respekti me shume e shemton njeriun,qoft i ram edhe nga qielli ai/ajo
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Faqja 14 prej 34 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •