Disa e duan te bukur,disa te tjere te pasur,hajde merre vesh....
Une e dua te mencur,por mbi te gjitha te me doje,eshte i pasur apo jo ska rendesi,per bukuri?dihet qe do jete me i bukur se une
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Kohe te veshtira per ju femrat, qe i doni meshkujt te zgjuar e per me shume edhe te ju duan.
Gjithcka me mase.Bukuria duhet,pasuria duhet po dhe mencuria duhet.Nje burre i shemtuar,pa para por i zgjuar nuk i duhet kujte.Goethe e Schiler kan vdek ka 200 vjet.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Kush ka pa hajr nga varferia.Te gjithe duan te kene.Me duket se vetem ti ben perjashtim.Ke parasyshe,rrobat me emer,vetuea te bukura shtepi me pishina.Jeta kerkon shume Juliana.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
i shohim gjerat me sy te ndryshem. sot mund te kesh dhe thaset plot neser je pertoke.nuk eshte makina,pishina ne shpi,udhetimet jashte,rrobat firmato,drekat,darkat jashte,pastruse ne shpi etj etj,qe te ben te ndjehesh e lumtur, preferoj nje njeri te thjeshte,por te paster ne shpirt
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Krijoni Kontakt