i would like a french woman
i would like a french woman
no glove no love
Partneren?
Problemi eshte se nuk ka tregje qe shesin partnere full optional.
Pastaj tek ky tregu qe them une nuk ti tregojn karakteristikat e partneres sepse nuk ekzsiton prandaj.
Kryesorja per mua mos te jete ku.v, me falni per banalitetin por kjo eshte kryesorja per mua dhe nese me jepni lirin e mendimit ky eshte shkrimi qe une mund te bej lidhur ne kete ceshtje.
Icik e bukur duhet te jete se nuk do lidhim jeten me rangu tangun.
Partnere te zgjuar nuk ekzistojn hahahahahahahhaaha
Dua reputacion nga femrat per kete qe shkruajta se ato me kuptojn me mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iktuus : 06-01-2011 mė 12:13 Arsyeja: ....
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Jam cun i zgjuar dhe du reputacion shpejt hahahaahhahaahhaa sepse shkruajta te verteten qe ju dhembe. Helen of troy me denoi, por eshte mesuar ajo sepse njehere e nje kohe denoi nje qytet te tere. Ti Fashion behu zemer mire dhe kliko icik tek reputacioni, se mos me denon edhe ti se nuk ta jap zgjidhjen per filozofin
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
gjushja jeme thote gjej i gru qe te jet zonj ne shpi e kurv ne shtrat hahahahahahahahaha
no glove no love
paska qene burr me fat ai gjyshi jot
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne kurveri nuk ka te mira. Mendoj se nje qe eshte ku.v ne shpirt bene edhe trupin dhe anasjelltas.
Tani qe ske shance te kthehesh mbrapa se dua reputacionin pse nuk me thua ate piken ne mes te fjales KU.RV pse e ke vene pasi fjalen e ke shkruar te plote hahahaha.
Krijoni Kontakt