Close
Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 276
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    une nuk e kuptoi si mundt njeriu mbrnda nje kohe aq te shkurt te behet ekstremis,sepse kur ka qen ky ganiu ne pdk a ka qen i till apo ka qen engjell,dhe po sa u be me vv na behet ekstremist menjeher.
    perse se keni denu ateher kur ,po ky ganiu bente kerrdi ne malishev per te mbrojt pdk.
    pse nuk thani jan mbush haram si ganiu si ata lamajt dhe diku duhet te pelcas,nuk ka ketu te bej shume me politik,ketu ka te bej me diq tjeter.
    mua nuk do te me qudite fare qe keso marifetesh te na paraqiteshin edhe diku tjeter sepse harami duhet me dal dikah.
    per mendimin tim si mi da nje bagel per gjysem secila pal i ka fry zjarrit
    Sa i edukuar ti.Po i thu bagel nji familje qe eshte nzi e nje tjeter qe me siguri jane ne momentet me te kqia.Shume me shpirt ti.A je edhe ti prind nime?A iu fole kshu fmijve tu.Atje e paskan vra prindin ne sy te femijve.E ty te duken bagla.Iu thuhet sadist personave qe bejne ksi vepra e edhe atyne qe i perkrahin.
    Mandej ti ne shkrimet me heret e perkrahje vetvendosjen. Jo zoteri ti se perkrah asnje.Ti je nje hiq .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Sa i edukuar ti.Po i thu bagel nji familje qe eshte nzi e nje tjeter qe me siguri jane ne momentet me te kqia.Shume me shpirt ti.A je edhe ti prind nime?A iu fole kshu fmijve tu.Atje e paskan vra prindin ne sy te femijve.E ty te duken bagla.Iu thuhet sadist personave qe bejne ksi vepra e edhe atyne qe i perkrahin.
    Mandej ti ne shkrimet me heret e perkrahje vetvendosjen. Jo zoteri ti se perkrah asnje.Ti je nje hiq .

....sikur te ishte ky nji Hiq i gezohet shum kesaj.....por ky as ni Hiq nuk eshte se...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga lum lumi Lexo Postimin
    Shih sa i menqur je!!

Lum për mësuesin se sa të mirë e ke drejtëshkrimin! E për gjeografi mos pyet fare!!(sic.!)

Unik je.
    Per drejteshkrim ketu nuk jemi per te debatu,e nuk thuhet shih,por shiqoje,nejese ti qenke prof ne te gjitha fushat,e vetmja e met e jotja qenka injoranca

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Qeshte e verteta une jam rrit dhe eduku ne prishtin,e pranoi se nuk i njof kufijt e secilit rajon,siq nuk i njef as ti,une vetem mkam then se shume kush e lidh malisheven me drenic edhe pse nuk eshte,kurse per te vrar te pyes
    Asnje fare fare hiq fare bravo ishalla nuk te kan ndegju me dhjetra e qindra nena shqipetare
    permende atehere nje rast te nje vrasje me motive politike ne Drenice.qa kane te bajne nanat shqiptare me ate qe e kam thane une. E per qe je rrit n'prishtine ti munesh mu rrit nqikago e me kane amerikan po njeri kurre jo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Per drejteshkrim ketu nuk jemi per te debatu,e nuk thuhet shih,por shiqoje,nejese ti qenke prof ne te gjitha fushat,e vetmja e met e jotja qenka injoranca
    Nuk thuhet shiqoje. po thuhet shume mire SHIH ose shiko. le mos e kallzo paditurine per fushe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Qeshte e verteta une jam rrit dhe eduku ne prishtin,e pranoi se nuk i njof kufijt e secilit rajon,siq nuk i njef as ti,une vetem mkam then se shume kush e lidh malisheven me drenic edhe pse nuk eshte,kurse per te vrar te pyes
    Asnje fare fare hiq fare bravo ishalla nuk te kan ndegju me dhjetra nena shqipetare
    Kurse se a jam drenic fare leht mund ta vertetojm me dokumente,por mos u bej si femija se nuk ka lezet te merremi me gjera banale.
    tema eshte per tragjedin qe e kan pregadit partia nan e juaja,prandaj orientoi ne tem te lutem
    as une si njohe kufijte e secilit rajon po te Drenices po se jam nga Drenica.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    as une si njohe kufijte e secilit rajon po te Drenices po se jam nga Drenica.
    Une nuk jam edhe per ate nuk e di,a je e knaqur hajt baju tash e bani qejf veti se kryt e kishe kaqan ti

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    permende atehere nje rast te nje vrasje me motive politike ne Drenice.qa kane te bajne nanat shqiptare me ate qe e kam thane une. E per qe je rrit n'prishtine ti munesh mu rrit nqikago e me kane amerikan po njeri kurre jo
    Dhe ti mendon se njerzit jan si ti apo jo?
    Mos e genje vehten

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....sikur te ishte ky nji Hiq i gezohet shum kesaj.....por ky as ni Hiq nuk eshte se...
    Jo ju ja kini ber hyzmetin tani merruni edhe me pasojat,nuk e di pse kaq te piklluar kur dihet se keni vra me dhjetra shqipetar dhe nuk e keni pas kete mallkim,po lereni more se ju jeni ata qe e filluat keto vrasje qe kosova do ju mallkoi

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    po jeni mesu ju me vra prandaj ,tani po beni teater,ju njef populli mire,jeni mush haram dikah duhet me dal oj hanum anita.
    Qe te dy palet ishin pjell e juaja prandaj edhe mos derdhni lot krokodili,ganiu ishte deri dje ne pdk,dhe si i till nuk mundet nga nje engjell te shendrrohet ne vrses vetem se paska kalu ne vv.
    Ingja anit ti po me rrin shum gati ne qdo shkrim,te falem nderit por mos u merr shum me mua se ka kush te merret

Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •