Close
Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 276
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    keshtjella100 eshte alla turka me e forte se julian assange, krejt po i dika..
    kallxona edhe kush i vudh votat ne skenderaj e drenas, per me ja qite faqen e zeze Drenices?

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Hashim Thaci eshte shqipetare sikur te tjeret ,dhe nuk lejojme qe dikush te marre dhe te luaj me Kryeministrat tone ,vetem pse kane kerkuare liri si popujt tjere ,qofte ajo liri me pushke ,qofte me intelegjence.
    hashim pela nuk eshte shqiptar si te tjeret, sepse jo cdo shqiptar i ka 40 hajdute qe punojne per te. Ti po lejon me te vjedhe ai ty ne pike dite, (kjo eshte vertetu ne menyre absolute, perndryshe nuk do behej rivotimi) e mu po me rrokesh pa vjedh sen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    vetevrasje.. per hashim pelen me 40 hajdute.
    pershendetje halla mine!

e kam nje kal dhe e ka emrin deri e po thot se hashim thaci eshte fara i tij!
    e kam tjetrin kal qe eshte zeshkan dhe po thote se hashim thaci eshte pele e tij!

ndersa tadiqi thote se te gjithe polaret i kane pas pelat dhe llovaqkat nga serbia!

nese e kemi parasysh se kush dhe si u be demobilizimi i uck-se, moratoriumi, dygjuhesia , mitrovica e ndare athere e kuptojme se hashimi vertete eshte pela e gjith kuajve te banates/serbise!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    pershendetje halla mine!

e kam nje kal dhe e ka emrin deri e po thot se hashim thaci eshte fara i tij!
    kqyri pyeti njerzit tu mos jan fara e hashimit e ishalla jau ka ndreq pak kotillen
    se ti veq dihet je fara e shumadis
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    hashim pela nuk eshte shqiptar si te tjeret, sepse jo cdo shqiptar i ka 40 hajdute qe punojne per te. Ti po lejon me te vjedhe ai ty ne pike dite, (kjo eshte vertetu ne menyre absolute, perndryshe nuk do behej rivotimi) e mu po me rrokesh pa vjedh sen.
    fjalet e poshtra qe i keni shkru tregoin me se miri kush jeni,veq hajnat,kriminelet,prostitutat vazhdimisht i akuzoin te tjeret,ata tjeter nuk din,mendoin qe tere bota eshte si ata.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    fjalet e poshtra qe i keni shkru tregoin me se miri kush jeni,veq hajnat,kriminelet,prostitutat vazhdimisht i akuzoin te tjeret,ata tjeter nuk din,mendoin qe tere bota eshte si ata.
    Per ata qe iu kane gezu vrasjes ne Malisheve (e qe po duket se ka kogja shume) edhe nje lajm qe mbase i gezon. Nana e te vrarit ke vdeke dje.Po kuptohet prej cilave pasoja. Dhimbja eshte dhimbje e shkaktuar nga çkadoqofte.

Ruana Zot prej vetes sone se prej armiqeve ruhemi vet.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    kqyri pyeti njerzit tu mos jan fara e hashimit e ishalla jau ka ndreq pak kotillen
    se ti veq dihet je fara e shumadis
    Leni bre mos i ngucni se kopen, mos i ngucni se jane kuq per inati te rrogave :d

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    LAPI-PR TE RRESPEKTOJ PER KT SHKRIM ZOTRI UN NUK E NJOF Z.GANI KRASNIQIN POR NJE E DI QE Z.GANI KRASNIQI KA QEN JERI SHUM I RRESPEKTUAR NE MALISHEV DHE SA ME KUJTOHET KA QEN EDHE KRYETAR I KSAJ KOMUNE ME HRET SE A ESHT I PERFSHIR NE KORRUPSION KE T E DIN QYTETARET E MALESHEVES POR NE MOMENTIN QE Z, KRASNIQI ESHT LARGUAR NGA PDK AJ KA FILLUAR TE ETIKETOHET NGA PDK JA SE PSE SIPAS INFORMATAVE Z.. GANI KRASNIQI NUK ESHT PAJTU ME POLITIKEN E HASHIM THAQIT
    KURSE SA IPERKET PER RASTIN QE KA NDOSH AJ ESHT I DENUAESHEM DHE KRIM KET SDO KOMENT PER KET EDHE VET .Z GANI KRASNIQI ESHT DEKLARUAR NE MEDIA PUBLIKISHT
    KURSE SA I PERKET KANDIDATVE TE LEVIZJES VETVENDOSJE SECILI E NJEH KANDIDATET NE KOMUNEN E VET NUK PERJASHTOHET MUNDESIA QE TE KET EDHE KANDIDAT ME TE KLUAR JO TE MIR POR KJO MBETET TE SHIFET POR PER NJE TE SIGUROJ QE NGA TE GJITHA PARTIT TJERA L.V.V KANDIDATET IKA ME KOMBETAR DHE ME TE PASTERT

ME RRESPEKT Z.. LLAPI-PR NGA BENI JENI INDERUAR
    Gani Krasniqi me te drejte kerkon qe kjo ngjarje mos te keqperdoret nga politika, sepse kjo gje pastaj do te kishte pasoja zingjirore, gje te cilen askush nuk e deshiron.

Mirepo, nese analizohet pak me hollesishte permbajtja e letres se tij per opinion, kjo thirrje e Ganiut nuk eshte krejte e sinqerte, sepse ne njefare menyre ai vet po e politizon ngjarjen, duke dashur qe pergjegjesine per kete tragjedi t´ua hedh strukturave politike te PDK-se, e ne meyre te veçante ne thumb e merr Kryetarin e komunes se Malisheves, pra rivalin e tij politik.

Per te kuptuar me mire se Gani Krasniqi nuk tregohet krejte i sinqerte ne thirrjen e tij per "mospolitizim" te tragjedise, ja se çka shkruan ne letren e tij, kur ne njeren ane te therret te tjeret te mos e politizojne ngjarjen, kurse ne anen tjeter i lejon vehtes ta politizoj deri ne ekstrem, mbase edhe kesaj radhe "pa vetdije", qysh thote edhe per krimin e ndodhur me 01.01.2011.

Ja vetem disa nga shprehjet e Ganiut ne letren e te per opinion:

- “Njeriu e kupton se cilat segmente të politikës së ditës duan ta shfrytëzojnë tragjedinë e familjes së Skënder Limajt, për të njollosur, për të denigruar edhe kombëtarisht një familje tjetër, e në fund të fundit edhe mua personalisht”.

- “Jam baba dëshmori. Por nuk kam qenë i dëgjueshmi i këtyre segmenteve të kësaj politike kriminale”, thuhet në letrën e tij, sipas të cilit, ka qenë i pari që ka argumentuar publikisht se çfarë lojërash bëhen për ta bërë pjesë të krimit familjen, atë dhe jetën e tij.

- “...Gjë që, kuptohet, nuk e kam pranuar me asnjë çmim. Këto dhe fakte të tjera, do të bëhen publike, jo vetëm që të dihet struktura e këtyre segmenteve kriminalizuese, por të shihet se deri ku kanë arritur t’i fusin duart e tyre të zhytura në krim, për të luajtur me jetën e njerëzve”.

Me gjithe respektin qe kam per kurajon e tij per ti kerkuar falje dhe pajtim Familjes Limaj, si dhe per te kerkuar qe ligji te veproj drejte mbi kete ngjarje te rende, une nuk besoj plotesishte ne sinqeritetin e Gani Krasniqit per sa i perket mos-politizimit te kesaj ngjarje, sepse siq e thashe me larte ai vet po e politizon, dhe ja perse une mendoj keshtu:

1. Gani Krasniqi e merr ne thumb Kryetarin e komunes se Malisheves, te cilin e ka rivalin kryesor, sepse ky i fundit i ka zene vendin e postit.
    - Ganiu pas luftes se armatosur fillimishte nuk i ishte bashkuar PDK-se, sepse kjoi e fundit nuk e pati kandiduar per Kryetar komune, e si pasoje ky e pati shpallur kandidaturen si i pavarur, ku nuk pati marrur ma shume se 2-3% te votave te qytetareve te Malisheves.
    - Pas disfates se tij si i pavarur, Ganiu pranon qe ne zgjedhjet e radhes perseri ti vardiset PDK-se, dhe kesaj radhe nen siglen e kesaj partie ai behet Kryetar komune.
    - Pas mandatit te pare (sipas meje te suksesshem) PDK-ja Ganiun me nuk e deshi me per kryetar komune (thuhet se ishte Fatmir Limaj ai qe e pati rrezuar kandidaturen e tij brenda PDK-se), Ganiu perseri largohet nga PDK-ja, fenomen ky i theksuar gati ne pergjithesi tek ne shqiptaret: - kur ti hipim njehere pushtetit, nuk ka zot qe na bind ti zbresim, kuptohet pa na rrokullisur me dhune!

2. Pasi qe Gani Krasniqi largohet nga PDK-ja, ose me mire thene largohet pasi qe nuk e kandidojne per Kryetar komune, ky vetem tani e sheh se i paska sherbyer nje partie me "segmente kriminale"!
    Por sa i besueshem mund te jete tani ky ne kete tentim te tij per ta pastruar personalishte vetvehten, kurse partine qe deri dje i ka sherbyer (ose e ka shfrytezuar ai per interesat e tij karreriste) ta paraqes si nje "segment kriminal"?!
    Dikujt mund ti pelqej tani Gani Krasniqi qe tenton ta "kafshoj te zotin" (kupto ate force politike qe ja mundesoj nje mandat per te qene Kryetar komune), por mua ky me duket nje imoralitet politik i nje babai Deshmori, e mbase edhe me keq se kaq.

3. Ne fund Gani Krasniqi e kercnon PDK-ne se, citoj: "Këto dhe fakte të tjera, do të bëhen publike", pa e vrare aspak ndergjegja dhe pesha e fajit pse deri me tani i paska heshtur keto "fakte", kur ky i paska ditur!

Une, ne kete teme po debatoj jo per te nxitur konflikte e polemika te panevojshme per kete ngjarje me pasoja katastrofale per dy familje te medha te komunes se Malisheves, por vetem me qellim te zbardhjes se disa segmenteve te errta qe kane parahistorine e tragjedise familjare te Skender Limajt me 01.01.2011.

Ne fund dua te shtoj edhe nje fakt:

- Mua me ka lene pershtypje shume te mire permbajtja e PDK-se nga tundimi per ta shfrytzuar politikisht kete ngjarje ne dobi te saje, ashtu siq me ka lene pershtypje jashtzakonisht te mire edhe qendrimi burreror dhe permbajtja e familjareve dhe te aferme te Skender Limajt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Shumë mirë që po dihet kush përkrah kënd këtu në forum.

Pritet që fundrinat ta përkrahin partin e hijenave !!!

Njerëz që nuk ka nevoj me shumë te thuhet për ta vetëm se ata që dëshirojn haptaz vrasjen e atdhetarëve të kombit!

Hajt tash ju kudra te hijenave lehni edhe naj ditë!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    se vetvendojse! ka ngjajshmeri t'madhe me ldk-n e dikushme ne krye me ibrahim rugoven, kjo per mendimin tim nuk diskutohet. se albin kurti i ngjan shume ibrahim rugoves as kjo nuk diskutohet.
    fakt eshte se ne ldk-n e dikurshme sa i perket organizimit i njejti rast ishte sikur me vetvendosje! sot (kjo sa i perket argumenteve te z.kili) dhe gjithashtu ka indikacione te qarta sa i perket kokefortesise, narcizmit, deshires se madhe per te qene vet "mit" dhe "i pari" pa marre parasysh me- apo pa merite albin kurti duket sot si ibrahim rugova "juniori".
    si i pari ashtu edhe i dyti formuan formacione te cilat nxiten konflikt ndershqiptar, rajonal, helmuan shoqerin perderisa para te huajve paraqiteshin shume paqesor. eshte gjithashtu fakt se ne momentet me delikate keta te dyte shfaqeshin ne televizionin serb si te vetmit te burgosur (per shumekend edhe rugova ishte i burgosur)!

nga inati pse ne momentet vendimtare nuk u gjenden vet ne krye perher nenqmuan dhe perbuzen te arriturat, secili ne menyren e vet.

nje emnues tjeter i perbashket eshte gadishmeria per t'u konfrotuar dhe nxit vellavrasje, per t'u hakmarre ndaj shqitpareve qofte edhe ne stilin tradicional (gjakmarrje) por e njejta duket se nuk ka vlere edhe ndaj pushtetit pushtues kriminal serb (i.rugova) dhe ndaj unmik (albin kurti), interesant!

gjithashtu edhe komunikata aktuale e vetvendosje! ka ngjajshmeri me ato te ldk-s se pasluftes, njeriu e ka veshtire te veren dallimin esencial ne mes raportit te dik marti-noviqit dhe komunikates se albin kurtit. me keqardhje konstatohet se raportet negative nderkombtare jo vetem shijojn mbeshtetje te fuqishme nga vendoret por shpesheher keta te fundit jane burimi dhe inspirimi!

nuk na duhet nje ri-perseritje e vitetev te 90-ta, nuk na duhet nje "mit" i ri, nje "lope e re e shenjt indiane", provuam kete pune, nuk i pame hajrin prandaj mos u ri-mashtroni!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Serbia është e alarmuar!
    Pas gadi një shekulli të sundimit e shfrytëzimit të Kosovës,sot është momenti më kritik për serbët.Kosova po u i ikën nga duart me një shpejtësi marramendëse. Ata janë të vetëdijshëm për këtë,prandaj edhe është krejt normale që do të përdorin të gjithë arsenalin e mundshëm që kanë në mbrojtje të Kosovës.

Por,çfar u ka mbetur nga arsenali i tyre agresiv?

Ushtria,mjeti kryesor i serbëve për arritjen e qëllimeve të tyre pushtuese është jasht loje. Shkaku:Përballë kanë NATO-n-forcën ushtarake më të fortën që njeh historia deri në ditet e sotme.

Edhe politika serbe, e famshme për driblimet e saj, është e pafuqishme
    për momentin për të ndërmarrë ndonjë hap i cili do t'ua shpëtonte Kosovën. Bashkësia ndërkombëtare siç duket i ka sjellë para aktit të kryer; Lere ose Merre. Rasti është shumë i ngjashëm me Rambujenë.

Po a thua,cilin arsenal të vetëm agresiv ka Serbia që do të mundtte ta fuste në përdorim në këtë rast?

Është Shërbimi Sekret Serb!

Infrastruktura e këtij shërbimi në Kosovë dihet se është mjaft e sofistikuar.Në shërbim të tij,natyrisht përveç serbëve kosovarë,punëtorëve të organizatave ndërkombëtare të kamufluar nëpër organizata joqeveritare e deri në administratën e UNMIK-ut,janë edhe shumë shqiptarë.Ka intelektualë,gazetarë,biznismenë e edhe politikanë.

Dhe tash deshën apo nuk deshën këta bashkëpunëtorë të shërbimit sekret serb,nuk e kanë çaren pa u aktivizuar!
    Dikush mund të thotë se nuk ka më shqiptar i cili do të bashkpunonte me serbët. Pas gjithë atyre të zezave që na i bënë!!! Jo more nuk ka pare në botë. dollar e as euro që do të pranonin shqiptarët,në shkëmbim të tradhtisë se vendit. Edhe unë do t'u bashkangjitesha atyre që mendojnë kështu. Sikur...sikur mos të përdorej një metodë tjetër për t'i detyruar këta njerëz të tradhtonin.
    Gjithmonë,gjatë historisë së spiunazheve,paret kanë pasë rol dytësor në detyrimin e njerzëve që të bashkpunojnë.
    Shantazhimi kjo ka qenë dhe mbetet mënyra më e sigurt,gadi e qindpërqind se bashkpuntori do të shërbej me besnikërinë prej qeni.

Shantazhimet janë prej më të ndryshmeve.Njëherë tjetër do t'u sjellë shembuj të shantazhimit që ka përdorë KGB-ja ruse gjatë epokës se Luftës së Ftohtë.Por,tani do të koncentrohemi te rastet tona.

Shantazhimi si më i njohuri është ai që i është bëre Rrahman Morinës.
    I zënë me trafikim droge nga policia jugosllave,atij i kanosej një burgim disavjeçar.UDB-ja në shkëmbim të lirimit nga akuza i kërkoi atij bashkpunimin,në kohën më të vështirë për regjimin,atëherë kur u ndërrua kushtetuta kosovare.Atëherë kur komunistët shqiptar edhe më serbofil se Morina i'a kthyen Milosheviqit.

Rasti tjetër është ai i Zekeria Canës. Kush do të kishte besuar se Cana i njohur si intelektuali ndër më atdhetarët,gjatë kohës së luftes do të bëhej,armiku më i madh i UÇK-së. Cana është ndër më meritorët,që pjesë të rajonit të Dukagjinit,dorzuan armët në kohën e luftës.Kur në tv -në serbe shfaqeshin skenat e turpshme të dorzimit të armëve në Skivjan të Gjakovës,aty shihej edhe Zekeria Cana,duke drejtuar njerzit.
    Askush nuk mund të kuptonte tradhëtinë e tij.Deri pas lufte.Deri atë ditë kur doli lajmi se Cana,shumë vite më parë kishte qenë dëshmitari kyq i prokurorisë serbe gjatë dënimit të Adem Demaqit.
    Deri atëherë,Zekerian e kam sharë.Tash jo. Tash e kuptoj se paska qenë i shantazhuar. Ose bashkpunim ose hapje e dosjeve.Ky ka qenë shantazhi serb për të.

Tash të kthehemi prap muhabetit.
    Serbët,janë në alarm.Shansi i fundit.Po u humb Kosova sot,nuk mund të rikthehet kurrë.Shërbimi i tyre i tyre do të përdorë edhe karten e fundit.
    Do të dalin në skenë edhe ata që kanë fituar kredibilitet në popull. Do t'i djegë edhe ata,sot se neser do të jetë vonë.Nuk do ti hynë në punë më.

Kush mund të jenë ata që mund të shantazhohen?
    Kush mund të jenë ata që do t'i shërbejnë Serbisë kësaj radhe?

Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •