Close
Faqja 13 prej 28 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 276
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Sa vrasje kan bo direkt apo indirekt Thaqit e besa edhe kta Ramushit ata jan ngjak me Popullin Shqiptar.

Ata skan vra siq thuni ju 'shpiuna e shkie' por kan vra shumic e rastit rivalitetin e karikes.

A ka qen shpiun Ahmet Krasniqi, Ekrem Rexha e shum shum tjer me mija ndoshta.Pse bash at koh nuk shkun mi vra masakrusit qe bojshin sefa brezovic e naper mitrovic.

Kush e tradhtoi Shqiptarin ai qe e vendosi ni flamur fallc kalter e verdh apo ata qe vdiqin per kuqin e te zivin.

Bravo(edhe qe nuk jam dakort me menyren qe e kan bo) Djemt e Gani Krasniqit qe i dulet ''hu lesh ' ktyne kriminelave korroptun .

Se kta majmuna e shendrun Kosoven ne Afganistan me Klane e me 'WARLORDS' duke terorizu popullaten lokale. me piuna te tyre si Sejdi Hoti ( qe poashtu hangri pllumb n'bal)

Thaqi - Warlord i Drenices
    Limaj - Warlords i Malisheves
    Ramushi - Warlord i Dukagjinit

FUND duhet ti ipet ksaj, sa ka Burra naper oda kan mi dal perball ktynve majmuna se per para e shiten VATANIN
    Nuk mbet tjeter vec ne tjeret me rreh shuplaka , po ik more burr mos ja fut kot po fole realitetit, sipas teje krejt vrasjet i paskan bo keta te luftes. Tani cka me te thene ty kur vellai i Ekrem Rexhes, Ruzhdi Rexha u be se bashku me Thaqin ne zgjedhjet e fundit lokale ne Prizren. A do behej ndokush ne kete raste me ate qe sipas teje ja ka vra vellain? Natyrisht qe sipas teje po!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Nuk mbet tjeter vec ne tjeret me rreh shuplaka , po ik more burr mos ja fut kot po fole realitetit, sipas teje krejt vrasjet i paskan bo keta te luftes. Tani cka me te thene ty kur vellai i Ekrem Rexhes, Ruzhdi Rexha u be se bashku me Thaqin ne zgjedhjet e fundit lokale ne Prizren. A do behej ndokush ne kete raste me ate qe sipas teje ja ka vra vellain? Natyrisht qe sipas teje po!
    Duhet te punoim qe te pakten te zbardhen te gjitha vrasjet,dhe nuk e di pse do te duhej te keni frig nga e verteta

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    shum e diskutoni se a esht a jo drenicaku drenicak.

e pse nuk qenka drenicaku drenicak?

sepse nuk i ngjan kasapve te llapushnikit?
    sepse nuk simpatizon plackitsat e pasurise kombetare te kosoves?
    se nuk eshte pajtuar kurre me vrasjet e pabesa ndaj atdhetareve?

si e dashkeni ju nji drenicak?

nji shtaze?

ja pra ka qelluar ky burre ndryshe nga ju polpotistet..

i lumte..

po te kemi shum drenicak si drenicaku... shum ma mire do i shkojshin punet Kosoves..

ja cfar thote nji analist qe i peshon fjala..

--

gazeta sot

-

Judah: Kosova, rrezikohet nga izolimi politik

Analisti i njohur i çështjeve ballkanase, Tim Judah ka paralajmëruar se rreziku më i madh për Kosovën në këtë vit të ri është izolimi politik i saj. Sipas Judah, akuzat për vjedhje votash në zgjedhjet e 12 qershorit dhe ato për trafik organesh të Dick Marty mund të kenë pasoja të paparashikueshme. Më tej analisti ka prekur edhe çështjen e bisedimeve të reja Prishtinë-Beograd, duke e cilësuar si një proces shumë të rëndësishëm, por që nga i cili ai nuk pret ndonjë rezultat konkret. “Deri tek bisedimet do të arrihet gjithsesi, sepse të dyja palët janë nën presion, por ndoshta do të mjaftojë vetëm fillimi i tyre”, ka deklaruar Judah.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Kjo qe ka ndodhe ne Banje nga kriminelet evetevendosjes nuk ka asnje norme as nje arsyetim. Kush vret brenda shtepis, kush vret ne prezence te femijve... as Kanuni i Lek Dugagjinit nuk lejon keso krimesh, edhe aty jan normat se si duhet te bahet hakmarrja.
    Por disa këtu e kan humbet të gjitha asyjet e të menduarit dhe të komentuarit si njerëz normal, kështu shfryni epshte e juaja djallzore këtu në këtë forum e jo jasht ti se boni sherr Kosovës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 04-01-2011 më 11:07

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po pse mori anita po kapesh veq per temin,po a nuk po ki ku a,mos moj anit se qka te kam ty e kam edhe gani gecin,perjashtim ben vetem se kam nje respekt per te qe qakaricat si ti e qakejt e tjer kur delk ne rrug ju hyni birave.
    E nese ti je met me ua hjek maskat forumistave ketu shko ne shik nese nuk je akoma aty mundesh me marr ndonje post me vra shqipetar pas shpine.
    Ty pershtypje nuk te ben asgje vetem qe krimi te lulezoi,prej tyre keni jetu dhe vazhdoni te jetoni.
    Pse qfar fare je ti ma e mire se ganiu,kur ka ber ganiu per kosoven,askush nuk ja ka mbajt prapanica,shko bijo e laje nja pelen se nuk jan forumat per ty,jo pse nuk kam argumente,por ti po kerkon si magjupe te perlahemi ,e ketu nuk eshte vendi me u perla,por me debatu per temen ne fjal.
    Ty edhe mos me dashte me te ofendu njeriu e ka te veshtir,prandaj dije qe qdo gje ka nje kufi.
    Edhe nje her nese je per debat fol,nese jo ik,nuk e kam njet te shtyhem me ty sa ki ti nivel e kush je ti e kush jam une ,e ku jeton ti e ku une tema nuk eshte kjo.
    Pra kqyr e gjeje ndonje te kalibrit tend e me mu mos u merr te lutem se me magjupe nuk debatoi

Falemiderit per keshillat po une nuk laj pelena.Kam mendu qe nuk ka asi qe jane hala ne kohen e larjes se pelenave. Apo ke mendu ti qe po jeton ne kohen kur grate duhet veq me la pelena? Nese ti ben aso jete mu sme intereson. Sdo te duhej as ty te interesonte qfare bej une. Te drejten per hyrje ne forum as sma jep as sma merr ti. Une besoj qe ti sje magjup po perkah fjalori sua lshon rrugen hiq. Mu kjo sme ben pershtypje po ta perseris. Meqe e ke thene qe sjemi te nje kalibr, e une pajtohem me kete, nuk debatojme me. Veq rrenat e tua per Drenicen ua shet atyne qe ti blejne. Te uroje te gjesh sa me shume bleres.
    Ia kalofsh mire!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    shum e diskutoni se a esht a jo drenicaku drenicak.

e pse nuk qenka drenicaku drenicak?

sepse nuk i ngjan kasapve te llapushnikit?
    sepse nuk simpatizon plackitsat e pasurise kombetare te kosoves?
    se nuk eshte pajtuar kurre me vrasjet e pabesa ndaj atdhetareve?

si e dashkeni ju nji drenicak?

nji shtaze?

ja pra ka qelluar ky burre ndryshe nga ju polpotistet..

i lumte..

po te kemi shum drenicak si drenicaku... shum ma mire do i shkojshin punet Kosoves..

ja cfar thote nji analist qe i peshon fjala..

--

gazeta sot

-

Judah: Kosova, rrezikohet nga izolimi politik

Analisti i njohur i çështjeve ballkanase, Tim Judah ka paralajmëruar se rreziku më i madh për Kosovën në këtë vit të ri është izolimi politik i saj. Sipas Judah, akuzat për vjedhje votash në zgjedhjet e 12 qershorit dhe ato për trafik organesh të Dick Marty mund të kenë pasoja të paparashikueshme. Më tej analisti ka prekur edhe çështjen e bisedimeve të reja Prishtinë-Beograd, duke e cilësuar si një proces shumë të rëndësishëm, por që nga i cili ai nuk pret ndonjë rezultat konkret. “Deri tek bisedimet do të arrihet gjithsesi, sepse të dyja palët janë nën presion, por ndoshta do të mjaftojë vetëm fillimi i tyre”, ka deklaruar Judah.
    Drenicaku tha vetë, o Brar, se : " e priznati se nuk e njoh gjeografinë e Drenicës"; " e priznati se është rritë në Prishtinë".

Ky gabeli me nickun " drenicaku" të gjitha fajët, për të gjitha vogëlsirat dhe ndodhitë e pahijshme që ndodhin ndër shqiptarë, ama për të gjitha, fajin ia hedhë Drenicës, njëjtë sikur Ti o Brar, Dick Marty, DrinM(ut) zalloga, UDB-ja dhe je-jat e hienat antishqiptare.

Po nuk kanë faj. Drenica ua ka prishur kumbarinë me Millosha e Zorana, me nder me thanë "vllaznim-bashkimin".
    Kur edhe kumaret ua kthyen shpinën, çaravesheshin duke brohoritur "Drenicë - jemi me ty", e tash strategjia antishqiptare ka ndërruar edhe në Beograd , se karta e Jeremiqit është djegur, e si rrjedhojë, edhe lufta antishqiptare po ndryshon, msheftazi, tinëzisht, në rrogoz Tadiqi dhe Serbia i përdor Jokerët e vet, ish kumbarët .

Në Drenicë kumbarët hëngren fiq e diqen rahmetlitë, tash mundohen të gjejnë "drenicak" në vise tjera, si ky prishtinalia me nickun "drenicak" që shanë Drenicën prej sabahit e deri në aksham. Sikur Ty , o Brar e DrinM(utat) që keni sharë e sharë Drenicën më zi se Dick Markat modern.

Nuk jeni të vetëm , o Brar! Ka shumë Brar-a, DrinM(uta),"drenicaka", Dick Mart-a. Ju jeni vetëm nga një eksemplar këtu në forum.

Kjo është shanca e juve e fundit, para takimit serbo-kosovarë, shanca e fundit për t'ia zhvatur Kosovës veriun. Ndoshta edhe do t'ia arrini!!?

Veç përpara, o kumbarë!

Shani e mos pushoni! Shane Drenicën....shane!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 04-01-2011 më 11:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Gani Krasniqi sëmuret nga tragjedia e Malishevës

Kandidati per deputet nga vetevendosja, Gani Krasniqi, e ka përjetuar rëndë ngjarjen tragjike të 1 janarit. Një i afërm i familjes së tij i ka thënë portalit Indeksonline se ai është sëmurë seriozisht dhe është në gjendje të keqe pas tragjedisë. Si pasojë nuk dëshiron dhe nuk mundet të flasë me mediat.

Emini, Sylejmani dhe Mehedini, të tre djem të Krasniqit janë arrestuar në lidhje me vrasjen e Skënder Limajt. Dhe, teksa ngjarja lidhet me Vetëvendosjen, për të cilën Krasniqi garoi në zgjedhjet e 12 dhjetorit, lëvizja e Kurtit është në heshtje totale.

Mësohet se për ta ky është një zhvillim i ri për të cilin nuk dinë se si të reagojnë dhe si të sillen, raporton ky portal.

Ndërkohë, burimet i kanë thënë Indeksonline se ministri në largim i Transportit, Fatmir Limaj, ka qenë mbrëmë rreth mesnatës në QKUK për të vizituar kushërinjtë e tij që kanë mbetur të plagosur nga sulmi i 1 janarit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Cfare kuptimi ka kjo V V
    V V apo vetvrasjes.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Cfare kuptimi ka kjo V V
    V V apo vetvrasjes.
    Thuj si te duash mirepo veq subjekt i tolerances i demokracise dhe i prosperitetit nuk jan, shyqyr zotit qe keta nuk fituan me shume vota sepse keta jane majtist te kqinje te kaluar nga koha, njerz te cilet nuk repsketojne mikun me te madh te shqiptarve SHBA-ne. Per mendimin tim kjo parti do duhej te shpallej parti e ndaluar si partia naziste.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Cfare kuptimi ka kjo V V
    V V apo vetvrasjes.
    Jo jo VETVENDOSJE-kapirash

Faqja 13 prej 28 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •