Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    amra27 te qenurit myslyman nuk te ben te vecant , eshte vetem nje stil jetese qe zgjedh njeri apo tjeri , ashtu sic dikush zgjedh katolicizmin, ortodoktismin, budismin, ateismin ect ect .

Ximi po abuzon me ato foto qe nxjerr , duke i perdorur per idete dhe besimin e tij.
    Kjo nuk eshte e drejt .

Bajrami eshte dita e bamiresis, pra ushqimi qe gatuani ne shtepi ta ndash me me te vobektit , pra me komshiun qe nga ana financiare eshte me poshte se ty .

Pyetja ime eshte :
    Sa nga ju e kane be kete gje , se dihet ne qe festojme vitin e ri do rrifemi me 60 kamizhik ?

Ps. Jam thjesht kurioze
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =Izadora;2983800]

Ximi po abuzon me ato foto qe nxjerr , duke i perdorur per idete dhe besimin e tij.
    Kjo nuk eshte e drejt .
    Pse paskam abuzu ,pse kam qajtur hallin e tyre dhe te familjeve te tyre ?

Dhe nese e ke lexu te pys se a ka diqka qe eshte genjeshter aty ?

Nese nuk e din ne naten e vitit te ri kur ti dhe une dhe miliona shqiptar te tjer festonim kete fest me te gjitha te mirat familjet e te zhdukurve protestonin dha qanin me lot para qeveris se kosoves ata nuk kerkonin asgje perveq djemve te tyre baballaret dhe vellezerit e tyre , te cilet askush nuk i ndihmon qe ti gjejn me te dashurit e tyre atyre sju ka mbet asgje perveqse te lusin zotin qe ti ndihmoj sepse nuk ka shtet qe i mbron dhe i ndihmon

Ne i shkrepnim fishekzjarret duke harggju me dhjetra euro ndersa shum familje qe kan humb me te dashurit e tyre nuk kan as buk per te ngop barkun dhe izdora ky eshte faji yne per varferin e ketyre njerzve fajtor jemi ne sepse ne vend te fishekzjarreve do mund tju siguronim buken per nje vit te ter mijrafamiljeve, ne vend se ne te shkojm ne restorane dhe te hargjojm qindra euro do mund te gezonim me mijra jetim qe ata qajn per baballaret e tyre qe ndoshta si kan par kurr

Pyetja ime eshte :
    Sa nga ju e kane be kete gje , se dihet ne qe festojme vitin e ri do rrifemi me 60 kamizhik ?

Ps. Jam thjesht kurioze
    per kete une skam njohuri ,
    mirpo ne fen time jan te ndaluar festat e te tjerve qe ti festoj e aq me pak te festoj ditlindjen e zotit jan (vitin e ri)
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    mirpo ne fen time jan te ndaluar festat e te tjerve qe ti festoj e aq me pak te festoj ditlindjen e zotit jan (vitin e ri)
    Pergjigje e sakte !
    Pra nuk ka te bej shume me vitin e ri dhe fotot dhe historit qe postove . Por ti i perket fes islame dhe nuk e feston nderrimin e viteve , feston vetem festat e fes qe i perket .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Pergjigje e sakte !
    Pra nuk ka te bej shume me vitin e ri dhe fotot dhe historit qe postove . Por ti i perket fes islame dhe nuk e feston nderrimin e viteve , feston vetem festat e fes qe i perket .
    izadora edhe pse te spjegova ti skve ne gjendje te kuptosh

izdora edhe bajramin ne muslimanet nuk guxojm te festojm e fqini dhe vllau yne te jet i uritur e me lot

prap se prap nuk dua te zgjas me shum vetem te pershendes klm
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin

izdora edhe bajramin ne muslimanet nuk guxojm te festojm e fqini dhe vllau yne te jet i uritur e me lot
    I bie qe te mos e festosh kurre, pasi diku do te kete patjeter ndonje "vella" mysliman te uritur e me lot!!
    Jarigas

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •