Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081

Garanci për në USA

shoqe dhe shoke forumista kerkoj ndihme nga ju.
    duke e ditur se shume vete mund te kene ardhur me llotari ne amerike besoj se mund te me ndihmoni.vjerres i ka dale llotaria dhe tani i ka ardhur dhe data per interviste ne nentor.ajo me kerkon mua nje garancion u dashka ti dergoj une asaj.por sic thote ajo i thjeshte pra vetem ti garantoj une se do vij tek une etj etj.une se kam shume te arte cfare lloj garancioni eshte.eshte si puna atyre garancioneve qe behen per viza turistike,apo duhet affidavit of support (ajo tha jo per kete).ka ndonje qe mund te me ndihmoje ne lidhje me kete ,se nusja sme len rehat beja qe beja.skisha faj une qe u merzita kur morra vesh qe i doli llotarija(lol).
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Beji ate affidavit of support dhe mos e zgjat me shume. Apo nuk qenka dhe per vjerren (lol) . Good luck .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    mikooo suksese per vjerres dhe i hope do marr vizen lol se telashe do ta hapi. Une di ka dy lloje garancish(nuk e di sakt por per dy jam i sigurte).

E para eshte vetem dy faqe -shume e thjeshte kerkon infon tate dhe infon e njerzeve qe do vijne. Sa pare ke ne bank ene ca pune bo. Une kam patur nje formular te ksaj lloj garancie po nuk e kam me. E mbushja vet dhe shkoja te ndonje travel-avokati shqiptare bleja vulen e thathe $5.

E dyta eshte shume ne detaje. Ka shume faqe. Avokatet kerkojne 150-200 dollare ta bejne. Duhen forma taxash qe ke bere, W-40. w-2, gjitheashate ene statments nga banka ku ke llogari.

good luck me vjerren :P

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Flm Shume Pink Dhe Vnyc Jeni Shume Te Mire.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    miki ketij i thone fat lol

ketu downl ne kompjuter dhe print formen
    http://www.uscis.gov/graphics/formsfee/forms/i-134.htm

I-134 eshte.

2 faqet e para mos i printo fare se nuk te hyne ne pune.Jane sqarime koti
    Fleten e printuar plotesoje,dhe tek banka qe ke llogarine noterizoje(free).Pervecse tek sa leke ke ne banke atyre te tjerave mund tja futesh dhe kot se s'ti kontrollon njeri.

te ardhte vjerra shendosh dhe presim te na hapesh tema ne forum Mardheniet Dhender Vjerre

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    snow drop te tha me qart po mos haro ti notierizosh
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga SnoW~DroP
    te ardhte vjerra shendosh dhe presim te na hapesh tema ne forum Mardheniet Dhender Vjerre
    ore une kam vene re se kto vjerrat po bojne kerdi ne usa. Ke tako ska muhabet mos dali vjerra...me duhet garanci per vjerren....me duhet te iki se do iki te marr vjerren ne airport...o vjera lexo lajme ne internet ....vjerra vjerra....huh.
    Mos vjerrat i kontrollojne familjet e gocave?
    miki si o puna? te bo presion vjerra? na trego i cik

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    hahahaha.falemnderit cuna dhe goca per pergjigjet.ne fakt po perpiqesha te beja nje garancion skandaloz qe une skam ku rri vete dmth jo mo dhe vjerren (lol)por sqe e thene.ne ambasade i kane thene qe sduhet garancion por vetem nje adrese se ku do shkosh.keshtuqe u kry dhe kjo pune tema edhe mund te mbyllet dhe po doni hapim nje tek temat shoqerore mardheniet dhenderr vjerre etj.vjerra thote qe do vi po do kethehem prap ne tirane se kam punen keshtuqe akoma kam shprese se sdo rri me gjate se 1 muaj se perndryshe u pa pune po e le une ameriken.
    skam cte bej me fat eshte kjo pune per te marre nenen ne amerike cfare sbera ,slash gure pa hedhur jo i-131.jo ftese,jo nga banka por sqe e thene si dhane vize qe si dhane.
    nejse flm edhe njehere te gjitheve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59
    jam Arsim nga Vushtrri- Kosove .
    me ndihmoni o njerez kam te njejtin hall kam fituar llotarin amerikane por pa kete dokumentin(formularin) e garancis I-134 affidavit of support ,nuk e marr vizen DOT.
    une jam mire financiarisht por nuk kam askend ne USA prandaj me duhet kjo garanci

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2010
    Postime
    59

I-134 Affidavit of Support

Jam Arsimi nga vushtrri, kosove ,
    kam fituar llotarine amerikane per 2010 por me duhet edhe ky dokumenti i-134 affidavit of support .garanci per te arritur ne usa .Ju lutem te me ndihmoni ,se pa te se marr vizen dot .teli +38649575559
    ju lutem ndihmoni une qendroj kogja mir finaciarisht por me duhet edhe ndihma juaj per kete dokument kontaktoni skype : a.latifi1980
    ju faleminderit .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqipëria firmosi sot me KE marrëveshjen për vizat
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2008, 04:43
  2. Itali, garanci që të shkosh emigrant punëkërkues
    Nga Davius në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 05:20
  3. Mustafaj: Kosovës t'i jepet pavarësia e kushtëzuar
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 12:47
  4. Skandali i telit te bakrit: Turqit do te kene monopolin
    Nga StormAngel në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 20:02
  5. Jeta pa fe eshte projekt pa garanci
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 22:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •