Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Nuk e di pse kapen kėto djemat pėr gjermani dhe shohin punėt e huaja.A shkoj ose nuk shkoj gjermani nė kishė.Ata janė ateistė dhe tani e forcuam bindjen nė ateizėm edhe ma shumė,vetėm festat i kanė tė krishterėve dhe ceremonitė e varrimit.
    Por mos u mėrzitni se e njėjta gjė na ka ndodhur edhe neve muslimanėve.
    Sot ėshtė triumfi i djallit,paganizmit,ateizmit dhe djalli sot ėshtė profet me ndimsat e tij.
    Realiteti ėshtė se kan betur vetėm gjurmėt e islamit por muslimanė fare pak dhe kėtė profeci na ka treguar shum herė nė shum hadithe profeti jonė i dashur dhe neve skemi se ēka brengosemi pėr kėtė sepse na nuk shiqojmė numėr sepse numri ėshtė vetėm pėr tė ndezur ma fortė zjarrin e xhehennemit,sikur drutė e zjarrit.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    As mu sesht ka me intereson vetem se thash te jap nje statiatik pqsiqe flitej per gjermAnet dhe kishat. Sa mir thua nese bejm gjermanet sdmth
    Se duhet te bejm edhe ne ashtu. Po a nuk jeni ju ata qe ter kohen doni me gjith
    Kemb e krye te hyny ne europ duke imitu ato ne cdo aspekt te jetes verberisht?
    Me hy ne Evrope d.m.th. qe te integrohesh ne BE me vlera, me sundim te ligjit, me zhvillim ekonomik, me rritje standardi ne cdo fushe te jetes, me vetedijesim te politikaneve dhe obligimin qe e kane ndaj popullit, e asnje politikan shqiptar nuk thote se nese hyjme ne Evrope do te pijme alkool dhe droge me shume, apo se do te bejme 'tradheti bashkeshortore' edhe me shume. Ju i perzini gjerat ashtu sic ju konvenon juve, gjithmone i keni perzi dhe e keni bere lemsh krejt, e qitash jeni futur ne konfuzion e spo dini kah me ja majt. Te mirat mirren, te keqijat largohen, jo vetem prej Evropes, por nga krejt vendet e kontinentet tjera. Tung

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    ka ca prostituta ketu en forum ..e kam fjalen per prostituta meshkuj si chio dhe nja 2 apo tre veta qe bejne pune pis ne forum ,jam i bindur se po nuk qenź keta forumi do kishte me shume lezet ,po kta kurva dhe pedera gjakove nuk e lene njeriun rehat edhe me pordhe ,,aty i mbajne hundet i fusin kudo qe gjejne vend .une i paralajmeroj qew mos gabojne i fusin b.ethet cdo kund se po u del ndonje zezak shqiptar nga keta te unmikut e i bejne shosh heheheh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    o mesia,ti mos me tregu mu se si mendoj une e a i perzij gjerat a jo.
    une kisha fjalen,se ne duhet te mundohemi te hyjm ne europ me te mirat e saja,ti marim ato qe i ka te mira evropa e ti lem ato qe jan te keqia qoft nga europa qofshin nga traditat tona...mirepo kjo teme nuk esht per kete ceshtje,andaj e lem me kaq.
    Jetė e rėndė.......!!!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    ka ca prostituta ketu en forum ..e kam fjalen per prostituta meshkuj si chio dhe nja 2 apo tre veta qe bejne pune pis ne forum ,jam i bindur se po nuk qenź keta forumi do kishte me shume lezet ,po kta kurva dhe pedera gjakove nuk e lene njeriun rehat edhe me pordhe ,,aty i mbajne hundet i fusin kudo qe gjejne vend .une i paralajmeroj qew mos gabojne i fusin b.ethet cdo kund se po u del ndonje zezak shqiptar nga keta te unmikut e i bejne shosh heheheh
    Chio Chips
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Ani de kam haruar nje N te shkruaj oj kurve greku dhe prostitut serbi , mamin nga e ke a po mos je kopil i chinos sepse jeni te njejte ne shkrime kopila

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    o mesia,ti mos me tregu mu se si mendoj une e a i perzij gjerat a jo.
    une kisha fjalen,se ne duhet te mundohemi te hyjm ne europ me te mirat e saja,ti marim ato qe i ka te mira evropa e ti lem ato qe jan te keqia qoft nga europa qofshin nga traditat tona...mirepo kjo teme nuk esht per kete ceshtje,andaj e lem me kaq.
    Hera e pare qe pajtohem me ty, shpresoj te mos jete e fundit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    me vjen mire,gjithashtu.
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    me vjen mire,gjithashtu.
    Ti e din se kenaqesia mbetet e imja

Urime viti i ri 2011 nese e feston

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    cka me festu be njeri,me henger e me pij,si cdo nat tjeter edhe sonte,alkool sperdori,cka me festu? si festohet? me kris me te tregu drejt skam kris,se nuk jap pare per plumba e per raketa fallco.e me cit kallash spo guxoj,keshtuqe skam festu sivjet,e kam vendos me ba pause.
    Jetė e rėndė.......!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •