Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Ka disa edhe me te pamoralshem , qe thojn se do te pagezohen ne kishen e Gjakoves.
    Mooos, po kush jane ata he pirolla u qofte!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Keshtu bejne njerezit qe kane moral te larte. Jo si pjesetaret e disa feve qe i shohin krimet e fese se tyre cdo dite, por nuk distancohen nga to, perkundrazi edhe tentojne t'i mbrojne.

E pse po mendoni tashi se aludoj ne Islamin!!
    Une hiē nuk e mendova nje gje te tille.....
    Ti per shembull ē'mendon per gjithe ata myslimane qe kalojne ne bektashizem, se po zgjohen edhe ata??!!
    Jarigas

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Koncepti i vetdijes gjermane ka aritur ne ate shkalle qe kishen e shihin si diēka qe i ka kaluar koha,e cila nuk eshte gjendje te gjeneroje vlera me retoriken e saj koservative,biles shumica intelektuale e gjermanise e shohin edhe si pengese qe ngulfone prurje te reja ne aspektin e zhvillimit mendore dhe filozofike,duke i bere opnence pa fakte ktyre te fundit....
    Veshtrim i sakte, Bindi. Behet fjale per shumicen e gjermaneve, se ka edhe aso koketula qe vdesin per kishen, por shumica jane keshtu sic i ke pershkruar.

Eshte pergjegje e arsyeshme e njerezve qe jetojne ne llojllojshmeri fetare-etnike ndaj nje sistemi vlerash qe buron nga shoqeri premejsetare. Ligjdhenesi, vleradhenesi fetar ka jetuar ne shoqeri tjera nga ato te sotit, problemeve te shoqerive te sotshme as haberin nuk ua kishte. Feja eshte histori. Mesohet nga ajo ne kontekstin historik, merret si bartese e informacioneve mbi ngjarje, persona e dukuri, por per problemet e sotshme feja eshte e paafte te ofroje zgjidhje. Per kete arsye nuk gjen shtet (qe ia vlen te permendet) qe organizon veten sot konform normave fetare. Gjen parti aty ketu qe i thone vetes kristian-demokrate apo kristian-sociale, por sipas fjales se Krishtit asnjera nuk e do shtetin te organizuar. Kjo tregon se edhe sipas vete atyre qe e shohin veten te obliguar ndaj vlerave fetare Krishti duhet te shihet si nje bartes i nje mozaiku vlerash e mesimesh, por nder te cilat per sot shumica nuk "vyejne", ndaj lihen anash.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 29-12-2010 mė 15:12

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une hiē nuk e mendova nje gje te tille.....
    Ti per shembull ē'mendon per gjithe ata myslimane qe kalojne ne bektashizem, se po zgjohen edhe ata??!!
    Haaaah po une nuk dhashe ndonje hint dhe asnje nga muslimanet nuk guxuan te bejne ze, prandaj s'ke mundur te mendosh ate gje!

New-bektashianet kane vene bast me te konvertuarit ne te krishtere, cila pale po arrin numra me te medhenje. Me keta ketu:
    http://www.ex-muslime.de/

PS: E tera tinez Allahut

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Haaaah po une nuk dhashe ndonje hint dhe asnje nga muslimanet nuk guxuan te bejne ze, prandaj s'ke mundur te mendosh ate gje!

New-bektashianet kane vene bast me te konvertuarit ne te krishtere, cila pale po arrin numra me te medhenje. Me keta ketu:
    http://www.ex-muslime.de/

Une ve bast per bektashianet, se i kam per zemer....te pakten me ta nji gote raki afer zjarrit me nji ēike djathe, ta bon hallall Allahu....kurse ktyre filo-harapeve ia ka ndaluar te gjitha.....zabun i ka bo te gjithe.....ahahahhhahahah...
    Hec se avash-avash edhe gjermanet do te arrijne standartet e myslimaneve te Maqedonise dhe Bosnjes....
    Jarigas

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Jo tinez, po HAPTAZI, biles edhe ne forum interneti.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une ve bast per bektashianet, se i kam per zemer....te pakten me ta nji gote raki afer zjarrit me nji ēike djathe, ta bon hallall Allahu....kurse ktyre filo-harapeve ia ka ndaluar te gjitha.....zabun i ka bo te gjithe.....ahahahhhahahah...
    Hec se avash-avash edhe gjermanet do te arrijne standartet e myslimaneve te Maqedonise dhe Bosnjes....
    Ty duhet te te vjedh une ndonje dite per ne Gjakove, atje ka fole te gjere bektashianesh qe nderojne Allahun me gote ne dore e i kendojne Kastriotit mu ne tyrbe.

O sikur te jetonit ne Gjermani e te shihnit si cdo dite gjermaneve u shkon jargu nga goja per te mrekullirat e myslove te Maqedonise. Shkrihen per ate lookun e neandertaleve, mjekerr si shall dhe carcafin e krevatit si rroba.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo tinez, po HAPTAZI, biles edhe ne forum interneti.
    Hahaha mos ndoshta ministria e brendshme e ahiretit ia ka bere nje inhibit faqes se forumit shqiptar?
    Dicka duhet te thuash, se ndryshe po del ky far Allahu si Zoti i duarkryqesise

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Eshte interesante,se sa mjeshter te medhej jeni per ta rotullu ter temen e per ti dhen kahje tjeter,nuk jan ber me shum se 15 postime,dhe nese dikush futet dhe lexon 5 postimet e fundit,mendon se esht nje teme ku diskutohet per islam dhe bektashijt....me cfar logjike diskutoni per gjera qe skan te bejn me temen? a kshtu mendoni se do arini dic apo cfar esht qellimi juaj? nese ska per cfar te diskutohet ateher mund te mos shkruhet sepaku nje gje krejt jasht teme!! sidomos nga ju dy chino dhe jarigas..ska nevoj mor burra te merreni ne cdo teme me islam...kam frige se nje dite do beheni pjestar te kesaj feje tani do thoni si kemi mundur kaq mllef te shprehim ndaj islamit

seriozisht esht ber forumi me shum per percarje dhe ofendime se per diskutime dhe per biseda serioze.

mbylleni kete teme se ska cka diskutohet,katoliket kan fillu me diskutu per islam ketu.
    Jetė e rėndė.......!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-12-2010
    Vendndodhja
    Ne diktaturen maqedonase
    Postime
    5
    Po rrezik eshte te shkosh ne kishe aman djema,ikish per te falur mekatet dhe te del ndonje pop lele...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •