Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Pejgamberė po Pejgambere jo

pse nuk ka pejgambere por ka vetem pejgamberė ?

"ėėėėėėėėėėėėėė..." tha e dashura ime ... "... sa do doja te kishte dhe pejgambere ne histori" me nje ze te dridhur si duke qare, qe me preku shpirtin dhe thash t'ju bej ju kete pyetje.

(mmuuuu i thash une).
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ka pasur profete (profetesha), Bibla i permend disa prej tyre. Zeri i dridhur i te dashures tende mund te ndalet, nese ajo e lexon Biblen do te mesoje se ka pasur shume profete, por ato nuk kane lene shkrime (sa kam njohuri) pervecse se permenden ne Bibel. Nese e dashura jote eshte myslimane, ajo ska si te kete njohuri pasi qe Kurani si nje liber me gabime historike e kontradikta nuk ka se si te na mesoje se ne te kaluaren ka patur profetesha qe kane patur bekimin e Zotit, pasi qe ky liber eshte liber 'gjysmak' dhe nuk meson dicka te sakte apo te mire.

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ka pasur profete (profetesha), Bibla i permend disa prej tyre. Zeri i dridhur i te dashures tende mund te ndalet, nese ajo e lexon Biblen do te mesoje se ka pasur shume profete, por ato nuk kane lene shkrime (sa kam njohuri) pervecse se permenden ne Bibel. Nese e dashura jote eshte myslimane, ajo ska si te kete njohuri pasi qe Kurani si nje liber me gabime historike e kontradikta nuk ka se si te na mesoje se ne te kaluaren ka patur profetesha qe kane patur bekimin e Zotit, pasi qe ky liber eshte liber 'gjysmak' dhe nuk meson dicka te sakte apo te mire.

Pershendetje
    hajde e ever e renavec.po si na pkuta me kto palavrat e dalaveret e tua.profetesha te tipit anton kcira apo jo????????pse sejcilen teme e sulmon islamin e islamofob i keq?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Dont- profetesha ne islam nuk ka....ndersa ato qe i permend mesia,nuk dij nese esht e vertete se ne bibel thuhet se ka pasur edhe profete,andaj do kisha dashur te na sjell ai ndonje citat ne bibel ku flet per profetesha....dhe nese esht ashtu,ateher ne vatikan,pse nuk kan asnje grua aty per reth si perfaqsuese e vatikanit? apo nodhsta ka? nuk edij!!
    Jetė e rėndė.......!!!

E paramendoni ju nje profetesh para 2'ooo vite ?

Un jo., kur e dim qe deri von ne mesjeten perendimore, femra ka pasur statutin e kafshės.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    E paramendoni ju nje profetesh para 2'ooo vite ?

Un jo., kur e dim qe deri von ne mesjeten perendimore, femra ka pasur statutin e kafshės.
    E ke gabim, pasi nisesh nga ajo qe ke mesuar prej Kuranit dhe haditheve!! po te lexosh Biblen, do te mesosh se ka patur edhe profetesha....
    Besimtarit nuk i lejohet te "paramendoje", por te besoje ēka eshte shkruar ne tekstet e shenjta, apo jo??!!
    Jarigas

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    pse nuk ka pejgambere por ka vetem pejgamberė ?

"ėėėėėėėėėėėėėė..." tha e dashura ime ... "... sa do doja te kishte dhe pejgambere ne histori" me nje ze te dridhur si duke qare, qe me preku shpirtin dhe thash t'ju bej ju kete pyetje.

(mmuuuu i thash une).
    Ku dihet nqs ka pasur pejgambere ose jo?!!
    Sa di une ata qe permenden ne librat fetare kane qene mashkuj, por ama numri me i madh i tyre as qe permenden.
    Nese jam tamam, me duket se ne Kuran thuhet se Zoti ka derguar afer 120 mije profete!!!
    Dhe nga keto vetem nje numri te vogel u permendet emri.
    Kush kane qene keto profetet tjere dhe cfar kane qene askush nuk e din.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    E ke gabim, pasi nisesh nga ajo qe ke mesuar prej Kuranit dhe haditheve!! po te lexosh Biblen, do te mesosh se ka patur edhe profetesha....
    Besimtarit nuk i lejohet te "paramendoje", por te besoje ēka eshte shkruar ne tekstet e shenjta, apo jo??!!
    Pershendetje Jarigas,

ne cilet vargje gjendet ajo profetesh ne bibel ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    PSe nuk ka ne Vatikan femer????????? apo ka????????
    Jetė e rėndė.......!!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pershendetje Jarigas,

ne cilet vargje gjendet ajo profetesh ne bibel ?
    Veprat e apostujve 21:9
    Korintasve 11:5
    etj...

Pershendetje gjithashtu......
    Jarigas

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •