Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    5

Shqiptarëve në Maqedoni ju mungon shteti

Shiptareve te Maqedonise ju mungon shteti sepse maqedonasit qe e drejtojne kete shtet artificial, ne fakt shtetesine e mbajne per vehte ndersa shqiptaret i kane lene ne kaos.Keto gjera politikant tone shqiptar ne parlamentin e mqedonis jon hy ne gjum te thell ..... ku e kan lejuar veten qe nje maqedonasti udheheqte gjith politikant e tan...... Vall a mos jon te pa afteeeee???
    A mos vall kon obligime te medha per popullin????
    A ndoshta jon duke e zbatuar Proektin SHKUPI 2014 ???

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar omer mucha për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga omer mucha Lexo Postimin
    Shiptareve te Maqedonise ju mungon shteti sepse maqedonasit qe e drejtojne kete shtet artificial, ne fakt shtetesine e mbajne per vehte ndersa shqiptaret i kane lene ne kaos.Keto gjera politikant tone shqiptar ne parlamentin e mqedonis jon hy ne gjum te thell ..... ku e kan lejuar veten qe nje maqedonasti udheheqte gjith politikant e tan...... Vall a mos jon te pa afteeeee???
    A mos vall kon obligime te medha per popullin????
    A ndoshta jon duke e zbatuar Proektin SHKUPI 2014 ???

per kete gje kan faje vet politikanet tan shqiptare qe jan ne parlament te cilet nuk u ka dal gjumi ende qe kemi ardh ne vere ,, ata jan te pa afte, kan frik , nga nje zoteri Nikolla Gruevski ku nuk bej as nje hap te vogel nese nuk ilejon ai...

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar letaa për postimin:

bsdev (03-03-2017)

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Atje mungojn disa elemente shume te rendesishme

1. Bashkimi - Nese nuk bashkohen, gjendja atje jo vetem qe nuk do te permiresohet por do te shkoje drejt keqesimit cdo dite e me shume.
    2. Strategjia - Perpilimi dhe zbatimi i saj. Duhet te perpilohet nje strategji ne te cilen duhet te vendosen kerkesat e shqiptarve. Ne strategji duhet te paraqitet sakte se cka deshirohet te arrihet deri ne vitin 2012, cka ne vitin 2015 e cka ne vitin 2020.
    Fillimi i zbatimit te kesaj strategjie ne praktike.

Nese shqiptaret ne Iliride i kane te qarta kerkesat e tyre dhe nese kane angazhim te sinqerte per arritjen e qellimeve te tyre, atehere nuk do te mungoje perkrahja e Prishtines dhe Tiranes, e gjithashtu nuk do te mungoje as perkrahja e kryeqendrave boterore.

Nese vazhdojne me politiken e inateve, servilizmave, xhamiave etj etj...permiresimi i jetes se shqiptarve dhe deshira per bashkim te trojeve shqiptare do te mbetet vetem deshire.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar illyrian rex për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    C'do popull s'a merriton ,dhe aqe fiton.Shqipetaret e Maqedonise, per momentin nuk merritojne me shume .Nikola Gruevski e bene obligimin e vete qe eshte betuare si Kryeminister , kurse keta shqipefolesat /shkijet tone ) Parlamentin e maqedonise e kane shendruare ne INDUSTRI TE HAJDUTEVE DILINXHIJVE.

Gruevski e dine shume mirre se shqipefolesat BDI.PDSH,tane jane sahanlepires. Shqipetaret e Maqedonise nuk duhet te ankohen a'skundi per te drejtat e tyre ,per arsye se dalim shume qesharak para gjithe botes. SE PARI DUHET PASTRUARE OBORRI JONE .

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar TetovaMas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    C'do popull s'a merriton ,dhe aqe fiton.Shqipetaret e Maqedonise, per momentin nuk merritojne me shume .Nikola Gruevski e bene obligimin e vete qe eshte betuare si Kryeminister , kurse keta shqipefolesat /shkijet tone ) Parlamentin e maqedonise e kane shendruare ne INDUSTRI TE HAJDUTEVE DILINXHIJVE.

Gruevski e dine shume mirre se shqipefolesat BDI.PDSH,tane jane sahanlepires. Shqipetaret e Maqedonise nuk duhet te ankohen a'skundi per te drejtat e tyre ,per arsye se dalim shume qesharak para gjithe botes. SE PARI DUHET PASTRUARE OBORRI JONE .
    krejte dakord,por edhe sa here duhet me pastru oborrin tone?!!

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar USA NR1 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    krejte dakord,por edhe sa here duhet me pastru oborrin tone?!!

Pershendetje USA NR.1 Historikishte oborri i shqipetareve te Maqedonise nuk eshte pastruare asnjhere. E vetmja rrugedalje per pastrimin e oborrit tone ,me shprese qe do te jete rinia ,apo studentet ne te ardhmen.

Sahenlepiresit , BDI , PDSH, jane dy grupe " KACAKESH " te stilit samolez,avganistan , uzbekistan etj.etj. Keto grupe nuk kane vende ne evrope.

Hasmi me i madhe i popullit shqipetare ne Maqedoni ,jane BDI, PDSH , dhe gjithe partite tjera shqipetare qe jane me numer pakice.

Rinia , studentet duhet te organizojne Rrevolucion dhe te kerkojne ndihme nga Bashkesia Nderkombetare , Administrim civil,policore dhe ushtarak , deri sa popullata jone te vetedihsohet . Kunder kesaj ndihme jo qe do te jene partite shqipefolesa (sahanelepiresit ) pore kete ndihme do t'a refuzojne edhe vete sllavo-shkijet.

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar TetovaMas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-11-2009
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    13
    Pershendetje USA NR.1 Historikishte oborri i shqipetareve te Maqedonise nuk eshte pastruare asnjhere. E vetmja rrugedalje per pastrimin e oborrit tone ,me shprese qe do te jete rinia ,apo studentet ne te ardhmen.

Sahenlepiresit , BDI , PDSH, jane dy grupe " KACAKESH " te stilit samolez,avganistan , uzbekistan etj.etj. Keto grupe nuk kane vende ne evrope.

Hasmi me i madhe i popullit shqipetare ne Maqedoni ,jane BDI, PDSH , dhe gjithe partite tjera shqipetare qe jane me numer pakice.

Rinia , studentet duhet te organizojne Rrevolucion dhe te kerkojne ndihme nga Bashkesia Nderkombetare , Administrim civil,policore dhe ushtarak , deri sa popullata jone te vetedihsohet . Kunder kesaj ndihme jo qe do te jene partite shqipefolesa (sahanelepiresit ) pore kete ndihme do t'a refuzojne edhe vete sllavo-shkijet.
    dakord jam me ty po ne shqipetart ketu presim te drejtat tona te na japin sllavobullgaret JO JO ajo qe na takon duhet ta marrim po ne jemi copë te ndarë mire e thae me nallt Shnet

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar skup për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360

ti cuni i tetoves ,shume na qenke pesimist kur behet fjale per popullin, dakord jam per ate qe thua per politikianet por nuk jam dakord ate qe thua per popullin ketu, ne cdo here kemi sakrifikuar me te shenjten dhe me e shtrenjten per kete vend,ne duhet me se pari nje lufte ndermjet vetes dhe te pasrtojme ca bith lepiresa e pastaj te meremi me tjeret, gruevskit hallall i qofte , ai e ben punen e vete ,perse e shani , beheni burra dhe dilni per balle ,por perderi sa kemi njerez te tille ne cdo here do kemi kete gjendje ,une per veti ka kohe te bukur qe nuk votoj asnjehere ne asnje lloj zgjedhjesh, eshte kote.

PESHKUN E VOGEL E HAN AI I MADHI tani ti vere veten cili peshk je ti?

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar blueton për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e avatar
    Anëtarësuar
    24-04-2010
    Postime
    34
    Nga kendveshtrimi im, gjeja e pare dhe me e rendesishme ne maqedoni eshte qe te PASTROHET bashkesia islame prej kesaj udheheqesie qe kemi tani. Reis Ulemaja shkon ne gjueti me mikun numer 1 te gruevskit dhe gjahun (qofte edhe derr i eger) ata e gelltisin se bashku. Jo rastesisht ai eshte ende ne ate pozite.

Dmth ketu duhet te fillon pastrimi. Pastaj ne aspektin politik do te voton populli dhe do vendoset.

Vetem ne asnje menyre jo ate qItetarin e fshatit Cajle te qItetit te Gostivarit!

18. Anetarët më poshtë kanë falenderuar avatar për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ti cuni i tetoves ,shume na qenke pesimist kur behet fjale per popullin, dakord jam per ate qe thua per politikianet por nuk jam dakord ate qe thua per popullin ketu, ne cdo here kemi sakrifikuar me te shenjten dhe me e shtrenjten per kete vend,ne duhet me se pari nje lufte ndermjet vetes dhe te pasrtojme ca bith lepiresa e pastaj te meremi me tjeret, gruevskit hallall i qofte , ai e ben punen e vete ,perse e shani , beheni burra dhe dilni per balle ,por perderi sa kemi njerez te tille ne cdo here do kemi kete gjendje ,une per veti ka kohe te bukur qe nuk votoj asnjehere ne asnje lloj zgjedhjesh, eshte kote.

PESHKUN E VOGEL E HAN AI I MADHI tani ti vere veten cili peshk je ti?
    E thure mire.. ke te drejt dua qe te plotsoj dicka..istorikisht kombin shqiptar e ka dhunu tradhtia.Eshte shum leht te manipulosh me nje popullat qe ende sdi cka eshte shteti,cka jan institucionet dhe gjithcka qe ka te bej me shtetin,politikanet tan aq sa do lejoj populli do te luajn do pasurohen dhe do ikin pertej ose sdi ku ne dreq te malkuar.
    Qe nga konflikti i vitit 2001 ne Maqedoni kan ndodhur gjera qe te bejn te mendosh se tradhtia eshte ne palc.Pas konfliktit shqiptaret e ndjen eren e institucioneve, filluan te mendojn pak me ndryshe fituan univerzitet qe akoma eshte ne zhvillim, dhe papritmas filluan mohimet degjenerimet mes shqiptarve... duke shkuar ne skajshmeri me atentate vrasje dhe mohim te gjithckaje.Filloi mohimi i nenshkrimeve qe i kan vendosur vet ne Marveshjen e Ohrit... eh ne zgjedhje ishte loja me e bukur e Gruevskit ose me mire ai ishte vezhgues e ne luanim me njeri tjetrin... e ne fund ai tha : Shqiptaret jan ata qe vrasin e qe prishin zgjedhjet ne Maqedoni.Dhe per ta perfundu lojen Gruevski duke pare se ishim gati ne vllavrasje mori ne qeveri humbsin e zgjedhjeve ... duke nenvlersu voten shqiptare dhe duke e bere ate te pakuptimt.
    Ne keto rethana u kompromitu partia fituese dhe filloi teposhtja e nje avancimi psikologjik e institucional te shqiptaret.
    Gruevski vuri themelet e nje doktrine manipuluese me shqiptaret duke abuzu ne menyr perfekte voten shqiptare me ndimen e tradhtarve do thosha ... e soot kot as ai qe eshte ne pushtet e as ai tjetri sbejn gje sepse po fitoi ai tjetri do hi humbsi ne qeveri e kehtu loja ska fund te nderuar shqipe nga maqedonia....
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

20. Anetarët më poshtë kanë falenderuar laburist për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •