Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ashtu eshte, por besoj se nuk do na cudiste kaq shume ky lajm po te mos ishte shqitare avokatja.
    Aty thoshte qe duhej dhene familjeve 35 mije euro nderkohe qe tani ajo do paguaj vetem 300mije euro! Nuk e di si numer total sa familje kane qene, po s'besoj se do dali ne humbje kjo tipja.
    Viktimat jane 81 ...dhe 24 jane trupa te pagjetur...po c'i duhen leket atyre familjeve perpara atyre qe kane humbur, pastaj po flasim per Italine, nje shtet qe eshte ne borxhe deri ne fyt me te gjithe shtetet europiane..jo me do na jape leke ne...aman keto jane perralla per te na lene ne heshtje..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Viktimat jane 81 ...dhe 24 jane trupa te pagjetur...po c'i duhen leket atyre familjeve perpara atyre qe kane humbur, pastaj po flasim per Italine, nje shtet qe eshte ne borxhe deri ne fyt me te gjithe shtetet europiane..jo me do na jape leke ne...aman keto jane perralla per te na lene ne heshtje..
    S'ka lidhje borxhi i italise ne kete mes. Ajo shume ishte e vendosur ne '97- familjeve i duhej dhene 35 mije euro...dhe shteti i ka dhene, problemi qendron qe shteti ja ka dhene avokates duke menduar qe ajo do jua shperndaj familjareve. Nderkohe, avokataj nga ato miliona euro qe ka marre, do paguaj tani vetem 300mije euro.... Te pakten une keshtu e kuptova kete shkrim, nuk jane lek qe do japi tani italia...jane lek qe jane dhene qysh atehere por thjesht nuk kane perfunduar ne duart e duhura.

La vita non si spiega, si VIVE!

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Ah ok..kisha kuptuar tjeter gje
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    More shoki, qofsha i gabuar, po kjo avokate ( psikopate ) me duket se eshte ajo Natasha Shehu qe pretendoi ca kohe se ishte vajza ilegjitime e Mehmet Shehut....Nuk duhet te jete ne rregull kjo vajze
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •