Gogi ahahahh
Gogi ahahahh
Jetė e rėndė.......!!!
Eshte e vertet se shqiptaret e shqiperis kan shume pak informacione rreth kosoves,dhe sot ka polemika jo te vogla shkoin deri aty sa na akuzoin perse jemi nacionalista apo edhe ekstremista,sepse keta problemin e kan par vetem permes akranit qe ju eshte ofru.Sot duhet te ngutemi te integrohemi ne nje sistem arsimi e keshtu ta bejm nje histori te vetme per shkollat
ALBIN ME VETVENDOSJE! DO TA BĖJNĖ KOSOVEN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Kjo ėshtė temė e gjėrė .
Fillimin e ka jo nė 1945 po 1912-13 kue Kosva dhe pjsė te tjera - Anamali . Kosova Lindore e Ilirida u okupuan nga jugosllavia e vjeter.
Pyetja e Anesti_55 ėshtė mė shumė e pėrqėndruar nė kohen e jugosllavis komnuniste pra pas 1945.
Duke pas parasysh se kemi pas marveshje qė Kosova mbas luftes tė bashkohet me Shqipėrin , qė ishte , dhe ėshtė edhe sot shumė e natyrshme , regjimi komunist jugosllav/serb ishte i vetėdishėm se populli i Kosves dhe pjsėve tjera etnike shqiptare do tė kėrkoi zbatimin e marrveshjes , vednosen gjendje te jashtzakonshme nė Kosvė me 1945.
Ne kemi kriminel shqiptarė tė gjallė qė kan marrė pjesė kundėr lėvizjes pėr bashkim , si bie fjala "akademik" Mark Krasniqi .
Cka ndodhi gjat kohės sė gjendjes sė jashtzakonshme?
U vranė me mijėra burra shqiptarė .
U vran atdhetar kombėtarė por edhe tė tjerė qė vetėm ishin shqiptarė .
U grumbulluan dhe u vranė si tradhėtar dhe bashkėpuntor tė okupatorėve .
U vran antarė te familjeve borgjeze atdhetare dhe tė shkolluar!
Tė gjitha kėto edhe pėr tė bėr fushaten pėr vazhdimin e shpėrngulljeve tė filluara nė mes tė dy luftrave botėrore.
Gjendja e jashtzakonshme , nė mėnyr zyrtare u hiq, po jo nė praktikė.
Ishte koha e mbledhjes sė armėve (qė e pėrmeden edhe mė lartė!)
Kishte vrasje tė njerėzve me pretekst se kishin armė dhe nuk dorzonin, ose ua kthenin armėn partisė.
Kishte edhe tė atillė qė dėshironin tė aratiseshin pėr nė Shqipėri ,ku dėrgoheshi njerėz tė cilėt vriteshin nė stacione policie , e pastaj dėrgoheshin afėr kufirit . U montoheshin skena, kinse kishin armė dhe se ushtria e jugosllavis i ka vėrejtur, dhe i ka vrarė pasi ata paskan gjuajtur drejt ushtrisė.
Kishte lista tė njerėzve , tė cilėt duhet tė ekzekutoheshin . Pretekstet duhet tė gjitndeshin.
Ky me kalimin e kufirit u pėrdor shumėherė.
(e vazhdoi nje her tjetėr)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KILI MERTURI : 04-01-2011 mė 07:35
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
ALBIN ME VETVENDOSJE! DO TA BĖJNĖ KOSOVEN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Kisha lutė moderatorėt qė tė mos lejonė gjithfar hijene tė futet nė kėtė temė.
Qėllimi i tyre dihet , pshtjellimi i temes![/
Dy fjalė
deqan=hajvan
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
kili ka te drejte- dikush hyn ne tema vetem te ben postime,palidhje,ja sikur dikush me larte qe jep propozim ku te kerkosh material per kete teme,me nervozojn dhe tani sen ri pa shkru edhe une.
Jetė e rėndė.......!!!
pytjen e ka ba njeri shum te kjart , pse po i pergjigjemi per kohen e pushtimit osnan .. kohen e turkut...
federata Jugosllave ka egzstue prej vitit 1945 deri me shkatrimin e Jugosllavs...
padrejtesit ma te mdhaja jan ba , ne kohen e rankoviqit edhe ne kohen e millosheviqit
High Voltage , Power Supply
Ju falenderoj per informacionin qe sollet ne kete teme dhe me duket se paska qene nje teme e vonuar.Them keshtu sepse eshte e nevojshme te kesh njohuri te sakta mbi problematiken ,apo me sakte mbi dhimbjen qe kane kaluar ne familjet e tyre, antaret me te cilet replikojme.Ne te shqiperise nuk kemi pase ndonje informacion te detajuar ashtu sic e ka paraqite Fattlumi e ju te tjeret.Me shume ne kemi pase bindjen se konfliktet taja jane thjeshte perplasje kulturash.Une jam idealist dhe ne trurin tim nuk mud te gjeje vend idea e armiqesise deri ne shkalle te tilla, qe ta cojne njeriun deri ne fabrikimin e makinacioneve, per ti bere dem nje populli te tere.Une nuk mund ta kuptoj se si per dekada te trashegohet kjo politike.Megjithate, nga shkrimet tuaja kupton qe serbet ishin te interesuar te ushqenin islamizimin, per te zhdukur cdo trashegimni ,qe do ti lidhte ato me trashegimnine e hershme si autokton.Shoh ne shkrimet tuaja, qe ato nuk shpreheshin "shqiptaret", por muslimanet, pra ""Konvente per debimin e muslimaneve ne Turqi".kjo konvente natyrisht ka lidhje me kapitullimin e turqise dhe pranimin nga ana e saj per te dorzuar sundimet, por dhe per te terheqe muslimanet, te cilet do te dorzonin keto troje.Ne kete proces, per transportimin e muslimaneve drejt Turqise, kane ndihmuar dhe vendet e tjera.Ne kete pike serbet kane abuzuar, duke kthyer masa te medha shqiptaresh ne kombesi turke.Nje kembim i ngjashem ndodhi dhe mes grekeve e turqeve.Kjo problematike ka qene e njejte dhe me vendet e tjera dhe sidomos me Rusine keshtu qe Turqia ndjehesh e pa fuqishme per t'ju kundervene te gjith ketyre vendeve unike.Mosngritja e shqiptareve ne lufte kunder perandorise dhe per me keq akoma rreshtimi i saj me osmanet solli kete impakt negativ, per te cilen ndjejme dhimbje dhe sot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 04-01-2011 mė 20:41
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt