Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    10 Qershor 2007

ORA- 11:15- Bush është duke zhvilluar takimin e tij kokë më kokë me kryeministrin Sali Berisha. Zëdhënsëi i qeverisë Dritan Mishto shprehet se kjo vizitë ka një interesim të jashtëzakonshëm. “Media ndërkombëtare po e ndjek vizitën e presidentit Bush nga afër. Qëndrimet dhe temat tashmë dihen: Çështja e Kosovës, Integrimi në NATO dhe Reformat e qeverisë. Një temë e rëndësishme është edhe ajo e trupave paqeruajtëse shqiptare përkrah atyre të forcave aleate.”, tha ai.

Presidenti Xhorxh W. Bush:
    - Unë jam përkrahës i fortë i planit të Ahtisaarit. Koha është tani, e thashë dhe në Romë.
    Pika e parë - duhet të bëjmë përparime
    Pika e dytë - rezultati përfundimtar është pavarësia.
    Dua të qartësoj se pavarësia është rezultati i fundit

Diplomatët tanë do të punojnë ende me ata rus dhe të bashkësisë evropiane për të gjetur një zgjidhje të përbashkët dhe mënyrë ku të gjitha palët pajtohen.

Mirëpo nëse nuk arrihet ndonjë marrëveshje ne do të themi mjaft.Kosova duhet të jetë e pavarur.

----------------------------------------

Serbët dhe buçet e tyre në Zvicër apo Europë, e kanë shënuar 10 Qershorin 2007, si një nga ditët më të zeza në historinë e tyre.
    De fakto 10 Qershorin 2007 eshte dita kur u shpall pamvarsia e Kosoves
    "

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Moooosss ! Nuk e paskemi dit qe Berisha "i mbushi" mendjen Bushit ! Ha.....ha.....ha...
    Kjo qenka gallate gjigande ! Kjo benka per tek Portokallia !

Ha....ha...ha... ! Je i modh fare !

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •