omelsine
dua te dish qe rimeli dhe pudra ka permbytur fshatrat dhe jo me bulevardet.
omelsine
dua te dish qe rimeli dhe pudra ka permbytur fshatrat dhe jo me bulevardet.
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Shyqyr sjetoj ne bulevarddhe ne fshat
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
*Katundi ku jetojme eshte aq I parfumosur dhe I puderosur sa veshtire gjen livadh te kundermosh aromen e saj*
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Par kshu e gjen kshu e len![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Dua te dishe se femija jone eshte dhurata me ebukur qe me dhurove ti e Zoti...
Tekam shume xhane.o zemra ime.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Busy Girl (04-04-2015)
..........shpresa vdes e fundit, por ēka nese frika as te lejon te shpresosh.........
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
dua ta dish qe nuk duhet ta gjykojme kurre jeten e te tjereve, sepse cdokush njeh dhimbjne e tij dhe dorezimin e tij.
Nje gje eshte te mendosh se je ne rrugen e duhur,
dhe tjeter gje eshte te besosh se rruga jote eshte e vetmja!
Dua te dish qe dashuria per tyyy eshte me e forte se ajo per veten time
Marredhenia e "burr-it" eshte josimetrike dhe keshtu dhe marredhenia grua; se neqofte se A eshte burr i B,B nuk mund te jete burr i A-se. Nga ana tjeter mardhenia bashkeshortore eshte simetrike;se A eshte bashkeshort i B,B eshte bashkeshort i A-se.
Supozojme qe marredhenia e "bashkeshortit" jepet ne kuptimin per te nxjerre marredhenien "burr". Burr tregon bashkeshortin mashkull o bashkeshortin e nje femre;per kete marredhenia "burr" mund te jete e nxjerre nga marredhenia bashkeshort eshte e limituar ne dominim e kundert nga marredhenia e njejte e femres.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SERAFIM DILO : 06-04-2015 mė 03:59
serafim seriosly
![]()
![]()
SERAFIM DILO (06-04-2015)
Krijoni Kontakt