Bota eshte nje vend mizor, ku njerezit fshihen nga vetvetja.
Bota eshte nje vend mizor, ku njerezit fshihen nga vetvetja.
e panjohura (14-07-2014)
.......lumturia pa vuajtje nuk do egzistonte, duhet te dish c'eshte e kripura qe te vleresosh te emblen.
.............................enderrat nuk zhduken , gjenden brenda nesh per te mbajtur ndezur fanarin e shpirtit i cili kerkon te ndrije edhe ne erresire.
....-Fati vendos dy gishta mbi syte e njeriut,dy gishta mbi veshet,dhe te pestin e vendos mbi buzet e tij duke i thene "Hesht".
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
....nuk duhet te habitesh per mungese mishi.
Ja qe erdhi koha kure derrat u bene njerez,lopet u martuan,kuajt hapen biznese,dhent doktoruan dhe moren pushtetin,ndersa pulat u rrasen ne estrad!
Ps. (S'vlen per te gjithe)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dushku : 16-07-2014 mė 04:04
Dua te dish qe heren e pare qe te pashe e ndjeva qe te ishe lumturia ime...
Dua te dish qe me ty nuk do te ndryshoja asgje as lotet as perqafimet...
Dua te dish qe jam krenare per veten qe edhe mbas 5 vitesh vazhdoj te te dua me shume...
Dua te dish qe nuk mendoj me per asgje kur vendos koken ne gjoksin tend....
Dua te dish qe gjeja me e bukur qe me ndodh cdo dite eshte te zgjohem prane teje
TE DUA
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
...edhe une si ty,,,,,,njeri jam![]()
![]()
ahahah po po sta heqim dot te drejten
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
......dashuria eshte sekreti....,qe ne zemer mbeti....., po e mori vesh pallati....,aha dashuria kaq e pati.![]()
![]()
ti me shkrin muahaha
Krijoni Kontakt