Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 55 prej 55
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Protestën e organizuan shqiptarët dhe protesta u bë nga shqiptarët por që kishte përkrahjen edhe të jo-shqiptarëve madje edhe të jo-muslimanëve
    .
    Ajo nuk është ëndërr,
    por realitet i idealit tim
    . Jam shqiptar dhe jam musliman sa do që dikujt t'i pengoj kjo unë vazhdoj të jem i njejti.

Foto tjetër nga protesta:
    mua mu duk se pjesa me e madhe ishin te nje ngjyre tjeter jo te bardhe siq jane shqiptaret..nejse ndoshta edhe shqiptaret kan filluar te nxihen..sdo mend djell shume i forte ne kosove...

valla sa te jen gjalle malsoret ju kurre nuk keni per te bere as edhe nje krahine islamike e jo me nje shtet islamik..fleni datht se tash po i realizoni enderrat...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 13-01-2011 më 14:02
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Malësoret jan si ata primatët e Amazonis, larg,.. shume larg Civilizimit.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Malësoret jan si ata primatët e Amazonis, larg,.. shume larg Civilizimit.
    Po besa, shume, shume larg Civilizimit harap!!!!
    Jarigas

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mua mu duk se pjesa me e madhe ishin te nje ngjyre tjeter jo te bardhe siq jane shqiptaret..nejse ndoshta edhe shqiptaret kan filluar te nxihen..sdo mend djell shume i forte ne kosove...
    Fotografitë që solla folën më së miri, ato hedhin poshtë çdo propagandë tënde anti-shqiptare.

valla sa te jen gjalle malsoret ju kurre nuk keni per te bere as edhe nje krahine islamike e jo me nje shtet islamik..fleni datht se tash po i realizoni enderrat...
    As nuk jemi munduar asnjëherë, e as që mundohemi t'a bëjmë shtet apo krahinë Islamike kjo është çasje e gabuar, por si do që të jetë çdo herë keni pasur çasje të gabuara andaj edhe e përfundoni debatin në këtë mënyrë. Ajo që neve na intereson është që le të vazhdojnë shqiptarët t'a praktikojnë Islamin, le të vazhdoj thyerja e rekordeve në numrin e pjesëmarrësve në namazin e xhumasë dhe kjo vlen mbi të gjitha. Momentalisht jemi të stërkënaqur sepse kemi edhe shumë aktorë e këngëtarë që falin rregullisht namazin e xhumasë, pjesmarrja është çdo herë më e madhe dhe kjo rritë vullnetin dhe motivin tonë për të punuar në vetdijësimin e rinisë sonë. Ajo sot më shumë se kurrë po i kthehet të natyrshmës.
    Ti mund të flasësh në emrin tënd personal, por në asnjë mënyrë t'a përdhosesh emrin e Malsorëve të cilën jetojnë në një harmoni të lartë ndër-fetare midis shqiptarëve musliman dhe katolikve. Malësia çdo herë është shquar për kontributin e saj e asnjëherë nuk ka qenë anti-shqiptare dhe nuk i ka luftuar bindjet individuale të shqiptarëve, andaj ty të konsideroj si rast i izoluar.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po besa, shume, shume larg Civilizimit harap!!!!
    100 % Dakord me ty !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •